Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@fandysek_1
Děkuji moc, kéž bys měla pravdu. Nehážu flintu do žita 🙂
@bladey1986 my se snažíme, už dlouho a znám ty tvé pocity, ale věřím, že se dočkáme 🙂
@fandysek_1
Pro mě už je to taky dlouho, i když vlastně jen subjektivně. Spíš je ve mně takový ten strach, co když to vůbec nepůjde. A tlak okolí v tomto absolutně nepřidá :( Jak na to pak člověk nemá myslet a netrápit se tím? :( A vůbec, ta nesolidarita a netaktnost některých lidí je zarážející. Ptát se, ať už ze zvědavosti, aby řeč nestála nebo z uštěpačnosti, kdy budme mít konečně to dítě, je přece hrozný! Jak ten dotyčný bere tu jistotu, že nekope do živýho - že to nejde a třeba nikdy nepůjde? Tak tohle mi fakt vadí a mám ty lidi fakt chuť poslat někam.
@bladey1986 lidi ti můžou být úplně ukradený. To jsem nikdy moc neřešila. Jen jim třeba řeknu, že chceme dítě, ale asi nepřišel správný čas a víc se o tom nebavíme. Moje rodina třeba ví, že to nějak nejde, ale ségra a máma jsou taktní a když o tom chci mluvit tak mluvíme, když nechci nemluvíme. Věř mi, že jen velice málo lidí musí přistoupit k adopci ze zdravotních důvodů, ale to už je zase jiné téma. Trápit se budeš, myslet na to taky budeš, ale je dobré se k tomu postavit, že tě to teď sice trápí, ale že věříš, že to vyjde.
Díky za trochu toho pozitivna 🙂 doufám, že vše bude ok. Ke gynekoložce jdu cca 27. tak uvidíme, jestli mi něco předepíše nebo doporučí.
Ahoj holky, tak dnes jsem byla u doktorky, jelikož jsem už 40 den cyklu a menstruace nikde. Řekla mi, že mám jen posunuté cykly ale ovulace probíhá, že jde na ultrazvuku vidět prasklý folikul a že ovulace proběhla tak cca před dvěma dny a že ještě teď je vajíčko schopné oplodnění. Není to divné, myslela jsem, že po ovulaci se dá otěhotnět maximálně do 24hodin?
@babulinka1 někde se uvádí 24-48 hodin, ale zase těžko říct, každý má svůj organizmus jinak nastavený
@fandysek_1 To je pravda, každá jsme jiná. No tak zkusíme se s manželem dneska tulit, za to nic nedáme 🙂 🙂 🙂 i když jsem opět ovulku propásla, ale já se nedám, příští cyklus si ji zkusím poprvé ohlídat. Nechtěla jsem na to nějak tlačit, ale musíme tomu štěstí jít aspon trošku naproti ne? 🙂
Moje ms si dělá co chce.... Beru Duphaston, abych jí měla po 28 dnech.... Dnes jsem 36 den, test negativní a ona nikde.... By mě kleplo... To mám jít 3 den ms na hormonální profil....😕
@pavkova28 ahojky, jsme na tom asi dost podobne. Ja jsem dnes už 42 a ani náznak že by prisla.
@babulinka1 to čekání je děsný....
Holky jsem na tom podobně dnes 30.DC a MS nikde
Tak mně už přišla😒
@pavkova28 achjoo
Mám jít na hormonální profil. Teď nevím, mám jít na krev 3 den, ale to je neděle. Nebo můžu jít 4 den. Nebo čekat na další měsíc😏
Ahoj, je mezi vami nektera priblizne 15 DC?Ze bychom sdilely to dlouhatanske cekani...:D
@pavkova28 jdi čtvrtý 🙂 také jsem to tak jednou měla
@fandysek_1 volala jsem na gyndu a mám jít 4 🙂
Dnes jsem si byla pro výsledky profilu a spermiogramu. Oba jsme v pořádku.
Doktor mi řekl tři možnosti. Buď čekat zda cvičením nezačne ovu. Druhá možnost prášek na ovu a zrání vajíček nebo třetí možnost umělé oplodnění tělo dopovat praškama, stymulovat cyklus. Vybrala jsem si druhou možnost. Dostala jsem clostylbegit a Duphaston. Tak uvidíme zda se ovu nastartuje. Jinak ještě také cvičím půl roku Mojžíšovu metodu.
Ahoj holky, před časem jsem sem psala. Nedávno jsem byla u gynekoložky, která mi řekla, že se mám stavit, jakmile přijde menstruace, abychom se poradily co dál a případně mi předepsala nějaké hormony. Týden mě bolí prsa a každý den jsem čekala (a vlastně pořád čekám), že přijde menstruace podle těchto příznaků, i když má přijít cca 27. Včera jsem trochu špinila a dnes taky malinko, ale o menstruaci se mluvit nedá. Jak jsme včera myslela, že menstruace přišla, volala jsem na gyndu, kde ale mají až do pondělí dovolenou. Možná dobře, že jsem tam zatím nešla. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Test jsem si dělala ráno, ale pořád nic. Možná mám jen rozhozený cyklus. Ale pořád skrytě doufám 🙂 Uvidíme, ozvu se, až se to posune.
@bladey1986 Ahoj, a jak dlouho se zatím snažíte? Ty příznaky na začátku těhotenství jsou stejné, jako před příchodem MS. Bolí tě v podbřišku? Případně s jakou intenzitou? Pokud jen slabě, zato již několik dní, pak by to mohlo něco znamenat. Moc držím palce.
@bilabotka
Ahoj, snažíme se přes půl roku. Mně je divné, že tohle začalo dřív než menstruace. V podbřišku mě trochu pobolívá, ale rozhodně míň než před nebo během samotné menstruace. Teď jsem byla ve sprše, zas jsem malinko špinila. Navíc mám fakt větší prsa. V neděli si zkusím udělat test, pokud se nic bezmění. Děkuji za držení palců, dám vědět 🙂
Tak bohužel dnes přišla ms... Celou noc jsem se budila úplně spocená, břicho mě bolí tak, jak už dlouho ne.. prášek skoro nezabral.. Nešla jsem do práce a polehávám... Tak mám trochu pocit, že to bylo na dobré cestě, ale neuhnízdilo se :( no jo, tak třeba příště...
@bladey1986 Taky jsme se snažili tak půl roku. Splnilo se nám přání, zrovna v měsíci, když už jsme tak nějak přestali doufat a pustili to z hlavy ... byly zrovna Vánoce. Měli jsme hodně práce s různýma věcma.. hodně lidí doporučuje, prostě na to nemyslet a nesnažit se otěhotnět. To se ale hodně těžko uskuteční. Moc držím palce a neboj, určitě to brzy vyjde. 🙂
Ahojky, tak my se snažíme už od srpna 2016 a mám za sebou jedno biochemické těhotenství a doufáme, že se letos "zadaří" tak se hlavně teda já snažím až tolik na to nemyslet a zabavit se jakkoliv jinak 😉
Cauky kočky tak mám po tom profuku vejcovodu, vse probehlo v poradku, zjistilo se, že vejcovody jsou průchozí bez komplikací, mám už jen malinké jizvy, akorát mám nějaký rozhozeny cyklus, teploty mám nějaké vysoké na to že mám mít ovulaci, ovu testy jsou slabší, oficiálně ovulace má být dnes tak to zkusíme a třeba i tak se něco uchytí. 😊 gynekolog říkal že je u nás vše v pořádku že je divné že ještě nejsem těhotná 😂 asi prostě hold nenadesel ten čas...teď už doufám to půjde, věřím to 😊😊😊

@deenise89 udělají ti to ambulantně?