Názor na moji situaci. Co si myslíte?

6. kvě 2020

Ahoj, chci se poradit nebo aspoň slyšet Váš názor. Je mi 25 let mám zdravotní problémy srůsty byla jsem 2x na laparoskopii. Sama na sobě cítím, že bych už chtěla rodinu. Mám svůj byt, dobrou práci, psa akorát řeším partnera. Motají se kolem mě 2 chlapy. Jeden je stejný věk jako ja, bydlí u rodičů vidět se chce o víkendu pouze pořad kamarádi zábava atd..tvrdí ze rodinu chce. Druhému je 32 let, bydlí sám má skvělou práci a úžasnou povahu. Chce rodinu. Oba dva jsou trošku povahově jiní. Oba mám svým způsobem ráda, ale nechci nikomu ublížit a proto se chci rozhodnout pro jednoho, než si s někým z nich začnu něco víc. Chtěla bych už chlapa co se se mnou bude dělit o starosti, radosti, péči o psa prostě posunout svůj život dal. Mít časem rodinu z důvodu, ze mi hrozí operace další se mi nedoporučuje mít dítě třeba za 3 roky. Táhne mě to více k tomu staršímu chce stejné věci jako ja, přitahuje mě a není to žádný záletník. Co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi 😊😊

jaja01k
6. kvě 2020

Já si myslím, že pokud se neumíš rozhodnout mezi dvěma muži, není ten pravý ani jeden z nich. Kdyby byl, byla by sis jistá.

papousekpaja
6. kvě 2020

Pises sama ze bys dala prednost tomu starsimu a po nas chces jako co? Pozehnani? Kdyz se sama nedokazes rozhodnout a zadas o radu cizi, tak jsi sama jeste dost nevyzrala osoba a ikdyz me tva situace ohledne materstvi mrzi, tak si myslim, ze na deti jeste nemas, kdyz se musis ptat, na to jestli si mas vybrat dospelejsiho muzskyho a nebo jeste nevyboureneho, jako male dite, ktere nevi jestli radeji cokoladovou nebo vanilkovou zmrzlinu.

veruuu_kubesovic
6. kvě 2020

co si o tom myslím?
že debatovat v 25letech s kým chceš nebo máš být, mi příjde dost ujeté, to už bys měla vědět co chceš a ne si "házet korunou" který z nich bude případný tatínek tvého dítěte...

amazonkajanik
6. kvě 2020

Achych ouvej,to to bolí! Dítě by chtělo dítě! Jsi jako moje ségra,ta taky měla zdravotní problémy,taky dítě aby měla do 27let. A víš co,bude jí 40 a stále bezdětná a stále bez chlapa,protože neví,co chce. Když mohla,tak 14dnů před svatbou to zrušila. Teď je nasr.na, že už mám taky dítě a je jí to prd platný.

shaun40
6. kvě 2020

Poslouchej hlas srdce.Ten ti napoví všechno.Takhle se táta děti nehledá. Buď to jiskří nebo ne.☺

cherie24
6. kvě 2020

Rozlítaného chlapa nebrat, bude si rodinou připadat omezovaný a budeš na to pořád sama, zatímco on bude courat a bavit se s kámoši. To nechceš, za chvíli ho přestane bavit, že už se s tebou není sranda, když lítáš jen kolem děcka a začne se koukat po jiné, kterou nic neomezuje. Když je rozlítaný tak rodina na tom nic moc nezmění.

ariadna12
6. kvě 2020

Nevybirala bych si partnera jen proto, ze chci dite. Muzes se unahlit. Pokud si nedokazes vybrat, nebo nejsi zrala na poradny vztah a jen ti tikaji biologicke hodiny, pockala bych jeste chvili na nekoho dalsiho. Kdyz chlap ma o zenu zajem, pozve ji treba na rande, da ji to znat. Maji o tebe oba zajem jako o partnerku? Ne kamaradku, ne docasnou znamost, ale celozivotni partnerku? To bych si taky byt tebou pri pripadne volbe ujasnila.

luciashek
7. kvě 2020

Za mě rozhodně toho staršího... Nepřemýšlej o tom víc než je třeba. Mladej, co bydlí u rodičů a lítá po kamarádech je ta nejhorší volba.

orisek56
7. kvě 2020

Tak v tomto pripade doufam, ze jsi troll, bo jestli ne, tak to je fakt konec naroda tohle. Za druhy, ty chlapi nejsou zadny vystavni kone na trhu, aby sis mezi nima mohla vybirat, kdo ma lepsi zuby. Vem si minci a hod si korunou, na koho padne panna tak si vyber. Boha jeho, to ses zase vychrapal s trollicenim ne?
Mimochodem, chtit nekoho jen pro racionalitu a zazemi je pokryteckost a takovy by mel dostat klackem po hlave. To si jednoho vyberes, pak te omrzi, tak pobezis za dalsim a z tohohle udelas dobreho blbce.
A jeste budu zla.... Neporizuj si rodinu, pokud taktp uvazujes, mentalne jeste musis dozrat.

Ale pevne verim, ze jen trollis a mas zas hyppy day.

vendelinka08
7. kvě 2020

Pokud se řídíš více rozumem než citem a rozum ti říká, že ten starší je to co chceš, tak to s ním zkus. Mladšího pusť úplně z hlavy a vyzkoušej vztah se starším, čas ti ukáže, jestli vám to bude Klápště a je to ten pravý.