Může se vztah s bývalým partnerem obnovit?
Ahoj, poznala jsem jednoho muže, je sice dost starší, ale zamilovali jsme se do sebe, vše bylo krásné, ale měl v sobě pochybnosti a musel by si zvyknout, že po dlouhe době nebude sám a říkal mi to. Poté mi říkal, že mě miluje, ale že by pro mě byl lepší někdo mladší, kdo nemá zájmy a děti a pro koho budu na prvním místě, řekla jsem, ze ho budu milovat, i když na prvním místě být nechci, protože na prvním místě mají byt jeho děti, já mám taky dítě. Poté mi řekl, ze mě má rád, ale to je vše. Ze mu mezi námi něco chybí, ale neví co. To je vše co mi k tomu řekl, takhle se se mnou rozešel, ale píšeme si každý den a sem tam se vídáme, chce s námi trávit čas, i když ho moc není. Občas spolu máme i sex. Myslíte, že je tam šance, že mě pořád miluje a budeme zase spolu? Má syna, který se přestěhoval k němu a bojí se, že by odešel zpět, kdybych tam byla i já. Našel si ted novou praci, ale půjčila jsem mu penize,
aby měl z čeho zaplatit další měsíc, za což je vděčný. Měl to dost finančně slozite a ted se to konečně pohlo. Řekl, ze nás ma rad a je milé že mi chybi. Podle me to rekl proto, ze sám nemel vyřešenou praci a penize, rekl mi to, ze nez mi slibovat neco a rikat neco o lásce, ze si to nemuze dovolit. A ze neni chyba ve mne, ale je to o něm. Každy den mi píše na dobré ráno.
Mluvit o tom moc nechce, řekne mi, že co mi na to má říct, proto téma vztah neotvírám, teď je to mezi nami spíše kamarádství s výhodami, ale já bych ráda něco víc, za mě to předtím fungovalo a podle mě za to mohly pouze ty nevyřešené problémy, které se teď snad obrací k lepšímu. Ze začátku jsme jezdili na výlety, vídali jsme se velmi často, psal mi každý den jestli se sejdeme, dokonce i říkal ze by si dokázal přestavit svatbu a z ničeho nic, že mu něco chybí, nechapu co, chtela jsem to resit, ale on je odtažitý v tomhle. Ale je rozumný a chápavý, vim ze se me snažil chránit, kdyz by nas nedokázal zabezpečit. Kdyz se bavíme o naši budoucnosti, rika ze nikdo nevi co bude. Prosím nechci nazor jak jsem blba, ze jsem mu půjčila nebo ze jsem zoufala, chci jen vědět pohled někoho jiného na vec, jestli by me stále mohl milovat i přes to všechno, i kdyz tam byly nevyřešené jine problemy, nebo uz to nema smysl. Dekuji
Nevidím tam naději na vztah, takhle je mu to pohodlnější. Vyřeš si vrácení peněz, ať ti nedluží.
To je teda terno chlap - jasne ti rika, ze vztah nechce a ty, ktera od toho ocivodne chces vic, se ho drzis, spis s nim a sponzorujes ho. Ty vyhody pro tebe jsou kde, prosim te?
On ti rika naprosto jasne, ze vic nechce - to jen ty si tam hledas zaminky a nadeje, ze mozna nekdy jo. Kasli na nej a najdi si nekoho, kdo o tebe bude stat.
nee - "i když na prvním místě být nechci, protože na prvním místě mají byt jeho děti"
Tohle je ta nejhorší domněnka jaká může být. Na prvním místě má být vždycky partner/manžel X manželka/partnerka, tvůj životní partner, druh/družka. Děti až potom, vždycky až po tom. Jestli si někdo udělá na 1.místě čárku za partnerem - 1.partner, děti nebo si dá děti na 2.místo, to už je každého věc, ale děti jsou vždy až za partnerem.
Takže být tebou bych se takto hned na začátku nedegradovala a nepodceňovala...
Další zásadní chyba - chlapovi půjčovat peníze, jo, nechceš k tomu komenty aha.
A na závěr, no příliš se mu "vtíráš" dle tvého příspěvku, nemyslím si, že je to dobrá cesta. Aktivní by měl být chlap a on by se měl snažit ženu jakoby "vybojovat", dvořit se jí a namlouvat si ji, tady to nevidím. Navíc mu kdykoliv dáš jako kámoška s výhodami 🙄
Drží si tě jistou na háčku jako kámošku s výhodama a víc rozhodně nechce a ty mu to pěkně baštíš i s navijákem... vezmi nohy na ramena a zdrhej, co to dá
At Ti vrátí prachy a pryč od něj. Je to jednostranný. Teda ono je to na obou stranách, ale u obou trochu jinak 🤣: on chce jen sex a občas se vidět. Ty jsi zamilovaná a chces vztah. Tady fakt pšenka nepokvete, upaluj k tomu, kdo Te bude milovat a vážit si Te. Tady jen ztracis čas, srdce, rozum, soudnost a sebeuctu.
Ne, šance na obnovení vztahu není, takto mu to vyhovuje - má te zahackovanou, ma sex, na ego to je taky pekne, ze ho chce mlada, i ty peníze mu půjčíš… Kašli na něj, tohle je pro tebe neperspektivní, ztrácíš čas.
Já tu také společnou budoucnost nevidím, ale plně tě chápu. Jsi zamilovaná a i přes to, co říká, to nechceš přijmout a stále se ptáš, zda by to mohlo vyjít. Jsem bohužel stejná. Tudy cesta ale nevede. Jste dospělý, není třeba hrát si na nějaké pózy. Kdyby o tebe měl takový zájem, jako o ty o něj, věděla bys to. Kdyby tě miloval, nemusela by ses tady ptát. Mrzí mě to za tebe, ale čím dříve ho pustíš, tím dříve skončí tvé trápení a pochybnosti. Možná to s tebou zkusil a poté zjistil, že to tam není. Nemusí být ani špatný člověk, ale tomuhle prostě neporučíš. Držím ti pěsti a přeju, aby ti do života přišel někdo, kdo nebude pochybovat o tom, že si láska jeho života 🙂

Kamarádství s výhodami? Pro něj ano, pro tebe ani omylem. Co od toho čekáš, vždyť je samá výmluva. Najdi si někoho normálního, tady nevidím společnou budoucnost. Teď se vymlouvá na syna, až syn vyroste, najde si jinou výmluvu. Jen ztrácíš čas.