Možná jsem se mu líbila?

8. bře 2023

Ahoj, před několika měsíci jsem nastoupila do nové práce. Zkrátím to, je tam jeden chlap..... Jak si ho nijak nevšímala a popravdě vím, že se chovám v jeho přítomnosti jinak, než obyčejné ( držím si od něj odstup, pozdravim na půl pusy..... ). Kolikrát jsem ho i nechtíc ignorovala. Opravdu nechtíc - velká firma, xx obličejů. Nová práce. Bylo toho hodně. Bohužel, kolega je nade mnou. Kolikrát jsme se nejde potkali, já ho neviděla, nepoznala a on ....... Mě pozdravil, upozornil na sebe.

Když už jsem si ho začala všímat, ve stylu, hele to je on, pozdravim ze slušnosti...... Tak najednou mezi námi cítím napětí.

Nevím, asi jsem svým chovám za krávu, protože my se prakticky zname od videni a nic víc. Krom pracovním věci jsme se nijak nebavili. A teď o co mi jde.... Nechápu ho, myslela jsem si, že se mu třeba líbím, že jsou tam nějaké sympatie. Ale teď si říkám, že možná mě nesnáší. Důvod ?

Na jedné straně je galatni; z 99% mě pustí do dveří když se někde kdekoli potkáme. Popřeje mi sen tam dobrou chuť, případně se usměje. Zezacatku chodil on skrz pracovní věci, nikoli na ja ním..... Teď když jsem si ho teda začala všímat, sem tam se usměju a netvarim se jak ledová kralovka ale on nereaguje. Když ja ním jdu skrz práci ( kterou mi vždy dělá on ), a zeptám se ho, zda mi třeba podepíše dokumenty tak pokrčí rameny. Kolikrát se na mě při rozhovoru nepodívá a potom ho nachytam jak se na mě dívá když se nedívám...... Je mezi námi hrozně napětí. Jsem z něj už nervózní a nejraději bych mu řekla ku.va co má za problém ????

hani_na
8. bře 2023

Co bych poradila svému mladšímu ja?, Mlč a buď krásná😁 Když bude chtít, dá Ti to najevo, když ne, tak ne..

autor
8. bře 2023

@hani_na Mladšímu já. To je pěkný 😁Problém je ten, že já se na něj tvářím od začátku jak kakabus, jak možná arogantní kakabus, který si drží odstup.

bara88
8. bře 2023

Já si myslím že za krávu už si i tady, s těma anonymama už si trapná

mimco
8. bře 2023

@bara88 😂😂😂

irmamala
9. bře 2023

S podobnými příspěvky se tu poslední dobou roztrhl pytel. Absolutně nechápu, jak jsem si dokázala, bez online podpory a rozboru jednotlivých kroků, vůbec najít manžela...

te_reza
9. bře 2023

Ježíš to sou storíčka jak z bravíčka 🤣🪑🥃