icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

sukiv
16. lis 2016

@fandysek_1 tak uvidíš zítra. já mám do menstruace ještě něco okolo deseti dnů, ale už tedy ani nedoufám po té době, že by se to samo povedlo. akorát jsem dostala strašný výtok, asi nějaká mykóza... takže další paráda 😒 pořád se mi to opakuje, mám to skoro každý měsíc, tak si říkám, jestli to špatné prostředí taky nemůže být problém...

fandysek_1
16. lis 2016

@sukiv Nikdy jsem na mykózy netrpěla, ale pak jsem se toho jednu dobu nemohla zbavit, vždy mi pomohlo od doktora na recept candibene 100 mg. Teď to musím zaklepat a dlouho nic. Testy na chlamidie a mycoplazma máš? Můžou to dělat i ty. Běžná mykóza by neměla být problém při otěhotnění, mi bylo řečeno.

marki00
16. lis 2016

@sukiv To je mi lito. Podruhe uz se urcite povede. 🙂 u me uz to moc jednoduche nebude, mam krevni mutaci, takze mam problem donosit. Ten nas prvni chlapecek byl uplne zdravy, jen se mu ucpal pupecnik. A nekdy tomu ucpani nezabrani ani injekce na redeni krve. Uspesne tehotenstvi je pro me scifi:-/

@fandysek_1 treba se vsichni uvolni v ramci vanocni nalady a pak to pujde samo🙂

fandysek_1
16. lis 2016

@marki00 budu si to přát, aby to všem vyšlo

Ty jo, tak to ti budu držet palce, aby vše bylo relativně v pohodě.

sukiv
16. lis 2016

@marki00 to já to taky nemám jen tak, na hematologii jsem poslední rok jako doma. mám vysoké riziko trombózy a ještě k tomu mutaci nějakého genu, takže nejsem schopna štěpit listovku a proto jsme měli miminko postižené... ale toto vše už mám celkem vyřešeno a podchyceno. teď už jen otěhotnět

@fandysek_1 no nějaké stěry mi bral už dvakrát, jednou jsem měla streptokoka, takže jsem zaváděla antibiotika a to byl pak klídek dva měsíce. pak už nevím co tam vyšlo, nic neříkal. každopádně teď to alespoň nesvědí 🙂 jen je ten výtok ve větším množství

fandysek_1
16. lis 2016

@sukiv tak alespoň tak, že to nedělá žádné obtíže

Jak píšeš..teď, už jen otěhotnět.

sukiv
16. lis 2016

@fandysek_1 trochu se bojím toho všeho co nás v CAR čeká... 😢 fakt závidím všem, kdo do sebe nemusí prát hormony a miminko mají přirozeně. už jsem i tak daleko, že mě napadá, jestli při tom ukončení těhotenství něco nepokazili. před těmi dvěma lety jsem otěhotněla hned...

fandysek_1
16. lis 2016

@sukiv a tak v CAR se není čeho bát, více méně zkusí všechny možné varianty. To by musela být sakra náhoda, když by doktoři něco zanedbali a věřím, že je vše v pořádku, ale ta psychika je prostě mocná. Zadaří se, neboj 🙂.

U nás se docela snažili, ale nejspíš se IVF nevyhneme a už jsem s tím smířená. Sice stále doufám, že se objeví čárka na testu, ale být smířený také není špatný.

sukiv
16. lis 2016

@fandysek_1 já už raději také nic nečekám, teď jsme koupili zájezd a za měsíc už budeme lyžovat na ledovci 🙂 no a v lednu se do toho pustíme v CAR.
jsi hrozně statečná a dodáváš mi odvahu.
s tím testem fakt ještě nelze dělat závěry. všechno je možné. kamarádka čekala dvojčátka, přirozeně. a test ještě týden po vynechání negativní. tušila, že se něco děje a šla na krev a měla 250 jednotek

marki00
17. lis 2016

@sukiv
A budes si pichat injekce na redeni krve? Ja jsem totiz zmatena, kazdy doktor rika neco jineho, jeden, ze si mam redit krev minimalne tri mesice pred tehotenstvim, dalsi mesic pred, jiny zas ze jen par dni pred ms, kdy se chceme snazit..takze fakt nevim.

elodii
17. lis 2016

@fandysek_1 Ahojky, tak jak dopadlo dnešní ranní testování? 🙂 budeš první, kdo tu smůlu v naší skupině prolomí? 🙂

sukiv
17. lis 2016

@marki00 já si budu píchat až od 8tt...když jsme se začali snažit, tak jsem brala prášky na ředění, krev mám už za ten rok a kousek co je beru ok, takže mi je vysadili. chodím na kontroly, jinak teď nic. ale je to trochu problém dohromady s hormony co mi chtějí dávat v CAR, takže bude častější kontrola a uvidíme...

pallina
17. lis 2016

Taky se k vam pridam 🙂 Ahojky.. HA neberu tri roky a snazime se 🙂 Otehotnela jsem az po prvi IUI letos v cervnu, potratila v 7.tydnu a musela na revizi.. Ted jsem po druhe IUI a cekam na testovaci obdobi..

sukiv
18. lis 2016

@pallina tak to držím pěstičky... zrovna dneska jsme v práci probírali, že inseminace vyjde málokomu - no a ty jsi důkazem, že to tak být nemusí...
šla jsi rovnou na inseminaci nebo ti předtím zkoušeli nějak řídit cyklus a snažili jste se doma? mě právě před inseminací ještě chtějí dát šanci "přirozeně" pod vlivem hormonů...tak nevím, zda to není ztráta času...

elodii
18. lis 2016

Teda holky, já kdybych neměla po ms a před ovulací, tak si zase dělám naděje, že jsem těhotná.... Jím jak nikdy, jak jsem byla unavená, tak jsem teď skoro dvě hodiny spala, vyrašily mi beďary a nechutná mi alkohol a kafe.... A to kafe piju až 4 denně.... Začala jsem před týdnem užívat Gynex, tak to bude možná tím, co myslíte?

petuliee
18. lis 2016

Tak me brzo zacne testovaci obdobi pokud se zadarilo tak je to zitra cca 14dni od poceti a 23 by "nemela" dojit MS

pallina
18. lis 2016

@sukiv Dostala jsem od sve gyndarky clostik a kdyz se nepodarilo, poslala me do centra a tam ruzna vysetreni a pak iui s clostikem, pregnylem a utrousem.. Diky 🙂

pallina
18. lis 2016

@sukiv Tomu prirozene uz tak nejak neverim.. Mam celkem bolestivou ovulaci, tak jsem vzdy vedela, kdy mit sex.. Tobe taky drzim palusky, at se bro zadari 🙂

pallina
18. lis 2016

@petuliee Preju // 🙂

petuliee
18. lis 2016

@pallina dekuju 😊

sukiv
19. lis 2016

@pallina taky bych právě radši už rovnou inseminaci...celých 15 měsíců co se snažíme jsme v období ovulace nic nezanedbali 🙂 ovulace byla potvrzena i z ultrazvuku a nic. spermiogram nadprůměrný... jenže mi řekli, že když jsem poprvé otěhotněla přirozeně, mělo by to jít znovu. až dostanu menstruaci, tak se tam budu objednávat a zkusím se s nimi ještě domluvit

petuliee
19. lis 2016

@sukiv
@pallina stejne je to nespravedlivy u nas neni problem s otehotnenim ale s udrzenim a nakonec aby bylo miminko zdravy taku

petuliee
19. lis 2016

Takze u nas // nejsou duvodem k radosti ale az utz ve13tt 😞 Vam drzim palceat se miminko povede at prirozene nebo s pomoci je to opravdu dar 😊

pallina
19. lis 2016

Ja kdyz jsem zacala uvazovat nad miminkem, tak jsem si rikala, ze to bude bozi pocit, kdyz uvidim //.. Po zkusenostech jsem to prehodnotila.. Z // nebudu mit takovou radost jako driv, ted budu cekat na p. dktora, az mi rekne, ze je vse v poradku..

petuliee
19. lis 2016

to sme na tom stejně, jako radost mít budu, neskutečnou, ale po velkym ultrazvuku se mi teprv uleví 🙂

fandysek_1
19. lis 2016

@elodii neprolomím smůlu... test bílý ach jo...
@sukiv statečná moc nejsem, když jsem včera celý večer probrečela, pohádala se s manželem a dnes jsem pomalu ještě nevstala z postele. Ploužím se po domě a nic pro mě nemá smyl. Manžel se ráno snažil, ale zabila jsem to. Teď jel pracovat a já půjdu s holkami na vínko. Nikdo nic neví, o to je to horší. Vysadila jsem včera utrogestan a čekám MS.

Jak se máte vy o víkendu?

fandysek_1
19. lis 2016

@sukiv jo a ještě k dovče, také se chystáme v prosinci 🙂 těším se 🙂

sukiv
19. lis 2016

@fandysek_1 ach jo... taky jdu dneska s kamarádkou na skleničku. Já to mám sice dostat až příští víkend, ale už mě zase pobolíva v podbřišku, což je jasné, že za týden je to tu.
Taky mezi mnou a manželem není nejlepší atmosféra. Já brečela po tom, co mi řekli, že sestřenice bude mít mimi a on na mě jen vyjel, ze jsem hysterka... od té doby je to na prd. Chápu, že to se mnou není lehké, ale mohl by mě trochu pochopit.

fandysek_1
19. lis 2016

@sukiv 😀 jako přes kopírák, také mi řekl, že jsem hysterka. Pak to chtěl trochu uklidnit, ale to já, už byla nastartovaná. Vidím, že je to všude stejné. My brečíme, oni křičí. Je to fakt náročný. Čekala jsem trochu více pochopení...no jo. Asi nemůžu chtít zázraky.

12misulkq
19. lis 2016

@fandysek_1 u nás to taky tak bylo ale teď mužů říct ze přítel mi j s strašnou oporou teď a psychicky mě drží hodně nad vodou..... ;) byla sem nakupovat a dala bych za to ruku do ohne ze jsem to v tom obchodnaku dostala tak sem spichala na záchod s jako už se nechápu ale nikde nic tak kde jako sme??😀

Strana