icon

Normální matky z Prahy

eimmy
24. bře 2015

ahoj, zakládám tuto skupinu protože bych ráda poznala mamky co mají děti a nechtějí být "jen" matky na plný úvazek. Ráda se seznámím s holkami co zajdou rády do herny, na kafe jen tak poklábosit o životě ( tzn. i reálná setkání) 🙂 každá máme radosti a starosti tak se o ně podělme.

Strana
z3
jamia
8. čer 2015

@lu777 Pěkně napsáno a všem ostatním se omlouvám za OT 🙂

katali
8. čer 2015

Ahoj jsem z Modřan a mam dcery 2r a 9m a stále jsem v normálním stavu 🙂 najde se tu nějaká žena z okolí na pokec, kafe, vychazku s dětmi?

tinakari
8. čer 2015

@krejci1510 @paulito my take nejdřív po devate 🙂 jeste dotaz, kde bychom se sešly?

krejci1510
9. čer 2015

@tinakari @paulito tak jak to vidíte, holky? Já bych šla, pokud nebude pršet. Sejít bychom se mohli někde na Novém náměstí. A třeba v 9:30?

tinakari
9. čer 2015

@krejci1510 @paulito když nebude pršet, tak bych šla taky.. od nás mi jede bus v 9.23 a na Novém náměstí bych byla v 9:27 🙂

pro případ můj tel je 776 335 843

samasa
9. čer 2015

@jahodnice neveřím že existuješ 😀 už jsem si myslela že jsem sama v širém okolí 😀

krejci1510
9. čer 2015

@tinakari @paulito tak kolem 9:30 před cukrárnou/kavárnou vedle pošty? Tedy pokud nebude pršet

tinakari
10. čer 2015

@krejci1510 @paulito holky,omlouvám se, Šárka, mladší dcera se probudila s horečkou. Radši zůstaneme doma. Posledních 14 dni stále něco, minuly týden kašel a předtím teploty kolem 39. Radši to dnes nebudu provokovat. Nezlobte se. Snad nám to vyjde příští týden nebo kdybyste mohly třeba zítra?

pisisvori
10. čer 2015

@lu777 přesně tak jsem to myslela, jak to popisuješ...nepsala jsem o sobě, ale o tom, že existují i jiné možnosti, jiné situace, lidé mají jiné potřeby a jiné priority....nazvat něco co dělám , že je normální a odsuzovat jiný přístup jako nenormální je pode mne jen ukázka jakési "omezenosti" dotyčného a černobílé vidění světa.

paulito
10. čer 2015

@tinakari jsme ny tom podobne, jsme na ORL, ousko😞

krejci1510
10. čer 2015

@tinakari @paulito tak ať jsou prckové brzy v pořádku. Příští týden můžeme středa, čtvrtek nebo pátek

slunickova123
18. čer 2015

Ahoj holky. Moc me zaujala tato diskuze. Ja taky nejsem biomatka a rada bych poznala par nehroticich maminek z prahy. Jsem rada, ze jeste existuje nekdo, kdo neresi u ditete kazdou blbost. Ja mam 15 m holcinu a po lete jdu na par hodin do prace. Jsme z prahy 6. Pokud se nekdo nekde schazite, nechcete nas pribrat do party? Jsem komunikativni a normalni 😀

jamia
18. čer 2015

@slunickova123 Zatím se tu schází Uhříněves a okolí, to je trochu z ruky, ale já jsem kdyžtak taky z P 6 🙂

paulito
18. čer 2015

Někdo dnes na "vítání občánků"? 🙂

tinakari
18. čer 2015

@paulito my jsme byli na podzim 🙂

nihasa
15. črc 2015

Ahoj,dost mě zaujal název diskuze.Normální jsem asi nebyla ani před porodem....Hledám taky někoho kdo se bude bavit i o jiných věcech než o kakání...Bydlím v Praze kousek od Černýho mostu.Chodím na VŠ akorát pracovní život jsem omezila..... 😖

jahodnice
15. črc 2015

@nihasa ahoj, bydlím na Jahodnici, řeči o kakání a bumbání přímo nesnáším. Jinak jsem USA, což je prostě diagnoza

nihasa
15. črc 2015

@jahodnice to je super,že je tu někdo další,kdo tyto hovory omezí...... 😀 bezva 🙂 USA?Mě nevadí....ale představuju si to podobně jako v Simpsnech 😀 😀 😀 😀 Podobný jako u nás v týhle povedený zemi 😀

nihasa
15. črc 2015

@jahodnice jahodnice z Jahodnice? 😀 😀 😀 to je super 😀

jahodnice
15. črc 2015

@nihasa ne USA, za překlep může tablet, jsem úča- to je diagnóza u které se o normálnosti dá polemizovat

nihasa
15. črc 2015

@jahodnice Já jsem volnočasovej pedagog,takže stejně....učila jsem keramiku a výtvarku střídavě.....chápu 😀 i tak máme něco společnýho 😀

moninecko
20. říj 2015

@eimmy Můžu se zeptat, co to je látkování?? 🙂

krejci1510
20. říj 2015

@moninecko používání látkových plen místo plen jednorázových

filipatereza
20. říj 2015

Také se považuji za normální matku..🙂 Jsem ze Suchdola. Látkuju - pořádám i semináře pro ostatní maminky, kojím, vařím příkrmy, hodně chodíme do přírody... Nemáme televizi, občas pustíme dětem večerníček na počítači ale spíš se snažíme číst... snažím se omezovat množství hraček, abychom jich měli pár ale kvalitních... tož to tak o mě 🙂

xsenova
20. říj 2015

uz vidim ako nejaka prazska matka vidi nazov fora a povie si "nejdem tam, som nenormalna" 😀

moninecko
20. říj 2015

@krejci1510 Aha, to jsem ale blbka, vždyt je to jasné už z toho názvu 🙂)
A to se přiznám, že ještě před porodem jsem plánovala, že NEBUDU používat jednorázovky, ale látkové pleny, kojit co možná nejdéle, nikdy nedám příkrm ze skleničky, nebudu používat dudlíky apod. Protože já přece budu ta nejlepší matka na světě...no, v praxi to bylo pak vše úlně jinak 🙂

p3tulkaa
20. říj 2015

Ahoj holky, tak já jsem z Prahy 10 - Dubeč, mám 7měsíčního prcka a ráda někam zajdu, bohužel z mých kamarádek jsem v 29ti letech ta první, co má dítě, takže žádné s dětmi nemám a už mi z toho trošku hrabe :D , ráda kamkoliv zajdu 🙂

krejci1510
20. říj 2015

@p3tulkaa já jsem z Uhříněvsi 😉

p3tulkaa
23. říj 2015

@krejci1510 jé no tak to je kousek, to bychom někdy mohli ven, akorát tady moc neznám míst, kam se dá zajít 🙂

eliska_mot
8. bře 2018

Křísím staré vlákno 🙂

Strana
z3