icon

Může Vztah S Mladším Partnerem Fungovat? Zkušenosti Ostatních

15. pro 2022

Ahoj,je mi 31 let.Bude to rok co jsem sama.Poslední vztah jsem měla 5 let.Bývalý mě čtvrt roku podváděl a já to náhodou zjistila...V práci jsem za tu dobu povýšila,začala se věnovat sama sobě a svým koníčkům a při tom koníčku jsem potkala muže se kterým jsme už skoro rok i dobří přátelé.Včera se ale stalo co jsem nečekala-vyznal se mi že mě miluje.Asi jsem si toho měla všimnout dříve a popravdě já to cítím celou dobu že mi není lhostejný ale vždy jsem si řekla no tak ale nechám to být protože - je o 7 let mladší.Nikdy jsem mladšího neměla.Vím že chlapy tohle neřeší ale u ženský si poklepou na hlavu proč má tak mladýho atd...Já i přes můj věk vypadám stále na 18,pořád po mě chtějí všude občanku a když se zamnou někdo otočí, většinou jsou to ještě studenti...Na jednu stranu je to výhoda,neřeším ještě první vrásky a tak. 😀 Na děti se ještě necítím.Moje otázka zní, měli jste někdy mladšího?Může to klapat? Třeba zním staromódní ale trochu by mě děsila reakce okolí. Může to klapat?

Strana
z2
exbordelar
16. pro 2022

Vekem se ten rozdil uplne stira. Divne by bylo, kdyby sis ve dvaceti nabrnkla trinactileteho hosicka. Ale 31 a 24 mi prijde uplne v pohode. Kor, kdyz nemas deti (to clovek o dost zestarne 😂). To za prve. A za druhe myslis, ze lasce porucis? Ted mi ma fantazie nabidla vtipnou scenu, kdy jste spolu na romantickem rande, jiskri to mezi vami kazdym coulem a schyluje se k vasnivemu polibku. Ale ty se centimetr od jeho ust zarazis, odtahnes se a omluvis se mu se slovy: “Nemuzu. Holky z konika mi ten vztah nedoporucuji.” 🫢
Rid se vlastnim srdcem 😘

apokalismus
16. pro 2022

Můj manžel je mladší o šest let,nikde nevidím problém... Ono je víc důležité co od života oba chcete než kolik vám je... Může být chlap ve čtyřiceti nevyzrálý a pak kluk v pětadvaceti je zralej na rodinu...

tingle
16. pro 2022

Vůbec neřešte věkový rozdíl, ale spíš to, jak se spolu cítíte, jak vy to vnímáte. Ne, co vám řekne okolí, co mají jen předsudky a žádný vlastní zkušenosti. Můj manžel je taky mladší, jsme spolu 12 let, vychovávame spolu dvě naše děti a neměnila bych. A to nám tenkrát taky nikdo nevěřil. Takže za mě - směle do toho! Preju vám moc štěstí a lasky!

vipeta
16. pro 2022

Nevidím v tom problém. Kamarádce je 39 a její manžel oslavil loni 30😁 jak říkáš, i ona vypadá mladší, kdo je nezná, řekl by, že jsou stejně staří... První dítě měli, když jí bylo 33, takže jemu 25... On je takovej dost introvert, ale jinak v pohodě. Oba jsou moc fajn a myslím, že jim to klape 😉

jarpa
18. pro 2022

Přítel je o 12 let...jsme spolu 14 let a funguje to úplně normálně.. někteří chlapy to mají nastavené jinak a žijí pro rodinu a určitě neřeší věk...držím Vám pěsti ..nám že začátku každý říkal ..holka,užij si ,tohle je na chvilku...😁 A pokud je 14 let málo ,2 děti málo tak už nevím 💮

lennus
18. pro 2022

Já tomu fandím. Mně to do +- deseti let přijde v pohodě. Moje mamka měla po taťkovi pár mladších partnerů a teď má mladšího manžela. S věkem se to pak tak nějak vyrovnává a od 25 i sama na sobě vnímám mentální posun. Jsou chlapi, co jsou rozumní i v nižším věku a co jsou puberťáci i ve 40. Brácha má o 9 let starší ženu, dvě děti a funguje to.
Aspoň se ta žena drží v kondici. Je to vše individuální a záleží spíš, jaký máte pohled na svět, zda si rozumíte. Držím palce!

rotkapchen
18. pro 2022

Je mi 41, manželovi 32. Poznal mě jako rozvedenou s dvěma dětmi. Také jsem ho nejdřív odmítala (spíše ale kvůli němu a svým dětem), ale přesvědčil mě. Jsme spolu 5 let a máme společného dvouletého syna. A je to báječné. Jsem s ním tak šťastná, je to můj osudový muž. A děkuju životu za druhou šanci.
Děvče, o ničem nepřemýšlej a jestli chemie funguje, nepřiprav se o lásku kvůli takové kravině, jako je věk 😉
A mimochodem, sex s ním je skvělý skvělý skvělý!

rotkapchen
18. pro 2022

@irmamala Tak tohle je hodně zpátečnický pohled. Naopak. Ve 41 vypadám díky mladšímu chlapovi o 10 let mladší, fyzičku mám taky slušnou a metabolismus změřený na 27 let. Takže mě můj chlap vyloženě prodlužuje a zlepšuje život. Protože jeho životní elán mě táhne s sebou a hrozně mě ten život baví. A do starého železa?? Tam nepatří ani moje máma v 60 letech. Možná tam budeš patřit Ty, protože si ve 40 řekneš, že už tam patříš. Tohle je o nastavení mysli a ne o datu narození.

hanourek_
18. pro 2022

Já mám 29 a přítel je o 9 let mladší🙂 jsme spolu skoro 3 roky . Já tedy nevypadám taky na to kolik mi je a přítel vypadá spíše starší. Věk je furt jen číslo ;) pokud vám to klape tak v tom nevidím problém. A na okolí bych kašlala je to vaše věc a ne jejich ;)

marketa11112
18. pro 2022

Klidne. Jsi mlada, nemas deti. Vek se casem srovna. Prijde mi totiz, ze muzi starnou rychleji. Ja jsem stejne stara jako muj manzel, vypadám o deset let mladší. Kdyz se vyfiknu, koukaji na me na ulici mladsi muzi zcela bezne. Manzelovi rikaji kolegove v praci, ze ma mladou zenu. Ono nejde vzdy o to cislo. Take jsem drive mela starsi partnery. V mladem veku to nebyl problem. Ale uz teď mi dochazi, ze kdyz je zene treba 60, muzi 70, nastává problém. Ona si chce jeste uzivat zivota, cestovat a tak. On uz resi vymenu kycle a max. cigo na lavicce ( vidim to bohuzel i v privdane rodine). To radeji mladsiho,vytalnejsiho, který udrzi zenu dele v rozkvetu.
Ja mam muze, neresim to. Ale kdybych jednou zustala sama, starsiho paprdu bych nechtela. Naopak spis o par let mladsiho, proc ne. Navic vzhledem k tomu, ze sama se zdaleka necítím na svuj vek.
Kamaradka ma ted mladsiho muze, tusim o deset let, vzal si ji se dvema detma, treti mají spolu. Ten vekovy rozdil casto tak nějak zmizi,zena vypada mladsi, muz si necha narust vousy a je to.

monoclanek
19. pro 2022

Pokud ho miluješ... Není co řešit ❤️mám taky o sedm let mladšího a nikdy mi nebylo líp ❤️

Strana
z2