Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@peanuty myslím to tak, že jsem potratila v 10tt a nějak mi to předtím nepřišlo ale jakmile je to rok od potratu, tak ti to pak nějak začíná docházet. Víš že tě opustilo něco živého- plod ( malinkatý andílek) a on má potřebu mi něco sdělit, že to nemám vzdávat, že nové miminko příjde. A já mám potřebu se s ním strašně rozloučit abych mu dala volnost a prostor k malýmu.. Děkuji, ale teď je pro mě na prvním místě pejsek 🙂
To je mi lito. Je to krasne napsane. 🙂 uz jsem o tom mozna slysela. Hodne stesti a pevne nervy. 🙂
@peanuty Děkuji 🙂
Ahoj holky, tak já dnes tak, že jsem byla v nemocnici se informovat ohledně profuku vejcovodu a doktor řekl, že to uděláme až bude hotový spermiogram takže až v lednu jdem s chlapem na spermio a 15. Února mě čeká profuk. Takže do té doby se budeme ještě snažit přirozeně, třeba to ještě vyjde kdo ví... :-/ dnes mám ovu, tak třeba to vyjde... Takže tak 🙂
Holky, kdy se dá nejdříve zjistit těhotenství z krve?
No těhotná nejsem podle testů snad příští měsíc to vyjde. Užíváte kys.listovou jak silnou? Mě v lékárně říkala, že tu silnější před plánovaným těhotenstvím, dr. zas říkal, že stačí ta slabší. A měříte si bazální teplotu obyčejným teploměrem nebo musí být přímo bazální teploměr, který je dražší.
Ahojte holky. Vim, ze se nema testovat pred ms, ale nevydrzela jsem a jsem zklamana. 12. listopadu jsem mela ovulku (kvuli bolestem to vim presne 🙂).. Ctvrtek, patek IUI a v nedeli sex.. Dnes test negativni. Mesicky by mely prijit v pondeli. Co myslite? Vim, ze zalezi na dobe uhnizdeni, od ktereho roste hcg. Ale asi potrebuju slyset (precist si) i nazor nekoho jineho 🙂.. Diky za vsechny odpovedi ;)
Holky je to fakt k ..... Stale chci byt nad veci, ale zacinam to nezvladat.. Proc se nekomu dari, aniz by chtel, a jinym ne? Vim, ze na to nikdo nezna odpoved..
U nas to taky klaplo 😍
Parada.ja se teda jeste neraduju.ale doufaaaam
twestinka123 kdy ses testovala? Pred nebo po terminu ms? Jinak gratuluju 🙂
Taky mi ma prijit v pondeli.. Ale ja testovala v patek rano a bylo totalne bilo :( Pokud to nedostanu, budu testovat v pondeli rano.. Ale citim, ze ms prichazi :(
Neztracej nadeji.me boli jeste stale zada a bricho
Teeeda děvčata twistinka123 a petuliee velká gratulace a doufám, že jste v téhle skupině prolomily tu naši smůlu na ||..... Hlavně hodně zdravíčka 🙂
Jeste se neraduju mrcha ma dorazit jeste takze co kdyby nahodou.jako nechci ji ale🙂 nebudu kecat.zatim to vypada ze carka sili tak snad to tak zustane.
u mě to zase nevyšlo, takže až MS odejde, jdeme zase zkoušet...snad se taky jednou zadaří..
U me taky ne :( Uz me to nebavi :(
Holky zkuste ten kontryhel. Me teda nechutna ale to bylo to jedine co jsme zmenili tento mesic

@peanuty
@evabeda Ještě teda podotknu, že jednu dobu jsem i hlídala ovu,dělala testy, měřila BT, kontrolovala děložní čípek i hlen.. A co měsíc zkoušela těhu testy. Od éta na toto prdím, až na kontrolu folikulíků přes ultrazvuk, kvůli hormonům musím aby nenarůstla nějaká cysta. Hold taky je těžké nemyslet na to, že se máš snažit už z důvodů, že hormony musíš jíst v určitých intervalech. A už i to je peklo.. :-/