icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

vesnicanka17
17. led 2017

@uwe
@uwe
@uwe ahoj já nepila nic speciálního. Nechala sem vše běžet ať se tělo pročistí samo. V listopadu revize proběhly 2x měsíčky a začali jsme se snažit

destovakapka
2. únor 2017

Ahoj holky,nevite jestli se neco stane kdyz si necham pichnout pregnyl dopoledne misto vecer?Doktorka mi rekla ze plodne dny mam v nedeli a v pondeli.Jde mi o to ze si to sama nepichnu a ten den mam odpoledni.Tak jsem si to chtela nechat pichnout dopoledne na pohotovosti,ze nevim asi v praci by mi to nekdo pichl.

destovakapka
2. únor 2017

Ahoj holky,mela jste nektera polyp delozni sliznice?

fandysek_1
2. únor 2017

@destovakapka V kolik hodin máš jít na inseminaci? Do kolika hodin si to máš píchnout?

destovakapka
2. únor 2017

@fandysek_1 Ja na IUI nejdu,nebylo mi receno v kolik hodin si to mam pichnout.Doktorka jenom rekla vecer a naplanovala mi sex.

fandysek_1
2. únor 2017

@destovakapka V příbalovém letáku je napsaný čas do kdy dojde k uvolnění vajíčka po aplikaci pregnylu, zkus se tam podívat. Pak by podle toho měl být styk případně inseminace, ale dle mě pokud se budete snažit všechny dny nevadí, že si to necháš píchnout dopo.

destovakapka
2. únor 2017

@fandysek_1 Do 36hod.ma prijit ovulace.Kdyz mam plodne dny nedeli a pondeli tak podle me to je jedno asi to mam pichnuto dopoledne nebo tam vecer spise teda v noci.

fandysek_1
2. únor 2017

@destovakapka když nemáte vyloženě načasovanou inseminaci tak by to asi fakt nemělo vadit, takže přeji hodně štěstí do snažení 🙂

petra1612
3. únor 2017

Holky, prosím o radu. Měla jsem cykly 42-55 dní. Dokud jsem sledovala ovulaci, byla cca 22. DC. A teď mám od 20. DC na sedm dní brát Norethisteron. Dnes jsem 19. dní od poslední ms, takže zítra bych ho měla začít brát a já čekám ovu až tak neděle, pondělí. Myslíte, že mám ještě 2 dny počkat? Nebo to nemá vliv na ovulaci? Dr. mi slíbil, že když se mi srovná cyklus, tak se mi ovu posune, ale nevim nevim..

brrbrr
3. únor 2017

@destovakapka Nema vliv v jakou hodinu bude pregnyl pichnut,ale pokud nemas papir od doktorky,ze ti muzou pichnout pregnyl ktery si sama prineses,tak ti ho nikdo nepichne a musis sama.Mluvim z vlastni zkusenosti.Nikdo z doktoru,kdxz to neni tvuj znamy,si to na triko bez papiru nevezme :(

babulinka1
3. únor 2017

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Antikoncepci jsem vysadila v květnu 2016 ale pozor jsme si prestali davat az od listopadu. Není to vylozene snazeni se, nechavame tomu volny prubeh ale kdyby se to povedlo byli by jsme moc stastni. Jen se mi posledni tri mesice rozhodil cyklus 😔 po vysazeni HA byl 30-32 ted posledni tri mesice dokonce 48 a 37 ted opet cekam na menstruaci a jsem uz 35. Tak jsem z toho nejaka nervozni snad ovulka probiha jak ma.

destovakapka
3. únor 2017

@brrbrr Ja jsem si ho uz jednou nechala pichnout na pohotovosti a problem jsem nemela.

fandysek_1
3. únor 2017

@petra1612 s tímto nemám zkušenost, dej na radu lékaře

@babulinka1 snažíte se ještě chvilinku, dej tělu čas a vše se srovná.

babulinka1
3. únor 2017

@fandysek_1 dekuji za podporu, me spis ale trapi ten nepravidelny a dlouhy cyklus 😔 a pak samozrejme i zklamani kdyz menstrauce nikde a test negativni.

fandysek_1
4. únor 2017

@babulinka1 to znám také moc dobře, po několika letech mi začal haprovat cyklus a vůbec nevím proč...takže taky čekám na MS...měli jsme v lednu začít stimulovat na IVF, ale MS nějak haprovala a teď v únoru se jí také nějak nemůžu dočkat a já IVF nechci pokud jsou nějaké problémy a nezjistí se co se děje...takže také stále čekám

babulinka1
4. únor 2017

@fandysek_1 jéééjda, tak vidím že nás je s tímto problémem vic, to je mi lito 😔 kolikaty den cyklu jsi? Dneska jsem si koupila ovu test, tak jsem zvědava jestli ovulka vubec probiha. Hlavne ani nevim kdy mam zacit testovat, kdyz mam nepravidelny cyklus.

pavkova28
4. únor 2017

Ahojky holky. Včera jsme se s přítelem tulili a potom mě začalo bolet břicho.
Mně se to stalo prvně. Chvíli jsem měla pocit jako kdyby něco prasklo, bolest šla od dola nahoru. Trvalo to asi 15 minut, potom to přešlo a bylo to dobrý. O mimco se snažíme od května.

fandysek_1
5. únor 2017

@babulinka1 ahoj, dnes jsem 31 DC a tuším, že se to konečně rozjede a půjdu alespoň na ultrazvuk v půlce cyklu a zkusíme inseminaci pokud bude vše ok. Ovu testy nedělám. Nikdy jsem neviděla pořádnou čárku na testech, ale ovulaci mám i potvrzenou od doktorů. Takže pro mě je to škoda peněz. Zkus testovat cca od 12. DC to většinou chodím na ultrazvuk na vajíčka. Ty ovulační testy je dobré dělat odpoledne a opravdu každý den od určitého cyklu a pak to uvidíš.

fandysek_1
5. únor 2017

@pavkova28 nebyla to ovulka? Jaký si den cyklu?

pavkova28
5. únor 2017

@fandysek_1 právě že čekám zítra max pozítří ms ☹

fandysek_1
6. únor 2017

@pavkova28 těžko říct, co to přesně bylo. A co test? Zkoušela si?

deenise89
autor
6. únor 2017

Ahoj holky hlásí se zakladatelka diskuze 😂 příští týden jdu na profuk vejcovodu a prý to hodně holkám pomohlo tak mi držte palce 😊 byla jste některá na tom? 😊

babulinka1
6. únor 2017

Tak jsem dnes už 38. den cyklu a MS porad nikde. Bolí me krizové kosti, mam krece v brise a citim porad ,,jako by vlhko,, pockam jestli do rana nedorazi, pak zkusim tehu test. Ale asi stejne nic, kdyz pred tydnem byl negativni, co myslite holky?

bilabotka
6. únor 2017

@babulinka1 Ten tehotensky test si zkus, ty priznaky ktere popisujes by mohly ukazovat na zacinajici tehotenstvi. Drzim moc palce!

fandysek_1
6. únor 2017

@babulinka1 my to také nevíme 🙂 zkus test a uvidíš, vše je možné 🙂

pavkova28
6. únor 2017

@fandysek_1 s testem chci ještě počkat, až pokud bych to nedostala do středy....

bladey1986
6. únor 2017

Ahoj holky, moc vás zdravím a jestli nevadí, přidala bych se k vám.
Je mi skoro 31, přitel je starší o cca 2 roky. S přítelem se o mimi snažíme přes půl roku, zatím neúspěšně.
Než jsme se začali snažit, nikdy jsem si neuvědomila, že to nemusí být hned jak lusknutím prstu 🙂 Musím se hořce usmívat nad tím, jak naivní jsem byla 🙂 Těch pár měsíců mě vrátilo na zem a zjišťuju, že páry, kterým to vyšlo hned nebo skoro hned, je naprostá menšina.Pak když člověk v tom "procesu" je a týká se ho to, to vše vidí jinak, leckdy racionálněji, leckdy pesimističtěji.
Jinak, HA už neberu několik let. Byla jsem na hormonálním profilu, měla jsem si zavolat, jak vše dopadlo. Sestřička (ač velmi milá) mě odbyla, že vše ok. Toto se odehrálo začátkem prosince. Přitel byl v lednu na spermiogramu a dopadl dobře.
Minulý týden jsem musela navštívit gynekologii neplánovaně znovu - objevil se mi herpes! (Nikomu toto nepřeju, kdo zažil, chápe...). No a při té příležitosti mi paní doktorka řekla, že to těhotnění nějak začneme řešit. Tak jsem byla celkem překvapená, asi vše není tak moc ok. Prý mám zavolat těsně před menstruací nebo v den menstruace a objednat se, že podpoříme ovulaci.
Od té doby nad tím pořád dumám a pročítám diskuze, co se bude dít - jestli mi nasadí tolik diskutovaný clostilbegyt nebo něco jiného.
Stejně jako vy, co jste zde, si mimčo moc přejeme, doufám každý měsíc... a i když si to snažím nepřipouštět, znervozní mě dotazy a připomínky okolí, kdy už teda konečně budeme mít to dítě - že nejsem nejmladší, že všichni okolo už čekají nebo už mají nebo čekají druhé 🙂 V duchu křičím, ať drži kušnu a starají se o své a nechci jim vysvětlovat, že se prostě nedaří, abych pak každý měsíc musela sdělovat, jestli už jo nebo ještě ne 🙂 Tak jsem zvědavá, jak to půjde, a všem vám, které se snažíte a doufáte jako já, přeji hodně štěstí a sil. Všechny je potřebujeme. Doufám a věřím, že se nám všem zadaří 🙂

vesnicanka17
7. únor 2017

@bladey1986 hezky napsane, tobe drzim palecky moc. Je fakt ze me bude 35 a snazime se o prvni mimi. V list.jsem prodelala revizi ve 3 mes. Plod bez srd.odezvy. je fakt ze clovek ani nepremysli nad tim ze se muze neco takoveho stat. Presne vsichni kolem deti a me se furt taky ptaji. Ted se znova snazime tak snad M. Neprijde tenhle mesic

bladey1986
7. únor 2017

@vesnicanka17
Děkuju moc, taky moc držím pěsti. Neprožila jsem si to, co Ty, musíš být moc statečná a moc Ti fandím... Snad to konečně vyjde, když už to jednou bylo na dobré cestě.

fandysek_1
7. únor 2017

@bladey1986 to víš, že se každý dočká 🙂 držím palce 🙂

Strana