Neustálé záněty močáku. Otěhotněly jste i přes ně?

martinakokyova
6. pro 2019

Ahoj holky, uz to budou skoro 2 roky co se snažíme o miminko stale bez úspěchu.. mívám pořád opakovaně záněty močaku myslite že to na to má vliv? Moje otázka zní otěhotněli jste některá z vás i přes opakovane záněty? Děkuji

similenka
6. pro 2019

@martinakokyova Ahoj. Ja na zanty mocoveho mechyre ttpela silene...od 17 do 25. Posledni jsem mela v tehotenstvi a pak uz nikdy.

martinakokyova
autor
6. pro 2019

@similenka a měla si potíže pak otěhotnět skrz ty záněty?

pajinka333
6. pro 2019

@martinakokyova Ahoj můžu ti poradit ( pokud sis vyběhala doktory jako já a není vina třeba u partnera) začni pít tibetskou houbu. Trpěla jsem na záněty a hlavně kvasinky které ( hlavně po operacích z atb) se vracely jak bumerang. Tibetská houba mi v tomhle zachránila život 😉.

similenka
6. pro 2019

@martinakokyova ne...vubec

zuzzik82
6. pro 2019

Otehotnela bez problemu i pred caste zanety.

luckawm
6. pro 2019

@martinakokyova ahoj já jsem měla pravidelne tak minimálně dvakrát do roka od 16 let záněty mocaku a otěhotněla jsem normalne. Od těhotenství jsem teda zánět neměla.

ada5544
6. pro 2019

@martinakokyova Ahoj, ja jsem na ne trpěla dost často, můj poslední a dost bolestivý zánět močových cest jsem měla v srpnu a v září jsem otěhotněla... Takže ano, otěhotnět se dá 😉
Držím palce a určitě to nevzdávej...

petulejan
7. pro 2019

Já mám už chronické záněty od osmnácti a i přesto jsem otěhotněla. V tom problém nebude,spíš to řeš za včasu.

martinakokyova
autor
7. pro 2019

Děkuji všem za odpovědi... Doufam že se nám taky podaří

sabi95
9. pro 2019

Ahoj já měla zánět skoro každý 2 měsíc jak urologický tak i gynekologický 🙄 po vysazení antikoncepce v dubnu jsem na konci května otěhotněla 😊 Taky držím palečky!

perexka
9. pro 2019

@martinakokyova ja jsem na tohle hakliva dost, trapi me kde co, ale otehotnela jsem na prvni dobrou a to jsem si myslela, ze snad ani nebudu moci mit deti.. jak vychazis s partnerem? Mate spolu hezky vztah?? Tyhle problemy casto vychazi z partnerskeho souziti..

mobabe
16. pro 2019

také co dva měsíce zánět, kultivace negativní, nikdo neví proč a úspěšné těhotenství přesně dle naplánování

wendyp
19. pro 2019

Od 15 sem trpěla na mocak tak 4x do roka. Otěhotněla sem teda na první pokus ale zas eme záněty trápí v těhotenství mám i stent v ledvine 😣

kaja2016
22. pro 2019

@martinakokyova Zkousela jsi pro odstraneni potizi vse? A mas "jen" zanet s bilkovinou v moci, nebo i bakterie v kultivaci? Ja ten problem mela, po porodu se znacne zmensil. Nicmene v tehu jsem brala 3x atb. Mimo tehu je neberu - zanet sam odezni. Asi to vis, ale idealni prevence je se po velke osprchovat ( vlhcene ubrousky nestaci) a po sexu se vycurat. Da se tez zvetsit mocova trubice. Tez me pomohla asi kura cinskych bylinek a mojzisova.