icon

Nejhorší rok 2020

12. pro 2020

Ahoj všem .. vubec nevim kde a jak začít .. rok 2020 pro me a celou rodinu byl nejhorší jaky muže byt .. prisla jsem o 10 ti leteho zdravého syna .. jeden den se mu zvětšila uzlina , druhy den jsme jeli na pohotovost protoze pediatra nas nevzala a jen řekla po telefonu ze je to virozka .. na pohotovosti dali synovi antibiotika a další den zemřel .. 13 minut před jeho smrti jsem s nim mluvila ...pak uz jsem jen slyšela jeho posledních par nádechu kdy uz jsme s manželem začali oživovat a volali jsme záchranku ... zemřel 5.11. .. jen si oslavil 30.10 své 10 te narozeniny a odešel ... tak strasne moc me to trápí ze jsem jako maminka zklamala .. mam jeste další 4 deti které me potrebuji , ale nejak nevim jak vubec dal .. nechce se mi nic .. manzel je z toho tez špatný , neni schopny chodit do prace ... jeste nemam ani jeden jediný dárek , neni nálada a ani penize ... penize co jsme měli stranou jsme dali na synuv pohřeb .. doba je opravdu silena ... a nechapu proc mi musel umřít nejmilovanejsi syn ... na pitvě nenašli nic ... a ani nevíme příčinu smrti a zda jsem mohla udělat vic ... Onlouvam se , jen jsem se musela někde trosku vypovídat ... nepotrebuji číst ani slyšet ze je to nekomu líto ... jen proste tohle je nejhorší vec co se muže člověku stát ..

Strana
z5
martiina_k
13. pro 2020

Zrušit anonym asi nejde, ale můžeš tady přece napsat pod skutečným nickem ne?
Jinak teda nevím co napsat, je to šílená situace, ani si ji nechci představovat. Tohle nepřebolí nikdy ☹ posílám hodně sil do dalších dnů. Radu, jak na to nemám ☹

autor
13. pro 2020

@pabka dekuji za milá slova a podporu .. silene to opravdu je .. clovek pak tak nejak přežívá další den .. snažíme se kvůli dětem , ale nejde to moc .. ta bezmoc .. dala bych cokoliv na světě , jen abych ho mohla obejmout a říct mu jak moc ho miluju 😔

orisek56
13. pro 2020

Na oplaceni se teď vykasli. Já to nedělám pro to, aby si mi to nějak vracela. Mě bude stačit, když se děti aspoň trošku usmejou. Vy teď potřebujete jako rodina vykládat energii pro sebe, držet při sobě, abyste se aspoň trošku s tou bolesti popasovali. Moje babička má za sebou tohle 2x a je to stejně silná žena jako ty. Když budeš chtít písní soukromem

sebinka123
13. pro 2020

Tak ženy, kdo další se přidá? Pojďme udělat radost. Já odesílám v úterý přes zasilkovnu. Do balíčku se toho vejde víc, než přes poštu 😉adresu zasilkovny kdyztak mám 😉

e_v_k_a83
14. pro 2020

Dobry den, chtela jsem take pomoct a psala https://www.modrykonik.cz/blog/marketka_m/ ale bohuzel neodpovedela. Rada bych se pridala k nejake forme pomoci.

sebinka123
14. pro 2020

@e_v_k_a83 posílám vám vše potřebné do zprávy 😉

marketka_m
14. pro 2020

@e_v_k_a83 pisu

alcar
14. pro 2020

Nevim, jestli to tu zaznelo, ale pro zacatek bych urcite zkontaktovala i psychiatra. Psycholog je fajn, to kazdopadne, tam si clovek popovida, ale chod tela to neprelsti. Vubec se nestyd si rict o nejakou lecbu. Antidepresiva, na noc neco na spani... V takove situaci bych s tim vubec nevahala. Drzte se...

marketka_m
14. pro 2020

VŠEM CO SE CHTĚLI PŘIPOJIT S POMOCI JSEM POSLALA ZPRÁVU, KDYBY NĚKOMU NEDOŠLA PROSÍM NAPIŠTE MI VY. DĚKUJI

sebinka123
14. pro 2020

@marketka_m Markét, díky 👍😉už to frčí.

sebinka123
14. pro 2020

Připojte se prosím další. Dárkem pro vás bude to, že jste někomu pomohli. ❤️❤️❤️

autor
14. pro 2020

Holky moc všem dekuji , jste moc úžasné ...
@alcar kojim .. takze prasky moc v úvahu nepřipadají .. a na spaní uz vubec ..

marketka_m
14. pro 2020

známá brala nějaké prášky... i v období kojení, ale k tomu by více musel říci lékař... ale já jsem třeba za tím nebrat dokud to jde... ono přece jenom to je návykové... držte se!!!!!!!

vendes
14. pro 2020

Za sebe mohu říct, že mě nebyly léky doporučeny. Jen to všechno potlačuje a odsouvá. Je třeba to prožít a přežít, bohužel.

any2any
14. pro 2020

Mela jsem to stejne jako @vendes Prasky jsem odmitla (mela jsem je jen na prvni noc a dalsi rano mi bylo desne zle) a udelala jsem dobre. Treba babicky nejaka antidepresiva a prasky na spani braly a jen si truchleni odsunuly a bylo to pak jeste horsi.

autor
14. pro 2020

Souhlasím s vami , je potřeba to prožít ... bohuzel ..

klarasza
14. pro 2020

@marketka_m ahoj, prosím pošli mi také info.

priefi
14. pro 2020

Je mi to tak strašně moc líto 😔 Tak strašně moc. Nevím, co napsat 😔 Navíc ani nevíš, co se mohlo stát. Řekla bych, že to je na tom pro Tebe to nejhorší ,co Tě ubíjí 😔 Přemýšlíš, co jsi mohla udělat jinak a nenacházíš odpovědi. Jednou útěchu můžeš najít jen ve Tvých dětech, které máš, ale ta bolest v srdci zůstává 😔 Snad aspoň trošku může být maličkou útěchou (nevím, zda jsi věřící), že Tvůj syn je teď na krásném místě, na kterém se s ním v budoucnu opět setkáš 😔 Vím, že toto místo existuje, není to jen útěcha. Před smrtí mi o něm mluvila babička, prožila chvíli před smrtí klinickou smrt a vše nám vyprávěla. Byl to ten nejkrásnější a zároveň nejbolestivější dar, ale vědomí, že opravdu pak něco skutečně je, mi hodně pomohlo.

autor
14. pro 2020

@priefi verim , ze po životě neco je.. verim , ze ted je mu krásně ... ale tak strasne mi chybi .. nam všem .. byl to neskutečně hodný chlapeček .. nejdobrosrdecnejsi clovicek co znam .. miláček rodiny .. tak moc ho chci obejmout a poprosit ho o odpuštění , ze jsem tohle dopustila a zklamala ..

michaela666
14. pro 2020

Už po několikáté píšeš, že jsi syna zklamala a chtěla by jsi jeho odpuštění...Podle tvých příspěvků mám pocit, že jsi milující máma a snažíš se dát svým dětem to nejlepší. To co se vám stalo je tragédie, ale myslím, že tvůj chlapeček by ti nic odpouštět nepotřeboval. Určitě jsi udělala všechno co se v tu chvíli dalo.
Teď je na jiném krásném místě, dává na vás pozor a je hrdý na svoji mámu bojovnici a na celou rodinu. ❤

autor
14. pro 2020

@michaela666 slíbila jsem mu ze neumre .. bal se ze ma rakovinu kdyz se mu udelala ta boule .. a ja ho ujistila ze neumre , ze urcite ne .. a druhy den zemřel .. strasne me to trápí ... stýská se mi .. chybi mi ..

sudylichozrout
14. pro 2020

Je mi to tak strasne moc lito... Zivot neni fer.

marketka_m
14. pro 2020

ach joj...chapu..reknes neumres a druhy den konec:( nechapu tu celou situaci strasne.prece bezduvodne deti neumiraji:(:(
je mi to tak lito..myslim na vas od rana do vecera:(

bonavoxa
14. pro 2020

Poprosit za odpuštění se dá i tak...láska není limitovaná smrtí. Existuje spousta modliteb za propuštění zesnulého, za uzdravení minulosti. Doporučuji zádušní mši, spojení se smírnou obětí...Lásky, která je s křížem, utrpením spojená tak silně, že je na něm přibitá. Jako máma bych taky řekla, že to bude dobré...asi ani mámy nic jiného neřeknou...všechen strach mají hluboko v srdci a děti neustále utěšuji....

autor
14. pro 2020

Ano život neni fér .. bohuzel .. nic a nikdo nam ho nevrátí 😔 jen se stim nejak naučit žít

sayast
14. pro 2020

Milá anonymní, to je tak strašné smutné čtení. Sedím a brečím 😔. Pošli mi číslo účtu, pošlu aspoň něco na přilepšenou, ať už na koupi stromku, kapra nebo cokoliv.

autor
14. pro 2020

Holky dekuji vám všem za nabidky ... penize nechci a ani nemuzu -nemame účet , jen manzel podnikatelský ... a tam musíme každý příjem odůvodnit .. staci mi , ze se vás tu našlo tolik co našim dětem vykouzlí úsměv na tváři ... a me tím ušetříte starost kde a za co sehnat dárky , moc vám všem dekuji a preji všem jen to nejlepší ve vašem životě ❤️

priefi
14. pro 2020

Je mi to moc líto, ale nemůžeš si to brát za vinu, on by to určitě takto nechtěl. Sama víš, že jsi udělala, co jsi mohla. Píšeš, že měl jen zvětšenou uzlinu a s tím jste jeli na pohotovost, což by většina rodičů bagatelizovala, ale Vy ne a jeli jste k lékaři. Udělali jste, co jste mohli. Nikdo nemohl tušit, co se stane. Děsivé je, že se nepřišlo, co to mohlo být 😔

A Tvůj syn měl nějaké potíže krom toho,že měl zvětšenou uzlinu? A jak reagoval na ATB?

autor
14. pro 2020

@priefi žádné jiné obtíže nemel .. na antibiotika nevim jak reagoval bral je ani ne den ... byl v pohode 13 minut před tím jsem s nim mluvila ... reagoval teplotu nemel 😔miláček můj ❤️

priefi
14. pro 2020

@marketka_m teď si čtu diskuzi, můžu prosit do SZ taky kontakt?

Strana
z5