Nesplněné sny: Co jste nestihli zažít?
Máte taky nějaký nevyplněný přání, který si už nestihnete splnit? Nebo víte že je to prostě nereálné? Já vždycky chtěla zažít koncert Karla Gotta, dlouho jsem to odkládala, a mám smůlu.
Já koncert Michaela Jacksona 🥺
Vypít lahev vína se svým dedeckem 😪 Mela jsem ji pro nej k Vánocum a zapomnela ji doma a nez jsem prijela priste, mel mrtvicku a je na tom spatne 😭
Takhle neuvažuju.Co nestihnu ,nesplinim si.....Raduji
se z toho co mám.
Já chtěla vždycky aspoň nějakou dobu žít sama. Opravdu sama, bez rodičů, spolubydlícího, partnera... Teď mám rodinu a doufám, že se mi to nesplní 🙈
No a chtěla bych vystudovat VŠ, ale se zaměřením, které mě láká, bych si musela udělat ještě jednu maturitu v daném oboru, protože mi chybí takové ty základy. Nebo aspoň dostudovat ty základy. Je mi skoro 40, mám malé dítě, starší mamku, od podzimu se vracím do práce na plný úvazek a na další studium už není kapacita (téměř nulové hlídání) ani finance. Že si ten sen někdy splním, je málo pravděpodobné, ale zase to není úplně nemožné...
@emillyhk Jo to žití sama bych si taky chtěla zkusit :D vždycky sem měla někoho doma, rodice, přítele, pak sem zůstala sama se synem a pak už manžel a zbytek dětí :D ale to se mi možná splní za xx let, člověk nikdy neví, až deti vyletnou z hnízda co bude. Nicméně mě nenapadá, co bych chtěla zažít a už nemohla. Rada bych cestovala, ale na to bude ještě času dost, města a památky snad hned tak k zemi nepůjdou :D jedine ty koncerty no, většina oblíbených kapel už jsou důchodci, takže tam je to buď v nejbližší době, nebo nikdy :D
Lituju, že jsem za studentských let nejela na nějaký pracovní/studijní/výměnný pobyt kamkoliv do zahraničí na rok, abych se pořádně naučila nějaký cizí jazyk 🫤 Kolikrát jsem měla šanci, ale chtěla jsem zůstat doma kvůli nějakýmu chlapovi, kterej mě stejně dřív nebo později odkopnul 🙄
Nemám. Na svoj bucket list si dávam len reálne veci, ktoré spraviť možem. Poprípade ak by sa stalo, že by napríklad zomrel spevák ktorého by som chcela videt tak proste skrtnem zo zoznamu a hotovo ☺️ Je tooolko veci ktore sa daju zazit tak preco plakat za tymi co nejdu? 🧐
Mit vic deti -vetsi rodinu. Kdybych zacala driv, tak bych ji mozna mela. Takhle mam tri deti. Ale uz je mi pres 40 a mam 3 cs a uz jine financni zavazky. Tak snad v pristim zivote nebo hoooodne vnoucat.
Plním si své sny, sice později, ale lepší než nikdy 🍀
@krisstina93
@emillyhk
Jak jste chtely zkusit zit samy; tak ja jsem si zamlada taky myslela, jak to bude super (bydlet sama, byt vlastni pani, moct si delat co chci, kdy chci.). Bohuzel se mi to splnilo. A trvalo to solove bydleni mnohem dyl, nez bych chtela a vetsinu tech let to byl poradnej vopruz. A to jsem introvert, ktery se umi zabavit sam a nepotrebuje nutne spolecnost. Ale bavilo me to mozna tak prvni rok (pokud vubec). Pak se vkradla ta realita vsedniho dne a pocit, ze jsem byla na vsechno sama (i kdyz jsem za ty roky mela nekolik partneru, ale nebydlela jsem s nimi), ze vsechny ty parnersky aktivity (sex😅) se museji planovat dopredu a chybi tomu spontannost atd atd atd. Proste az s realitou mi doslo, ze je to solo bydleni mnohem min super, nez se mi zamlada zdalo. A cim je clovek starsi, tim si pripada osamelejsi. Ted doufam, ze uz nikdy sama bydlet nebudu🙏. Ty roky samostatnyho bydleni stacily, mam vybrano na nekolik zivotu dopredu.
Ja bych chtela byt znova mlada a bez zavazku
@zanett Mně to přijde fajn, pokud má člověk nějaké zázemí lidí a přátel se kterými může leccos podnikat, pravidelně se scházet...jenže čím jsi starší, tím víc ty lidi mizí (zakládají rodiny...) a člověk je čím dál izolovanější...pak ta samota začne být ubíjející. Teď bych si to střihla vždycky tak na dva dny jednou za 14 dní 🙂.
Těšila jsem se, že budu s dětma jezdit na vandry a na další aktivity, co budeme podnikat Nakonec je všechno limitováno zdravotním stavem mým a dětí a musela jsem hodně slevit. Nevím, jestli se kdy budu moct vrátit do práce a dělat, co jsem si přála.
Já spíš lituji několika svých rozhodnutí v minulosti (před 15ti lety jsem si chtěla koupit byt v Praze - tenkrát ceny fakt sranda... Neudělala jsem to kvůli jedné osobě a lituji doteď)...
Nemám nic co bych chtěla zažít a už to nepůjde-naopak... Klepu se, až mi děti vyrostou a nebudou tak závislé a budu to moct rozjet 😍 Davam si splnitelné cíle a sny - momentálně druhým rokem budu závodit s koněm, což byl můj sen odjakživa 😍 a ono se to pak plní snadněji...
Odjet na erasmus 😂
@zelenaesmolda Taky bych chtěla být zas mladá a svobodná, ale svou dcerku bych si nechala 😊
Chci ridicak na motorku a motorku. Ale momentalne si tenhle sen plni pritel, tak ja mam peska.
Já vždycky chtěla jet do Sýrie, nejdřív nebyly prachy, když jsem studovala, pak jsem byla s exmanzelem, jehož představa o dovolené byla all inclusive a bazén, ne tak pochod Sýrií a potom válka a je mi jasný, že to tam jen tak přístupný a bezpečný nebude, tak to mě mrzí, no. Ale jinak se pokouším si sny plnit, žít na max, abych jednou vzpomínala, ne litovala, že jsem něco nezkusila
@properjoey
Ja jsem chtela na Ukrajinu nez tam zacala valka
Koncert Eminema 😁 Ale jeste doufam 😍
@zelenaesmolda ano já taky, měli jsme tam jet a pak začala válka, tak jsem i řada, že jsme tam neodjeli, ale mrzí mě, že jsem to tam neviděla
Spousty let jsem se chtěla podívat do restaurace , takové velikánské nádherné roubenky, která stála kus od dálnice na prahu....a která před pár let shořela.....😏😏😏
Mít svůj malý krásný bytecek ve meste jako bezdetna, kde si udelam vse podle sebe, aniz byh se musela na nekoho ohlizet
Aby mi máma přišla na promoce 🙂
Chtěla jsem se podívat do Černobylu.

Neztrácet čas a nejlepší léta s tím, kdo za to nestojí; jít si víc za svým se studiem; nepít tolik zamlada ☺️ ale na to všechno jsem došla až rozumem, cca kolem 38 roku.