Normální matky z Prahy
ahoj, zakládám tuto skupinu protože bych ráda poznala mamky co mají děti a nechtějí být "jen" matky na plný úvazek. Ráda se seznámím s holkami co zajdou rády do herny, na kafe jen tak poklábosit o životě ( tzn. i reálná setkání) 🙂 každá máme radosti a starosti tak se o ně podělme.
Ahoj jsem z Modřan a mam dcery 2r a 9m a stále jsem v normálním stavu 🙂 najde se tu nějaká žena z okolí na pokec, kafe, vychazku s dětmi?
@krejci1510 @paulito my take nejdřív po devate 🙂 jeste dotaz, kde bychom se sešly?
@krejci1510 @paulito když nebude pršet, tak bych šla taky.. od nás mi jede bus v 9.23 a na Novém náměstí bych byla v 9:27 🙂
pro případ můj tel je 776 335 843
@krejci1510 @paulito holky,omlouvám se, Šárka, mladší dcera se probudila s horečkou. Radši zůstaneme doma. Posledních 14 dni stále něco, minuly týden kašel a předtím teploty kolem 39. Radši to dnes nebudu provokovat. Nezlobte se. Snad nám to vyjde příští týden nebo kdybyste mohly třeba zítra?
@lu777 přesně tak jsem to myslela, jak to popisuješ...nepsala jsem o sobě, ale o tom, že existují i jiné možnosti, jiné situace, lidé mají jiné potřeby a jiné priority....nazvat něco co dělám , že je normální a odsuzovat jiný přístup jako nenormální je pode mne jen ukázka jakési "omezenosti" dotyčného a černobílé vidění světa.
Ahoj holky. Moc me zaujala tato diskuze. Ja taky nejsem biomatka a rada bych poznala par nehroticich maminek z prahy. Jsem rada, ze jeste existuje nekdo, kdo neresi u ditete kazdou blbost. Ja mam 15 m holcinu a po lete jdu na par hodin do prace. Jsme z prahy 6. Pokud se nekdo nekde schazite, nechcete nas pribrat do party? Jsem komunikativni a normalni 😀
@slunickova123 Zatím se tu schází Uhříněves a okolí, to je trochu z ruky, ale já jsem kdyžtak taky z P 6 🙂
Někdo dnes na "vítání občánků"? 🙂
Ahoj,dost mě zaujal název diskuze.Normální jsem asi nebyla ani před porodem....Hledám taky někoho kdo se bude bavit i o jiných věcech než o kakání...Bydlím v Praze kousek od Černýho mostu.Chodím na VŠ akorát pracovní život jsem omezila..... 😖
@moninecko používání látkových plen místo plen jednorázových
Také se považuji za normální matku..🙂 Jsem ze Suchdola. Látkuju - pořádám i semináře pro ostatní maminky, kojím, vařím příkrmy, hodně chodíme do přírody... Nemáme televizi, občas pustíme dětem večerníček na počítači ale spíš se snažíme číst... snažím se omezovat množství hraček, abychom jich měli pár ale kvalitních... tož to tak o mě 🙂
uz vidim ako nejaka prazska matka vidi nazov fora a povie si "nejdem tam, som nenormalna" 😀
@krejci1510 Aha, to jsem ale blbka, vždyt je to jasné už z toho názvu 🙂)
A to se přiznám, že ještě před porodem jsem plánovala, že NEBUDU používat jednorázovky, ale látkové pleny, kojit co možná nejdéle, nikdy nedám příkrm ze skleničky, nebudu používat dudlíky apod. Protože já přece budu ta nejlepší matka na světě...no, v praxi to bylo pak vše úlně jinak 🙂
Ahoj holky, tak já jsem z Prahy 10 - Dubeč, mám 7měsíčního prcka a ráda někam zajdu, bohužel z mých kamarádek jsem v 29ti letech ta první, co má dítě, takže žádné s dětmi nemám a už mi z toho trošku hrabe :D , ráda kamkoliv zajdu 🙂
@p3tulkaa já jsem z Uhříněvsi 😉
@krejci1510 jé no tak to je kousek, to bychom někdy mohli ven, akorát tady moc neznám míst, kam se dá zajít 🙂
Křísím staré vlákno 🙂

@lu777 Pěkně napsáno a všem ostatním se omlouvám za OT 🙂