Mohu vzít s sebou dítě na skupinové cvičení?
Ahoj, mám 3leťáka a žádné hlídání. Už mi chybí skupinové cvičení pro ženy. Mám v plánu ho vzít s sebou, že bude někde bedle mě a zkusí se zabavit. Děláte to některá také tak? Je to za vás ok? Děkuji 🙂
Jsou fitka, kde nabizeji hlidani deti, kdyz maminka cvici. A jak bylo uvedeno. Byla bych strasne otravena, kdyby na lekci bylo dite.m co porad neco chce a mluvi a beha nekde, kde nema, coz triletak proste nesedi na zadku.
Za me je to pekne blbej napad.
Souhlasím s holkama, triletak nebude sedet v koutku a bude to rusivy element pro vsechny ostatní, hledej dopoledni lekce pro maminky s detmi, kde je buď zajištěné hlídání nebo se s detmi vyslovne počítá, maji stranou koberec s hrackami a vsichni do toho jdou s vedomim, ze se tam ty deti budou motat.
Hledej skupinové cvičení pro rodiče s dětmi, kde cvičí ženy. Záleží, kde bydlíš - dívej se v lokálních skupinách na Facebooku nebo napiš i sem, kde bydlíš a třeba ti někdo něco doporučí. V Praze vím, že je skupina maminek na Letné.
Pokud to není přímo cvičení pro maminky s detma nebo tam nenabízí dětský koutek s hlídáním, tak je to blby nápad.
@optimistic mám také skoro 3leteho syna a ne, nevzala bych ho na cvičení. Je malý na to, aby někde vklidu seděl 45minut. Jen by vyrušoval a to nejen Vás ,ale i ostatní. Třeba tam můžou být také maminky, které si na to cvičení chodí oddechnout od vlastních děti a bude jim tam pobíhat cizí. Bylo by to fakt sobecké. V dnešní době jsou hlidačky, nebo kroužky ,kde cvičí maminky s dětmi.
Ne určitě nebrat. Lekce nejsou levná záležitost a určitě nikdo není zvědavý na malé dítě. Ja chodím na lekce určené pro maminky s dětmi většinou v dopo hodinách.
Souhlasím s výše uvedeným, druhá věc je, že vám to podle mě ani nedovolí, jednak by spousta žen už nepřišla (nepřišly na dětské cvičení a stejně jako vy si chtějí odfrknout), druhak z bezpečnostních důvodů. Cvičitelka, ani majitel fitka/studia si to nevezme na triko. Byť chápu tu touhu jít cvičit, tohle opravdu není dobrý nápad ;)
Za me je to taky blby nápad. Uz jsem párkrát zažila, ze si někdo vzal na cvičeni pro dospělé 1-2 decka. Vysledek byl, ze se tam děcka motala mezi cvičícíi a byl to opruz, celkem i nebezpečná záležitost, protoze necekáš, ze tam bude a muzes ho nepříjemne zranit. Misto aby se člověk soustředil na to, jak cvičí, tak se ohlíží kolem, at tam nepřizabije něčí děcko. Přestala bych na takové cvičení chodit.
Díky za reakce. Jste dost nekompromisni a asi mate pravdu. Uvedomila jsem si, ze nekomu vadi i pozdni prichody jinych zen na lekci. Ze tim vyrusuji. Coz jsem nikdy nechapala, vzdy mi bylo vse okolo sumak, tak vychazim spis ze sveho postoje, kdy se na lekci soustredim vzdy na sebe a fakt je mi okoli ukradene. Ale za ty pohledy by mi to nestalo 🙂
Díky za reakce. Jste dost nekompromisni a asi mate pravdu. Uvedomila jsem si, ze nekomu vadi i pozdni prichody jinych zen na lekci. Ze tim vyrusuji. Coz jsem nikdy nechapala, vzdy mi bylo vse okolo sumak, tak vychazim spis ze sveho postoje, kdy se na lekci soustredim vzdy na sebe a fakt je mi okoli ukradene. Ale za ty pohledy by mi to nestalo 🙂
@optimistic Hele, ja to posuzuji ze své zkušenosti, kdy to bylo cvičení s pomůckami a když ti tam běhá dítě, je to dost nekomfortní situace, když se musíš ohlížet do všech směrů, at mu nedáš nohou, činkou nebo pěstí do hlavy 🫣
@optimistic tim spis kdyz píšeš ze se při cvičení soustředíš na sebe a okolí je ti ukradené, tak s prckem bys ho musela jedním okem sledovat a i tvůj požitek ze cvičení by byl narušený...
@optimistic věřím, že ve většině studií/fitness center, by tě na lekci s dítětem ani nepustili 😉 některá větší centra s lekcemi mají hlídání dětí po dobu lekcí, to bych hledala ☺️

Pokud to není lekce pro mámy s dětmi anebo dané fitko nemá vyhrazený dětský koutek, kde dítě v pohodě vydrží, tak to za mě v pohodě není. Já si chodím na cvičení odpočinout od dětí, nechci poslouchat/hlídat jestli nešlapu na cizí. Pokud bych věděla, že tam dítě bude, nešla bych. Spousta fitek to má vyloženě zakázané - např. vstup do 15 let. Být tebou, hledám fitko anebo cvičení, kde se s tím počítá a jsou na to připravení.