Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@fandysek_1 no oni to zase totiž vidí trochu jinak...a do toho ty naše hormony, všechno vnímáme citliveji. Asi jim to taky není příjemné, ale chlap zase nemůže dát všechno najevo... 🙂
@sukiv asi tak...ale jsem ráda, že občas vidím, že i jiné páry mají sem tam bouřku, všichni se prezentují jako super milující, ale to snad není možné bez občasného nedorozumění to soužití
@sukiv no jako ja nevím zatím zbytečně nesilim abych nebyla ještě víc zklamaná a musela by to byt fakt náhoda po 28 měsících snažení 🙂
@fandysek_1 i u nás sou bouřky a byl skrz to doma boj když se ze začátku nedařilo oba dva podraz dni bez nálady ja samozřejmě ještě veci cita 😀😀 a stres udělá taky svoje to se sesypete nato tata😀
@12misulkq náhody se dějí 😉 kdy máš dostat MS?
@fandysek_1 hele, tak na tyhle rádoby idylické páry mám fakt alergii, z okolí vím, že to tak většinou fakt není. všude je něco... moje sestra, po 9 letech vztahu, kdy vše bylo naprosto super, bájo, úžasný, tak se totálně sesypala a byl rozchod. Přiznala, že se ním nedá žít, že spolu už 4roky nespali.... no a to je rodina a taky nikdo nic nepoznal.
Ja mam dnes take termin ms... zatim nic, tak vyckavam...
no tak já mám zhruba týden do MS a dnes strašné bolesti v podbříšku a hnědý výtok... takže co to zase je? 😖 už opravdu na svém těle nerozumím ničemu
@sukiv ty jo to je drsný někdy ty vztahy, také mě to dřív trápilo, že jsem týden před špinila a měla jsem to z mykoplazmat a teď, musím zaklepat nikde nic a rovnou ms
@kristynabayer budeš testovat? to vypadá nadějne 🙂
@12misulkq také očekávám ms po vysazení utrogestanu, dnes bych to měla dostat, ale nikde nic a test bílý
@fandysek_1 no ja se zaprisahla dělat test pokud nedorazí ms jelikož ji mám jak hodinky ma -+ ten 1den tak je u mě zbytečně testovat před ms.....🙂 ale štve mě to....
holky nechci vám zasahovat do skupinky jen poradit pokud už jste si tu o tom nepsaly tak nám pomohlo že já nasadila inofolic a manžel bral selzink plus a hned se zadařilo po měsíci užívání.všem moc držím palce! 🙂
ahoj holky, narazila jsem na forum, které se mě týká, tak se ráda zapojím🙂 s mužem jsme spolu 11. rok, 4 měsíce se snažíme o miminko, zatím nic. Trošku se bojím, zda bude vše ok, nějak poslední roky sbírám různé nemoci - epilepsie, trombofilie, hypotyreoza..ale co už, neztrácím naději, že i přesto všechno budu mít zdravé miminko🙂 doktor říká, že je vše ok, ted jsem tam byla těsně před ovulací, tak jsme se s mužem snažili, ale od třetího dne po ovu mě bolí prsa,semtam břicho, takže očekávám příchod MS..Přeju vám všem, at se brzo zadaří!
Ahoj děvčata. Také se přidám. Chtěli jsme se s přítelem začít snažit teď od listopadu, ale bohužel z jistých důvodů musíme snažení teď tak na 2 měsíce odložit. Ale po Novém roce se na to vrhneme. 😉 Antikoncepci neberu od května. První 3 měsíce po vysazení zůstala MS pravidelná (to ještě asi tělo jelo na antikoncepční režim), ale pak se mi vrátila nepravidelná MS, kterou jsem měla před braním. Dnes jsem 35. DC a čekám, kdy dorazí. V začátku jsem také pila kontryhelový čaj - možná pomohl i ten...Pak jsem si objednala nějaké kapsle s kontryhelem, tento cyklus jsem je asi 15 dní užívala, ale očividně nemají účinek. Bohužel, po tom čaji mi tmavla zubní sklovina, a to se mi moc nelíbilo. :D Ale možná ho budu muset zase nasadit, až se začneme snažit. 🙂 No, toť ve zkratce o mně. Všem držím palce, ať se zadaří brzy.
Ahoj holky, včera a dneska mám trochu nervy - začala jsem špinit v půlce cyklu - nikdy v životě se mi to nestalo. Byla jsem 11.11.na extrakci všech 4 zubů moudrosti a dostala jsem antibiotika v tobolkách Dalacin C po 8 hodinách. Dobrala jsem je ve středu. A včera špinění. V příbalovém letáku jako nežádoucí účinek není nic takového uvedeno. Nemáte nějaké zkušenosti? V týdnu se opravdu ke gynekologovi nedostanu.. :(
@renunka01 Já bych to asi nedramatizovala, které z nás se něco podobného nikdy nestalo...Mně se to stalo během let braní AK, když jsem třeba brala liknavě a vzala si pozdě prášky...Nemůžeš být třeba nastuzená? Nebo je organismus prostě vyčerpaný zásahem v podobě antibiotik. Pokud se ti to stalo prvně, nebude se to stupňovat a přejde to, zatím bych nestresovala.
Já infolic beru rok a nic...ale srovnal mi docela cyklus a zvyraznil ovulaci
Tak a ja zitra pro test a v utery uz to zkusim sem napnuta jak ksandy do tojo me lapla angina jak drak 😞
@fandysek_1 teď mě napadlo, že jsem se tě vůbec nezeptala, jak budete pokračovat dál? Dáte v CAR pauzu nebo další pokus?
@sukiv půjdeme na IVF nejspíš v lednu, teď v prosinci se chystáme na dovolenou a dáme si pauzu
My se zase začínáme snažit , MS je u konce .... snažíme se cca 4 měsíce, tak nepravidelně, protože se s manželem vidíme jen o víkendech, zatím. Takže šance je nižší. Pokaždé s příchodem MS jsem dost zklamaná, ale manžel podle mě ještě více. ☹ vždycky se trochu bojím mu říct, že to přišlo, protože vím, jak bude smutný. :-/

@12misulkq u nás je to spíš jako na houpačce, oporou mi je, ale já bych si to asi představovala jinak 😀 prostě ženská. Nic mi teď není vhod. Tak třeba ms celých 9 měsíců nepřijde a pak i dále.