Může Vztah S Mladším Partnerem Fungovat? Zkušenosti Ostatních
Ahoj,je mi 31 let.Bude to rok co jsem sama.Poslední vztah jsem měla 5 let.Bývalý mě čtvrt roku podváděl a já to náhodou zjistila...V práci jsem za tu dobu povýšila,začala se věnovat sama sobě a svým koníčkům a při tom koníčku jsem potkala muže se kterým jsme už skoro rok i dobří přátelé.Včera se ale stalo co jsem nečekala-vyznal se mi že mě miluje.Asi jsem si toho měla všimnout dříve a popravdě já to cítím celou dobu že mi není lhostejný ale vždy jsem si řekla no tak ale nechám to být protože - je o 7 let mladší.Nikdy jsem mladšího neměla.Vím že chlapy tohle neřeší ale u ženský si poklepou na hlavu proč má tak mladýho atd...Já i přes můj věk vypadám stále na 18,pořád po mě chtějí všude občanku a když se zamnou někdo otočí, většinou jsou to ještě studenti...Na jednu stranu je to výhoda,neřeším ještě první vrásky a tak. 😀 Na děti se ještě necítím.Moje otázka zní, měli jste někdy mladšího?Může to klapat? Třeba zním staromódní ale trochu by mě děsila reakce okolí. Může to klapat?
Můj manžel je mladší o šest let,nikde nevidím problém... Ono je víc důležité co od života oba chcete než kolik vám je... Může být chlap ve čtyřiceti nevyzrálý a pak kluk v pětadvaceti je zralej na rodinu...
Vůbec neřešte věkový rozdíl, ale spíš to, jak se spolu cítíte, jak vy to vnímáte. Ne, co vám řekne okolí, co mají jen předsudky a žádný vlastní zkušenosti. Můj manžel je taky mladší, jsme spolu 12 let, vychovávame spolu dvě naše děti a neměnila bych. A to nám tenkrát taky nikdo nevěřil. Takže za mě - směle do toho! Preju vám moc štěstí a lasky!
Nevidím v tom problém. Kamarádce je 39 a její manžel oslavil loni 30😁 jak říkáš, i ona vypadá mladší, kdo je nezná, řekl by, že jsou stejně staří... První dítě měli, když jí bylo 33, takže jemu 25... On je takovej dost introvert, ale jinak v pohodě. Oba jsou moc fajn a myslím, že jim to klape 😉
Přítel je o 12 let...jsme spolu 14 let a funguje to úplně normálně.. někteří chlapy to mají nastavené jinak a žijí pro rodinu a určitě neřeší věk...držím Vám pěsti ..nám že začátku každý říkal ..holka,užij si ,tohle je na chvilku...😁 A pokud je 14 let málo ,2 děti málo tak už nevím 💮
Já tomu fandím. Mně to do +- deseti let přijde v pohodě. Moje mamka měla po taťkovi pár mladších partnerů a teď má mladšího manžela. S věkem se to pak tak nějak vyrovnává a od 25 i sama na sobě vnímám mentální posun. Jsou chlapi, co jsou rozumní i v nižším věku a co jsou puberťáci i ve 40. Brácha má o 9 let starší ženu, dvě děti a funguje to.
Aspoň se ta žena drží v kondici. Je to vše individuální a záleží spíš, jaký máte pohled na svět, zda si rozumíte. Držím palce!
Je mi 41, manželovi 32. Poznal mě jako rozvedenou s dvěma dětmi. Také jsem ho nejdřív odmítala (spíše ale kvůli němu a svým dětem), ale přesvědčil mě. Jsme spolu 5 let a máme společného dvouletého syna. A je to báječné. Jsem s ním tak šťastná, je to můj osudový muž. A děkuju životu za druhou šanci.
Děvče, o ničem nepřemýšlej a jestli chemie funguje, nepřiprav se o lásku kvůli takové kravině, jako je věk 😉
A mimochodem, sex s ním je skvělý skvělý skvělý!
@irmamala Tak tohle je hodně zpátečnický pohled. Naopak. Ve 41 vypadám díky mladšímu chlapovi o 10 let mladší, fyzičku mám taky slušnou a metabolismus změřený na 27 let. Takže mě můj chlap vyloženě prodlužuje a zlepšuje život. Protože jeho životní elán mě táhne s sebou a hrozně mě ten život baví. A do starého železa?? Tam nepatří ani moje máma v 60 letech. Možná tam budeš patřit Ty, protože si ve 40 řekneš, že už tam patříš. Tohle je o nastavení mysli a ne o datu narození.
Já mám 29 a přítel je o 9 let mladší🙂 jsme spolu skoro 3 roky . Já tedy nevypadám taky na to kolik mi je a přítel vypadá spíše starší. Věk je furt jen číslo ;) pokud vám to klape tak v tom nevidím problém. A na okolí bych kašlala je to vaše věc a ne jejich ;)
Klidne. Jsi mlada, nemas deti. Vek se casem srovna. Prijde mi totiz, ze muzi starnou rychleji. Ja jsem stejne stara jako muj manzel, vypadám o deset let mladší. Kdyz se vyfiknu, koukaji na me na ulici mladsi muzi zcela bezne. Manzelovi rikaji kolegove v praci, ze ma mladou zenu. Ono nejde vzdy o to cislo. Take jsem drive mela starsi partnery. V mladem veku to nebyl problem. Ale uz teď mi dochazi, ze kdyz je zene treba 60, muzi 70, nastává problém. Ona si chce jeste uzivat zivota, cestovat a tak. On uz resi vymenu kycle a max. cigo na lavicce ( vidim to bohuzel i v privdane rodine). To radeji mladsiho,vytalnejsiho, který udrzi zenu dele v rozkvetu.
Ja mam muze, neresim to. Ale kdybych jednou zustala sama, starsiho paprdu bych nechtela. Naopak spis o par let mladsiho, proc ne. Navic vzhledem k tomu, ze sama se zdaleka necítím na svuj vek.
Kamaradka ma ted mladsiho muze, tusim o deset let, vzal si ji se dvema detma, treti mají spolu. Ten vekovy rozdil casto tak nějak zmizi,zena vypada mladsi, muz si necha narust vousy a je to.
Pokud ho miluješ... Není co řešit ❤️mám taky o sedm let mladšího a nikdy mi nebylo líp ❤️

Vekem se ten rozdil uplne stira. Divne by bylo, kdyby sis ve dvaceti nabrnkla trinactileteho hosicka. Ale 31 a 24 mi prijde uplne v pohode. Kor, kdyz nemas deti (to clovek o dost zestarne 😂). To za prve. A za druhe myslis, ze lasce porucis? Ted mi ma fantazie nabidla vtipnou scenu, kdy jste spolu na romantickem rande, jiskri to mezi vami kazdym coulem a schyluje se k vasnivemu polibku. Ale ty se centimetr od jeho ust zarazis, odtahnes se a omluvis se mu se slovy: “Nemuzu. Holky z konika mi ten vztah nedoporucuji.” 🫢
Rid se vlastnim srdcem 😘