icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

martinkamoj
22. lis 2016

@peanuty
@evabeda Ještě teda podotknu, že jednu dobu jsem i hlídala ovu,dělala testy, měřila BT, kontrolovala děložní čípek i hlen.. A co měsíc zkoušela těhu testy. Od éta na toto prdím, až na kontrolu folikulíků přes ultrazvuk, kvůli hormonům musím aby nenarůstla nějaká cysta. Hold taky je těžké nemyslet na to, že se máš snažit už z důvodů, že hormony musíš jíst v určitých intervalech. A už i to je peklo.. :-/

martinkamoj
22. lis 2016

@peanuty myslím to tak, že jsem potratila v 10tt a nějak mi to předtím nepřišlo ale jakmile je to rok od potratu, tak ti to pak nějak začíná docházet. Víš že tě opustilo něco živého- plod ( malinkatý andílek) a on má potřebu mi něco sdělit, že to nemám vzdávat, že nové miminko příjde. A já mám potřebu se s ním strašně rozloučit abych mu dala volnost a prostor k malýmu.. Děkuji, ale teď je pro mě na prvním místě pejsek 🙂

peanuty
22. lis 2016

To je mi lito. Je to krasne napsane. 🙂 uz jsem o tom mozna slysela. Hodne stesti a pevne nervy. 🙂

sukiv
22. lis 2016

@elodii tak gynex mi to taky posouval dopředu, to je pak klidně možná ovulace dřív

martinkamoj
22. lis 2016

@peanuty Děkuji 🙂

deenise89
autor
23. lis 2016

Ahoj holky, tak já dnes tak, že jsem byla v nemocnici se informovat ohledně profuku vejcovodu a doktor řekl, že to uděláme až bude hotový spermiogram takže až v lednu jdem s chlapem na spermio a 15. Února mě čeká profuk. Takže do té doby se budeme ještě snažit přirozeně, třeba to ještě vyjde kdo ví... :-/ dnes mám ovu, tak třeba to vyjde... Takže tak 🙂

katttysss
23. lis 2016

Holky, kdy se dá nejdříve zjistit těhotenství z krve?

elodii
23. lis 2016

@sukiv tak to doufám, že mi Gynex ještě nerozhodí ms.... Každopádně i v "neplodné" dny jsme na miminku pracovali, tak třeba konečně přijdou dvě čárky 🙂

petuliee
23. lis 2016

@katttysss myslim ze uz s testem urco me dr delala odbery kdyz mimi nevidela a to byl 4tt 😊

sukiv
24. lis 2016

@katttysss z krve ještě dřív než z moči, o den nebo dva... prý se HCG prvně uvolní do krve a odtud prostupuje do moči

janca209
24. lis 2016

@katttysss Ve většině případů lze hcg v krvi určit již 11. den po oplodnění. 🙂

katttysss
24. lis 2016

No těhotná nejsem podle testů snad příští měsíc to vyjde. Užíváte kys.listovou jak silnou? Mě v lékárně říkala, že tu silnější před plánovaným těhotenstvím, dr. zas říkal, že stačí ta slabší. A měříte si bazální teplotu obyčejným teploměrem nebo musí být přímo bazální teploměr, který je dražší.

pallina
25. lis 2016

Ahojte holky. Vim, ze se nema testovat pred ms, ale nevydrzela jsem a jsem zklamana. 12. listopadu jsem mela ovulku (kvuli bolestem to vim presne 🙂).. Ctvrtek, patek IUI a v nedeli sex.. Dnes test negativni. Mesicky by mely prijit v pondeli. Co myslite? Vim, ze zalezi na dobe uhnizdeni, od ktereho roste hcg. Ale asi potrebuju slyset (precist si) i nazor nekoho jineho 🙂.. Diky za vsechny odpovedi ;)

pallina
25. lis 2016

@pallina 12listopadu byla sobota.. IUI predtim, sex potom.. :D nejak jsem na toto zapomnela..

misicka74
25. lis 2016

@pallina je teprve pátek, do MS to muze byt jeste uplne jinak 🙂 sance je stale

sukiv
25. lis 2016

@pallina ahoj, jsme na tom úplně stejně, akorát, že jsem nebyla na inseminaci, ale měla ovulku v ten samý den po pregnylu... taky jsme nic nepodcenili a už teď je mi bez testu jasný, že to zase neklaplo. čekám jí každým dnem. ach jo!!!

pallina
25. lis 2016

Holky je to fakt k ..... Stale chci byt nad veci, ale zacinam to nezvladat.. Proc se nekomu dari, aniz by chtel, a jinym ne? Vim, ze na to nikdo nezna odpoved..

petuliee
25. lis 2016

@pallina ja testovala taky pred a nic, pak den pred dušík, v den MS silnejsi....sance porad je. drž se

twistinka123
26. lis 2016

Holky tak u nas to asi klaplo

petuliee
26. lis 2016

U nas to taky klaplo 😍

twistinka123
26. lis 2016

Parada.ja se teda jeste neraduju.ale doufaaaam

pallina
26. lis 2016

twestinka123 kdy ses testovala? Pred nebo po terminu ms? Jinak gratuluju 🙂

twistinka123
26. lis 2016

Mam dostat ms v pondeli.docela rozdil.dole rano nahore ted odpo

pallina
26. lis 2016

Taky mi ma prijit v pondeli.. Ale ja testovala v patek rano a bylo totalne bilo :( Pokud to nedostanu, budu testovat v pondeli rano.. Ale citim, ze ms prichazi :(

twistinka123
26. lis 2016

Neztracej nadeji.me boli jeste stale zada a bricho

elodii
26. lis 2016

Teeeda děvčata twistinka123 a petuliee velká gratulace a doufám, že jste v téhle skupině prolomily tu naši smůlu na ||..... Hlavně hodně zdravíčka 🙂

twistinka123
26. lis 2016

Jeste se neraduju mrcha ma dorazit jeste takze co kdyby nahodou.jako nechci ji ale🙂 nebudu kecat.zatim to vypada ze carka sili tak snad to tak zustane.

evabeda
27. lis 2016

u mě to zase nevyšlo, takže až MS odejde, jdeme zase zkoušet...snad se taky jednou zadaří..

pallina
27. lis 2016

U me taky ne :( Uz me to nebavi :(

twistinka123
27. lis 2016

Holky zkuste ten kontryhel. Me teda nechutna ale to bylo to jedine co jsme zmenili tento mesic

Strana