icon

Nejhorší rok 2020

12. pro 2020

Ahoj všem .. vubec nevim kde a jak začít .. rok 2020 pro me a celou rodinu byl nejhorší jaky muže byt .. prisla jsem o 10 ti leteho zdravého syna .. jeden den se mu zvětšila uzlina , druhy den jsme jeli na pohotovost protoze pediatra nas nevzala a jen řekla po telefonu ze je to virozka .. na pohotovosti dali synovi antibiotika a další den zemřel .. 13 minut před jeho smrti jsem s nim mluvila ...pak uz jsem jen slyšela jeho posledních par nádechu kdy uz jsme s manželem začali oživovat a volali jsme záchranku ... zemřel 5.11. .. jen si oslavil 30.10 své 10 te narozeniny a odešel ... tak strasne moc me to trápí ze jsem jako maminka zklamala .. mam jeste další 4 deti které me potrebuji , ale nejak nevim jak vubec dal .. nechce se mi nic .. manzel je z toho tez špatný , neni schopny chodit do prace ... jeste nemam ani jeden jediný dárek , neni nálada a ani penize ... penize co jsme měli stranou jsme dali na synuv pohřeb .. doba je opravdu silena ... a nechapu proc mi musel umřít nejmilovanejsi syn ... na pitvě nenašli nic ... a ani nevíme příčinu smrti a zda jsem mohla udělat vic ... Onlouvam se , jen jsem se musela někde trosku vypovídat ... nepotrebuji číst ani slyšet ze je to nekomu líto ... jen proste tohle je nejhorší vec co se muže člověku stát ..

Strana
z5
autor
12. pro 2020

@amazonkajanik on se nedusil ... zemřel klidný a bez bolesti .. rana se nezaceli nikdy .. vzdy tady bude chybet a ani ho nic a nikdo nenahradí .. trestní oznámení podané mame vše se řeší .. jen nam nic syna nevrátí ... ale u nej duvod zůstávat v nemocnici nebyl .. byl v pohode .. jen měl uzlinu na krku zvětšenou dva dny ...

autor
12. pro 2020

@patapuf dekuji za podporu , snazim se to nejak vše pochopit , ale jde to těžko 😔

hojda
12. pro 2020

Je mi to líto. Zkuste mrknout na tuto knihu, napsala jí paní, které se zabil manžel, když byla těhotná a čekal své třetí dítě. https://eshop.krkavcimatka.cz/moje-mila-smrti/.

patapuf
12. pro 2020

@zakladatelka: To chápu. Rozhodně si nemusíte nic vyčítat, ani manžel. Udělali jste vše správně!

autor
12. pro 2020

@patapuf ja si furt rikam kdybych s nim treba jela do jiné nemocnice .. postupovali by jinak .. jenze zpet to vzít nemuzu bohuzel 😔

marketka_m
12. pro 2020

je mi to lito;( nemam slov.nevim co napsat. muzeme nejak pomoci?my konikovky.???zeny co tak kazdemu diteti darek poslat? co autorko??? at deti vi,ze je mate s manzelem radi..i kdyz vim ze to rozbalovani nebude radostna akce:(:( i cele svatky..:(ach jo

pipi_puncocha
12. pro 2020

@marketka_m nepadlo mě to samé, slova nepomůžou, nikdo si to neumí představit, pro mámu není nic horšího. Ale pokud by to mohlo aspoň malinko pomoct, tak můžu koupit dárek, hezky zabalit, poslat a aspoň takto pomoct, ať tohle nemusíte ještě teď zařizovat.

autor
12. pro 2020

@marketka_m víte je to silene ... clovek ma sice manžela a deti .. ale tím to konci .. proto jsem uz nevydržela a napsala jsem sem .. protoze me to velmi trápí , jediný s kym o tom mluvím je manzel a policie .. je to od vás mile ze nam chcete takhle pomoci , ale nechci zebrat ani to nemam v planu .. Vánoce budou smutné .. pro deti jeste vic , protoze jak rikam penize proste nemame ted na vic .. pohřeb sebral vsechny penize co byli vedle .. nechtela jsem syna nechat jen spálit , musela jsem mu udělat pohřeb důstojný a rozloučení s nim ... jste moc hodna

autor
12. pro 2020

@pipi_puncocha tez jste zlata .. nejde ani tak o to řešit .. nějaké drobnosti bych koupila , ale jak rikam manzel neni schopny zatim jit naplno do prace takze penize proste nejsou .. 😔 tez vám moc dekuji..

marketka_m
12. pro 2020

ano.chapu.udelala bych to stejne..:( neberu to jako zebrani:( Ty jsi nepsala ze chces od nas darky pro deti.to jsem napsala zde ja. takze pokud te neurazime timto gestem..myslim ze se najdou i jine maminky
.treba to nebudou darky za tisice...ale budou od srdce🙂 a ted me napada..ja nevim..ale co tak udelat z fotek nejalou kolaz syna? povesit doma..udelat domaci rozlouceni....aby o vanocich "byl s vami"..nevim jak to napsat...snad vis.co myslim.. jinak pro.me zustava nadeje.jsem verici..a tak to vsr ma jiny rozmer..ale se smrti ditete bych sr nesmirila:(a ani se smirenim zde asi nejde pocitat..nevim proc se dejou takove veci.ale jednou se boha na to zeptam.fakt ze jo

autor
12. pro 2020

@marketka_m ono se s tím clovek nesmiri .. jen se stim musime naučit žít prý ... mame doma jeho urnu .. přes svátky a Vánoce si ho tady chceme nechat aby byl s nami .. na fotky koukat nezvládnu 😔 upřímně by nam to pomohlo urcite .. mam deti velmi skromné .. vzdy tak byly vedené jsou jiné než dnešní deti .. koukala jsem zda jde nejak zrušit zde anonym .. nenašla jsem ..

marketka_m
12. pro 2020

to nevim jak se rusi anonym..je hezke ze ucite deti skromnosti..taky to tak mam..snad se mi to dari..nevim...navrhuji toto...muzes mi napsat do zpravy adresu?vek deti?a co by si praly?nebo co rady delaji.??

a maminky!!!!! pokud to nekdo citi stejne a chtel by pomoci i takovym zpusobem..napiste mi take SZ a domluvime se kdo co koupi a posleme??? co rikate?

samozrejmw autorku prosim o souhlas ze mohu adresu predavat tem co chteji poslat darek...

jinak fotky asi chapu:( ach joj...je mi to moc lito..co mohu delat jen s tebou plakat:(vse jine jde stranou:(

pipi_puncocha
12. pro 2020

@marketka_m Já jsem taky z Ostravy (jak vidím na tvém profilu), tak mi prosím napiš, můžeme to dát dohromady.

autor
12. pro 2020

@marketka_m
@pipi_puncocha holky zlatý , cítím se tak trapně ...😔 ale je pravda ze uz takhle budou Vánoce smutný .. natož kdyz by tam nebyl ani žádný dárek 😔

marketka_m
12. pro 2020

ber to tak, že to je náš nápad.. a člověk se musí naučit přijímat!!! tak to přijmi🙂 pokud bych mohla ještě nějak pomoci... držte se!!!!!!

hermanecka
12. pro 2020

Mne tahle umrel bratranec v 11letech znicehonic doma v kuchyni..padl na zem a uz mu nedokazali pomoci..pitva nic neukazala..tetu to zlomilo.a vlastne nikdy se s tim nesrovnala..ja mam stale pocit jak kdyby mi umrel mladsi bracha..po letech to boli porad,ale clovek nejak "otupi"..Bratranec mel.asi 3x v noci krev na polstari..dr jen rekla,ze je to z horka (byl cerven)..S pocitem,ze teta,mamka nebo ja jsme mohly neco udelat zijeme dodnes..Moc me Vase ztrata mrzi a vim,ze bolest bude na moc dlouho..na roky..U nas uz je to 10let a dodnes je to citlivy..ani nevim jak v takove hruze muze vubec psycholog pomoci..kazda chceme to jedno...vratit sve dite zpet a to nejde..Moc je me Vas lito..aspon pro Vase 4 deti to zvladnete, ony trpi taky.

orisek56
12. pro 2020

Taky se klidně přidám a rada poslu, kolik je dětem, kolik jim je let a jestli holčičky, nebo kluci, ať vím co koupit. Peněz nazbyt nemáme ale pro dobrou věc se vždy najdou. Písní mi do SZ adresu

marketka_m
12. pro 2020

@orisek56 napisu SZ!!

amazonkajanik
12. pro 2020

Ach tak😥
Hledám ta správná slova,co dále napsat, ale nejsou. Snad jen,že v duchu jsem s Vámi a posílám mnoho sil 🌌

autor
12. pro 2020

Moc vám všem chci poděkovat .. odpovím takhle hromadně .. mate pravdu , kdo nezažil nedokáže si to představit .. ta neskutecna bezmoc , ta prázdnota .. snad se to časem opravdu otupi ... a psycholog opravdu nepomáhá ... jsou to jen vsechno fráze co říká všem ..

sudylichozrout
12. pro 2020

Zakladatelko, take se pridavam. Posli mi do SZ adresu, ano?
Je mi moc lito, co se vam stalo, soucitim s vami.

sudylichozrout
12. pro 2020

@marketka_m Napis mi kdyz tak take, prosim.

autor
12. pro 2020

Holky strasne moc vám všem dekuji !!! Nedokážete si představit jak moc to pro me znamená , rada bych vám všem kdo se zapojí nejak vaši dobrotu oplatila .. až se trochu vzpamatujeme .. a Markétka ma veškeré info .. dekuji vám z celého mého zlomeneho srdce ...

bemo
12. pro 2020

@marketka_m také bych se ráda přidala.

margriet
12. pro 2020

@marketka_m Také se přidávám a prosím o info.

sebinka123
13. pro 2020

Váš příběh je hrozný, mrazí z toho. Vůbec si to neumím představit. Jak se znám, určitě bych taky přemýšlela, co by kdyby, co jsem mohla udělat lépe a jinak, apod. Možná kdybyste věděli příčinu úmrtí, tak by se Vám s tím srovnávalo líp. Nevím. Asi bych taky změnila psychologa, ale asi bych navštívila i psychiatra. Nějaké léky ze začátku trochu pomůžou, trochu Vás otupi.
Ale určitě jste výborní rodiče, vaše děti si vás vybraly a milují vás. O to je to horší, že se takové neštěstí stalo teď, krátce před Vánoci. Určitě i vaše děti ta situace bolí a trápí.
Já se připojuji k ostatním a prosím o nějaké informace, jak bych mohla pomoci rozsvítit dětská očka.
Přeji hodně sil v rámci možností ❤️❤️❤️❤️

autor
13. pro 2020

Jeste jednou vám všem dekuji ! Opravdu si vážím všech kdo se takhle hezky zachoval .. Markétka ma info i adresu ..

pabka
13. pro 2020

Mrzí mě vaše ztráta, musí to být opravdu silene. Taky prosím o info jak mohu alespoň trochu zlepšit Vánoce vašim dětem. Děkuji a držte se celá rodina, musí to být ohromně těžké.

lenkaluk
13. pro 2020

Zakladatelko, upřímnou soustrast. Holky jsou zlaté, že pomohou s dárky. Já bych ti ráda poslala peníze, abys pořídila jídlo a jiné potřebné veci. Prosím o číslo účtu do SZ. A moc prosím, neodmitej to.

Strana
z5