Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@evabeda proto i nikde neříkám, že chodíme do CAR, protože nemíním někomu něco vysvětlovat
právě...my se snažíme zatím 4 měsíce, ale už taky nevím co říkat..tak to zatím nejde, nevím, že pořád mají všichni tužby se do toho plíst..
@fandysek_1
@evabeda no my několik let...takže jim říkám, že až to přijde tak to přijde
Holky taky stavíme domeček 😀 každý se mě ptá. 1) kdy bude svatba? 2) kdy budete mit dítě?
Moje odpovědi : 1) Řěšíme stavbu tak nechci řěšit ještě svatbu ( ja bych to zvládla, ale nebudu každýmu říkat, že čekam az se vymačkne přítel) 😂
a za 2) říkam, az bude domeček bude i mimčo ( to že se snažíme už ted neříkáme ) ☺
Děvčata, potřebuji poradit, podle hlenu mi přijde, že ovu mohla být již 10den, tj v pátek, dnes už skoro žádný hlen, jen mě začínají bolet prsa a včera břicho jako před ms..... Jsem z toho zmatená, většinou tyto příznaky přišly v půlce cyklu a brala jsem to tak, že ovuluji.... Je možné, že ovulka přišla takhle brzo? Většinou jsem ovulovala 14.-17.den.....
@elodii Je to klidně možné, že ovu přišla dřív, a tohle by mohly být i příznaky začínajícího těhotenství .. (někde jsem to četla) .. Já jsem si jednu dobu i měřila tu bazální teplotu, a ovu přicházela různě, jednou 11. DC. Ale taky je možné, že když se člověk moc pozoruje, tak vypozoruje i kdejakou blbost ... tak uvidíš. 🙂
@fandysek_1 taky jsem o CAR nikomu neříkala, jen nejlepší kamarádce a mámě. Jinak mlčím a mlžím 🙂
Zdravim holky, jsem novacek. Mam dotaz. Prasky jsem vysadila na konci zari, v rijnu 21. jsem dostala menstruaci a cekam uz 33 dni na dalsi menstruaci. Vcera jsme se s pritelem rozhodli, ze se zkusime snazit. Prvni pokus to byl - tedy v druhem mesici po vysazeni. Jaka je pravdepodobnost, ze se to podari? Ovulaci jsem nejak nesledovala. Jinak mam doma mamatest, kdy zkusit? Po 2-3tydnech? Predem dekuji za odpovedi.
Mne je 20 a partnerovi 35. Antikoncepci jsem brala pouze 2 roky.
@elodii tak jsem teď přišla od Dr. Začne sledovat cyklus udělá odbery a utz. Ale měla jsi pravdu dělá se to 1-3 DC. A jelikoz teď budou vánoce tak to necháme na leden. Dala mi taky zadanku na spermiogram na který můžeme co nejdřív. Jsem zvědavá jak manzu premluvim 😀
No ale třeba se do ledna povede 😀 kéž by
Moc preji. 🙂
Ahojky milé snažilky, přeji vám ať se všechny brzy dočkáte, my se snažíme už dva roky- po roce bylo těhu ale mimoděložní a od té doby se to zaseklo.. Zkoušeli jsme už vše přes přírodní postupy až po hormony no a máme poslední měsíc šanci se zdravou stranou a pak nás asi čeká IVF.. ☹ Pokud se vám nedaří pár měsíců nezoufejte.. Držím palečky 🙂
@martinkamoj Ahoj, jsem tu nova. Ale tak me napadlo, co kontryhelovy caj, femibion, kyselinu listovou, malinik, vitaminy, nestresovat se a nemyslet na to? Pritelovi zinek. Co myslis.? 🙂
@peanuty Přesně tak jak píše @evabeda vyzkoušeli jsme vše.. Šlo to nejdříve přes bylinky jako je kontryhel, maliník, a další směs na podporu do toho kapičky gynex, nosifol, inofolic, femibion, provera, clostilbegyd, kys. listovou apood... stresovat se nestresuju. Hlavně je problém i v tom, že jsem bez jednoho vejcovodu kvůli mimoděložnímu a už to dělá paseku. Od léta jsem už rezignovala na cokoliv, ale i tak problém. Přítel baštil jak zinek, tak selen a ted i repromen. Já jsem opět na clostilu a proveře včetně pregnylu a tentokrát to zkouším i homeopatiky. A nemyslet na to je docela těžké.. snažím se ale kdo nepotratí nepochopí. Když si představíš fakt, že jsme mohli slavit první vánoce společně apod.. je to velmi těžké, snažila jsem se navázat i kontakt s "andílkem" aby uvolnil cestu maličkému tak uvidíme co z toho vzejde. Teď mám doma aspoň psí miminko a třeba právě tohle je ten dobrý impuls..
Ty brdo. To je pekny seznan. :/ Slysela jsem, ze davaji i na chvili "antibabies", aby se otehotnilo. S andilkem? Jak to myslis? Zni to zajimave. Drzim palecky, at se vam to povede.

nás se ptá taky každý, je to šílený...po svatbě jsme rok a čtvrt, ted jsme půl roku rekonstruovali a aspon jsme měli tu krásnou výmluvu, že dítě bude, až budeme mít hotovo. ted máme hotovo a je to katastrofa🙂