Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@janca209 mě je 33 a zatím doktor v klidu, že ještě nějaký čas je, manžel je mladší. Je dobře, že je léčba a brzy se i ty dočkáš mimiska. U nás se neví, proč to nejde.
@sukiv no optimisticky, už jsem taky byla hodně na dně, ale snažím se. Manžel je teď taky lepší a hodně se snaží. Zamávalo to i naším vztahem cca před rokem a půl to bylo hodně špatné. Takže teď pracujeme i na našem vztahu.
@fandysek_1 já viiim když já jsem strašně netrpeliva 😀 a některé holky psali že dva dny před už test ukázal
@be_ruska tak si ho udělej pro klid duše a uvidíš 🙂
Holky, tak prvni mesic zkouseni byl zvlastni...na konci cyklu pred MS jasne pozitivni Ovu testy a na TT duch, nevim, jestli se neco chystalo nebo nahoda, ale ted tu trpim krecemi a jsem 3DC.. 😒 😒 😒
@misicka74 teď jsem tady hodně četla, že testy ukazují falešné duchy před ttermínem MS. Ten ovulacni test je hodně nevyzpytatelný a je fakt potřeba ho brát s nadhledem. Mě nikdy čárky neukázal a to normálně ovuluju. Tak držím palce do dalšího snažení.
@fandysek_1 me prave ukazal 28 a 29 DC, což mi přišlo divné...děkuji 🙂
@misicka74 měla jsem duchy na testech snad 10x a nic z toho, takže pokud nebude čára jak hrom po termínu MS, ničemu nevěřím.
@misicka74 nevěřím ovulacnim testům, hodně doktorů říká, že je to pouze tahání peněz z lidí
Taky ovulacnim testum moc nevěřím. Stejne kdyz ukážou carku, tak ovulace dorazi druhy, třeti.. nebo buh vi ktery den. Nejlepší je podle me kdyz to na sobe poznate, ja to nikdy nepozorovala ale tento mesic jsem prisla na to, ze posle bolesti bricha aa ovulacniho hlenu jsem schopna odhadnout ovu 😉
@fandysek_1 tri roky uz zkousite? :-O jejda tak to kez by uz to vyslo 🙏🙏🙏
@eat přesně tak, taky jim moc nevěřím.... I když mně je doktorka doporučila, abych zhruba věděla, kdy dochází k ovulaci..... Ale jak píšeš, také to na sobě poznám.... Ale chvíli mi trvalo než jsem na to přišla 😀 v půlce cyklu mě začalo bolet břicho jako před ms a ještě říkám manželovi, že to je divné, že ms dorazila nějak brzo 😀 takhle to bylo pár měsíců než jsem si přečetla pár diskuzí a pochopila 🙂
@eat také to většinou poznám, že se blíží ovulace a i mi to tento cyklus potvrdila doktorka ultrazvukem, takže já ovu testy nedělám a spoléhám sama na sebe.
@deenise89 hrozně to letí a ani se neotočíš a pár let je fuč. No minulý týden jsem se cítila sakra těhotne a teď, už mám jen pichani podbřišku a citlivejsi prsa...tak nevím. Čtvrtek mám testovat.
@fandysek_1 ja ovu testy delam ale bud tam neni carka zadna nebo slabulinka tak nevim nikdy tam nebyla uplne zretelna
@deenise89 každému to vychází jinak a já taky nikdy neměla čáru jako hrom
Ahoj 🙂 my sme ted take ve snažení, v září sme museli ukončit těhotenství kvůli VVV :( po 2 cyklech se začínáme snažit. MS má přijít za 9dní, tak sem zvědavá 🙂
@petuliee To je mi líto, že to nevyšlo, ale věřím, že se vám to zase podaří. Už máš 2 děti?
@fandysek_1 i u nás se to do vztahu negativně promítá. se mnou teď dost zamával i ten Clostík, to jsem byla tak protivná, že jsem nemohla vydržet sama se sebou 🙂 ale jinak poslední půl rok to taky trochu skřípe, s každou další menstruací mám po náladě a manžel to špatně nese.
Psala jsi, že cvičíš. Mojžíšovou?
@fandysek_1 ve čtvrtek dej určitě vědět, jak jsi dopadla, moc a moc bych ti to už přála. Jinak těhotně se cítit opravdu nemusíš, já u toho nevydařeného těhotenství necítila kromě bolesti v podbříšku jako před MS vůbec nic. Až po týdnu vynechání, kdy jsem každý den čekala, že to určitě dostanu, jsem dělala test. Co jsem se tak bavila s holkama, většina v tom 4-5tt nepozná nic. Někdo samozřejmě ano. Ale u nás je to asi hodně o tom, že se na to soustředíme. Já pak vidím příznaky všude 😀
@fandysek_1 samozřejmě že nic ☺

@janca209 mě je "už" 31a to mi doktoři pořád říkají, že s věkem jsem na tom ještě dobře 🙂 máš ještě čas to v klidu řešit. Pokud víte, že je nějaký problém, tak je to lepší než neplodnost bez příčiny...