Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
Ahoj holky, taky se k Vám přidávám.. HA neberu asi 3 roky (měla jsem po ní problémy) a v červenci se mi podařilo otěhotnět, čekali jsme dvojčátka, ale v září jsem o ně přišla. Chceme začít co nejdříve zase pracovat na mimču. Doktor řekl, že po druhé menstruaci od kyretáže můžeme začít, ale od září jsem to ještě nedostala 😢 začínám mít strach, aby bylo vše v pořádku.
@michaela_pol ahoj, neves hlavu. Telo se asi potrebuje trosku vzpamatovat. Nestresuj se a MS prijde 😉 Je mi moc lito ze jste o miminka prisli, ale rikej si, ze to tak melo z nejakeho duvodu byt. A vitej mezi nami snazilkami 🙂
@deenise89 a tak dobrý, že máš dost folikulů...takže tam asi problém nebude 🙂jo jo gel zase velký tahák na peníze
@michaela_pol brzy se to zase povede, když už jednou miminka byla a budeš zase šťastná 🙂
@fandysek_1 taky me to potesilo ale stejne me hryze nejaky strach, jak ty testy dopadnou :-/ asi se pondelku nedockam 🙂)
@michaela_pol ahojky vitam te mezi nami a moc drzim palce at se ti co nejdrive podari naplnit ztratu po dvojcatkach 😉 neboj, to bude dobry, nesmime myslet negativne a pujde nam to vsem 🙂
@michaela_pol Ahoj,ja jsem zase mela biochemicke tehotenstvi a taky jsem potratila ale ja to mela uplne na zacatku.Kdybych nemela kontrolu v car tak ani nevim ze jsem byla tehotna.
Ahoj holky neco noveho? Ja si jdu zitra pro vysledky hormonalniho profilu a podle toho se uvidi co bude dal 🙂 snad to dopadne dobre, zacinam trosku nervoznet 🙂
@12misulkq to mi povídej čekat na testování je šílený, ale nechci test dělat dřív, protože jsem si tento měsíc píchla pregnyl a proběhlo iui, takže je lepší čekat skutečně 14 dní. Dne jsem 10. den. Takže ještě 4. 🙂 Kdy se chystáš testovat?
@deenise89 jak jsem psala čekání na výsledky a čekání na testy jsou nejhorší, ale člověk to neuspěchá 🙂
Snažím se stále něco dělat. Doma, návštěvy a tak.
@fandysek_1 no bude to boj bo ms mi ma dorazit za 6 dni:( to je sakra ale straaaasne dlouhá doba pro mě 😀😀 tak dej vědět jak si dopadla budeš vědět dřív jak ja 🙂 a držím palce ať tam sou potvory // 🙂
@fandysek_1 ja se taky snazim fuet neco delat, mam pracovni vikend takze tam myslim min ale kdyz jsem doma nez jdu do prace a ted je pritel na cely vik.pryc tak jsem ztracena v myslenkach 🙂 jo a otehotnely ted dve kolegyne v praci takze trosku depka z toho 😀 ☹ kez by to ted uz vyslo
@fandysek_1 no u nás je to 18 měsíců..., a jako začátky byly šílený a v ti chvíli mi přišlo ze sou kolem mě snad všichni téhotni jenom my ne.... Ale už sem se to taky naučila jak stak přecházet 🙂
@12misulkq my 3 roky a některé moje kamarádky jedou druhé kolo a my nemáme ještě ani jedno
Ahoj holky. Tak já čekám na MS. Má dorazit ve středu. Včera ráno jsem dělala test a samozřejmě nic a další zkusím zítra. Ale nějak tehotne se necítím takže beztak zase nic 😔😔
@be_ruska je ještě brzy, vydrž 🙂
Ahoj holky, jestli nevadí, přidám se k Vám... snažíme se 15 měsíců. Před dvěma lety jsem otěhotněla, ale bohužel miminko nebylo zdravé a musela jsem na ukončení těhotenství. teď mám druhý cyklus s Clostíkem. Manžel byl na spermiogramu, já jsem taky vyšetřena, oba ok. Tak je to na palici, nevím, co se stalo. Předtím jsem otěhotněla ihned. Zítra jdeme na první konzultaci do CAR.
Jinak ten gel na podporu početí jsme tento měsíc také poprvé vyzkoušeli, tonoucí se stébla chytá 😀 tak uvidíme 😉
@sukiv Stačí psychika a nejde to a nejde a nikdo neví, kde je příčina. U nás je to podobné. Jsme zdravý, ale nejde to. Takže musíme jen věřit, že se skutečně jednou dočkáme 🙂 všichni 🙂
@fandysek_1 s tou psychikou to asi pravda je, jenže co s tím? už jsem i přemýšlela o psychologovi, respektive můj gynekolog mi už minule naznačil, že by to asi chtělo... a to si před ním hraju na hrdinu 🙂 tak nevím. psala jsi, že se snažíte tři roky, už to nějak řešíte, myslím třeba umělé oplodnění?
@sukiv zkusit se má vše, ale více méně se snažím cvičit, pracovat a nějak žít a nemyslet na mimi, ale sama víš, že je to těžké. Teď jsem byla na IUI a pokud to nevyjde půjdeme na IVF. Byla to dlouhá cesta. Manžel stále věřil, že to vyjde, pak nějaké zdravotní problémy a teď, už máme jasno. Takže jsem se uklidnila a i trochu věřím, že IUI vyšlo.
Ahoky, můžu se k Vám přidat? O miminko se s manželem snažíme od února, mně je 28, manželovi 29. Po půl roce mi na gyndě zjistili, že mám pravý vaječník polycystický a neovuluje a do toho mám nižší sliznici. Druhý vaječník teď 2 krát ovuloval, jenže to sem brala hormony na vyvolání ms. Tento měsíc je neberu a menstruace zatím nikde. :( Doufám, že nebudu zase čekat přes 2 měsíce a že druhý vaječník bude pořád fungovat.
@fandysek_1 moc Ti přeji, aby to klaplo. Taky už nehodlám dále čekat, každý další měsíc je horší a horší. Je super, jak optimisticky k tomu přistupuješ, u mě se to hrozně střídá - chvíli jsem v pohodě, pak to na mě padne. No možná už jsem opravdu případ pro psychouše 😎 Teď jsem ještě na víkend měli jedenáctiletou manželovu dceru z předchozího vztahu, tak o to víc je mi pak líto, že my dva spolu mimi nemáme... ale určitě se všechny jednou dočkáme 😉

@deenise89 Aha, tak mozna ten gel je jen blbost... my to nezkouseli, protoze jsme ho (asi nastesti) zatim nesehnali. 🙂