icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

be_ruska
21. lis 2016

@bilabotka koukám my jsme na tom podobně že? Mě teď MS skončila a začínáme se znova snažit ale jak říkáš s manželem to máme taky dost na prd vidíme se hodně málo. On přes týden pryč a já o víkendech v práci. Ale teď jsme si na období ovu vzali oba dovcu tak snad už.....

sukiv
21. lis 2016

@evabeda já jsem letos v lednu měla epileptický záchvat, ale jako pořádný 🙂 do té doby nikdy nic, od té doby také nic. mohl to být prý ojedinělý stav, nervy, vyčerpání... no léky jsem odmítla, jen jsem půl roku musela vydržet bez řidičáku - no pro obchodního zástupce fakt zážitek. ale manžel mě vozil a kolegové taky pomohli, tak se to zvládlo.
navíc mi našli v hlavě nějaký maličký útvar, tak se to musí 1x za rok sledovat a teď v lednu zase půjdu na rezonanci. potom se do toho vrhneme v CAR

sukiv
21. lis 2016

@fandysek_1 mě budou prosinec a leden prý V CAR sledovat jak přirozeně cyklus probíhá a pak od února ta stimulace. už se docela těším. jak já nesnáším tohle období čekání na menstruaci, protože stejně víš, podle klasických příznaků, že jí dostaneš. to je úplná ztráta času 🙂 🙂 🙂

elodii
21. lis 2016

@bilabotka Ahoj, také jsem vždy, když přijde ms zklamaná, protože si každý měsíc říkám, že teď už to konečně vyšlo..... Manžel byl ze začátku také zklamaný a asi i více než já, teď už mi je hlavně podporou, když vidí, že jsem z toho špatná..... My tomu snažení dáváme už jen dva měsíce, pak jde manžel na spermiogram a uvidí se, co dál.....

be_ruska
21. lis 2016

@elodii ahojky. Taky jsem si říkala že počkáme do konce roku a když nic chtěla bych aby manžel šel na spermiogram ale když jsem to nadhodila tak se moc netvářil no 🙁

elodii
21. lis 2016

@be_ruska to manžel je v tomhle směru v pohodě, já už na hormonálním profilu byla a bez jeho testů bychom se nehli z místa.... Tak uvidíme, každopádně ještě doufám, že se třeba do té doby zadaří....

petuliee
21. lis 2016

tak ženy u mě slabej duch 2 dmy před MS tak snad bude sííílit 🙂

elodii
21. lis 2016

@petuliee tak držím palce 😉

fandysek_1
21. lis 2016

@sukiv to čekání je nejhorší...také čekám na MS, den zpoždění asi kvůli utrogestanu.
@petuliee to je super. Moc držím palce 🙂

petuliee
21. lis 2016
elodii
21. lis 2016

To znám, to čekání je hrozný, se vždycky strašně pozoruji. Pořád běhám na toaletu s každým píchnutím, jestli už ms dorazila 😀 a i v noci se kolikrát vzbudím, jsem už asi blázen 😀

evabeda
21. lis 2016

@sukiv já jsem taky měla jen jeden velký záchvat - ten stál za to..v místní nemocnici nejzjistili nic, až v Brně mě dokázali pořádně diagnostikovat, nemám naštěstí ložisko..občas mívám malý záchvat - zahledění, "odosobnění"..pořád je to přeživatelný stav🙂 ale léky mám..v těhotenství to snad nějak půjde, ale prý možná budou muset zvyšovat dávku, no uvidíme🙂 Tak ti přeju, ať už tě žádný velký záchvat nepotká!je to pěknej hnus...

bilabotka
21. lis 2016

@be_ruska Taky jsem si všimla, že to máme podobně. 🙂 Snad se nám i brzy oběma podaří .. tak u nás manžel zase je doma častěji než já, přes týden jsem pryč, ale snažím se jezdit, co to jde, od dubna už ale budu stále doma. Tak jsem zase začala pít hodně kontryhele ... ráno půl litru (zaliju polévkovou lžíci) a večer taky. Když ho piju méně, tak není tak účinný.

bilabotka
21. lis 2016

@be_ruska jinak jsem spočítala, že období ovu bude přesně tehdy, když budu zrovna celý týden pryč. To máte lepší teď.

bilabotka
21. lis 2016

@elodii My jsme zatím zkoušeli během ovu cca 4x, což není moc, ale i tak jsme lehce nervozní. Ten spermiogram zvažujeme, dokonce to manžel navrhl sám. Měl totiž v dětství 2 operace na varlatech, tak snad to nemůže s tím nějak souviset. .. Já jsem zas měla apendix, tak můžou být i srůsty....kdo ví?

prdoulinek
21. lis 2016

Ahoj holky chci se zeptat zda kamarádka může začít používat fertility blend při MS? S přítelem se snaží o miminko už rok a pul a nedaří se jim kamarádka co mi tohle rekla otěhotněla hned první měsíc vím že se bere 3x denně a též jsem o tom řekla této kamarádce která se o něj s přítelem snaží 😊

fandysek_1
21. lis 2016

@elodii ha ha vidím, že to máme všechny stejné...fakt někdy magořím

elodii
21. lis 2016

@bilabotka tak třeba k tomu ani nedojde a zadaří se. Já byla ze začátku v pohodě, v klidu a až teď posledních pět měsíců už panikařím, že se nedaří. Hlavně všem okolo tvrdíme, že tomu dáváme volný průběh, chci se vyhnout otázkám typu "tak už se zadařilo " "pořád nic"??!! ...atd....

elodii
21. lis 2016

@fandysek_1 a to si každý měsíc říkám, že tentokrát to řešit nebudu 😀 teď mi začínají plodné dny, tak jsem zvědavá, jestli to sebepozorování zvládnu zkrotit 😀

carmilla
21. lis 2016

@elodii Takové otázky jsou na přesdržku. :D Proto taky raději nikomu nic neříkám. Chci být ušetřena zkoumavých pohledů na břicho a vyptávání tohoto typu. :D

elodii
21. lis 2016

@carmilla přesně a proto každému říkáme, že tomu necháváme volný průběh a že na mimčo nespěcháme 😀

twistinka123
21. lis 2016

Cauky holky muzu se pridat na pokec?my se snazime s manzelem 3mes. No snazime se intenzivne az tenhle🙂 ovu jsem mela pozitivni 15 a 16 dopo a sex byl 13 a 16 17 18.tak uvidime jak to dopadne🙂 jednoho prcka uz mam a ten se povedl na prvni pokus. Delala jsem v gyn ambulanci a jak jsem videla kolem sebe same tehulky tak to asi slo hned🙂 vubec sem se nestresovala nic za to ted v praci je to silene!vsem drzim palecky. Ja mam 7dni do ms a jsem cca 5DPO tak uvidime

sukiv
21. lis 2016

@elodii my máme přes rok po svatbě a ty otázky jsou hrozný... teď jsem po Clostilu trochu přibrala, tak to bylo pohledů 😎 naštěstí stavíme dům, tak říkám, že miminko uplácáme až se přestěhujeme 😀

elodii
21. lis 2016

@sukiv taky stavíme, tak tuhle lež také používám 😀

be_ruska
21. lis 2016

@elodii tak já jdu na gyndu zítra. Nechám si udělat odbery no a uvidím co mi řekne.....

be_ruska
21. lis 2016

@bilabotka já jsem si šla pro ten Kontryhel do lékárny a bylo mi řečeno že když nemám žádné gyn.potíže že to je zbytečný 😀 no jako já doufám že se už teď zadari ☺a snad i tobě 😉

twistinka123
21. lis 2016

Jak ten kontryhel pijete?do ovu nb cely cyklus?

be_ruska
21. lis 2016

Má se pit do ovu.

bilabotka
21. lis 2016

Já ho piju celý cyklus ... je dobrý i na trávení 🙂

fandysek_1
21. lis 2016

Takže na otázky, kdy budeme mít mimi jsem přímo alergická. Co je komu do toho. Také stavíme. Alespoň drobná výmluva, ale děs. A po svatbě ještě horší.

Kontryhel nepiju, prodlužoval mi cyklus.

Už se těším na 1DC, ať se můžeme začít snažit a vyjde ovu na dovolenou 🙂.

Strana