icon

Modrý Ježíšek 2019

dubbie
14. říj 2019

Ahoj všem ❤

Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎

Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉

1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀

Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.

Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷

Jíťa

dubbie
autor
17. pro 2019

Holky, vy, ktere jeste nemate darecek, pockejte. Modry Jezisek ma darek pro kazdou z vas, tim jsem si jista, jen ten termin, kdy bude u vas doma pod stromkem, neovlivnim 😉

elis1982
18. pro 2019

Tak už i můj balíček putuje k mamince a včera mi došel od jiné maminky.Poctive rozbalim až pod stromeckem

biedronca
18. pro 2019

Jeeee, mě se sešli DVA DÁREČKY. Holky Koníkové moc děkuji !!! Už se těším až si je rozbalím, a těším se ně pod stromeček.
Přítel: "Ty nemáš nutkání to otevřít? Nejsi zvědavá?"
Já: "Ne".
Přítel: "Ale já jo!! " :D :D :D

adel_si
18. pro 2019

@biedronca stejný jako u nás 😂😂😂

lenulab
19. pro 2019

Moc děkuji Modrému Jeziskovi 😊

mari90
19. pro 2019

I já moc děkuji Ježíškovi, dnes mi balíček přišel a čeká ve skříni na Štědrý den ❤️

pexi
19. pro 2019

Já také moc děkuji Modrému Ježíškovi, dneska jsem si vyzvedla dárečky na poště a už dnes mi tím zpříjemnil náročný den. Těším se na Štědrý den 🙂🎄

trpaslicek19
19. pro 2019

Jé tak i mě přinesl modrý Ježíšek dáreček. Moc děkuji, mám velikou radost

nuninove
22. pro 2019

Co myslíte? Bude ještě zítra doručovat ČP? 🎁

etmargareth
22. pro 2019

@nuninove zítra je normální pracovní den, měla by!

dubbie
autor
23. pro 2019

Holky, doufam, ze vam nakonec vsem darecky dorazily, uzijte si krasny Stedry den s rodinou a klidny zbytek roku. Ja jdu konecne upect tu vanocku 🙂

nanyh
23. pro 2019

@dubbie I tobě a hlavně tobě patří velké DÍKY, že jsi něco takového udělala. ❤️🎁☃️ Ať se vánočka povede🍀

suplyk
23. pro 2019

Ani nevíte, jak se těším ❤️. Letos mam dárečky 2, diky Modrému Jezisku ❤️ nebo tedy Jeziskum 😊 Veselé Vánoce

nuninove
23. pro 2019

me nedorazil, ani nevim zda jsem byla nekym vybrana nebo ne, pokud ano tak snad dojde pozdeji..skoda..byl by to jediny darek ktery bych pod stromeckem otevrela, kdyz nepocitam vanoce u rodicu..doma na me nic cekat nebude..kazdopadne chci take podekovat za tento krasny projekt a tesim se na fotecky co jste dostali 🙂

dubbie
autor
23. pro 2019

@nuninove Vsechny jste byly "zadane", takze vydrz, ono to dorazi 😉

spygy
23. pro 2019

Děkuji tady za vše, bylo to super a těším se zase na příště 🙂 každopádně přeji Všem Veselé Vánoce a bohatého Ježíška :-ú)

etmargareth
23. pro 2019

@dubbie tak ať se vánočka zadaří 👍krásné vánoční svátky i Tobě, Jíťo! A děkujeme za tuhle úžasnou akci 😘

tratatundra
23. pro 2019

Holky zlaté, přišla jsem vám popřát krásné svátky, bohatého Ježíška a pod stromečkem radost, smích a lásku. 🎄 Už jsem moc zvědavá, co mi Modrý Ježíšek naježil díky @nanyh. 💕 A chtěla bych moc poděkovat za další úspěšný ročník modrého nadělování @dubbie. 😍
Užívejte chvíle s nejbližšími 😚😚😚 Krásné Vánoce!

happyzuza
23. pro 2019

Krásné a klidné Vánoce všem maminky❤ ať máte u stromečku spoustu rozzářených očiček.
Děkuji moc,že jsem se mohla zúčastnit🙏 a těším se na vaše reakce a fotky❤

mimi1004
23. pro 2019

@dubbie Můj mamince dorazil, jen to tu nenapsala, což mě trochu mrzí...

limonada
23. pro 2019

Přeji všem příjemné, láskyplné vánoce!!🙂 Spoustu krásných dárků.🎁 A pohodu u dobrého jídla.☕
Tohle modré dárečkování je moc fajn, ráda jsem se zúčastnila a příští rok zase napíšu.
🙂☃🙂

mval
24. pro 2019

Všem krásné Vánoce a ještě hezčí večer plný příjemných překvapení 😉

teniska1313
24. pro 2019

Krásné svátky holky ☺

adel_si
24. pro 2019

@mimi1004 neboj, určitě se ozve dnes až ho rozbalí 🙂

babunka1
24. pro 2019

@teniska1313 tobě taky 🙂

romaz
24. pro 2019

Moc děkuji za sebe a za dceru svému Ježíšku. Dárečky nás moc potěšily. Byla jsem opravdu hodná 😀 Děkuji

mimi1004
24. pro 2019

@babunka1 Moc děkuji za krásný diář pro příští rok 🎄🎁😊

tratatundra
24. pro 2019

Já taky moc děkuji @nanyh za krásné dárky 😍 Jsem nadšená. 😚

mari90
24. pro 2019

Moc děkuji svému Ježíškovi, mám velkou radost ☺️

biedronca
24. pro 2019

Děkuji dvoum modrým Jeziskum,za hezke darecky.Potěšili me, opravdu dekuji.

Strana