icon

Nové snažilky 2016-2017

deenise89
3. lis 2016

Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)

Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(

Tesim se na vase prispevky 🙂

fandysek_1
15. lis 2016

@sukiv třeba zkusí i inseminaci s clostilem

fandysek_1
15. lis 2016

@petuliee a já zase prosila kamarádku, které předčasně odešla...den před naší isneminací měla nedožité 28. narozeniny

renunka01
15. lis 2016

Ahoj holky! Můžu se připojit k Vám do diskuze? Je mi 30 let, chceme první miminko, snažení od února 2017. 🙂

fandysek_1
15. lis 2016

@renunka01 takže jste zatím v období trénování a chystání se na mimi 🙂

petuliee
15. lis 2016

@fandysek_1 ježda mane :( tak snad nam andílci někoho pošlou

fandysek_1
15. lis 2016

@petuliee 🙂 pošlou, už jsem měla i sen o miminku...to je děs ta psychika 😀

petuliee
15. lis 2016

@fandysek_1 to rozhodně 🙂

sukiv
15. lis 2016

jóóó psychika.... já se dnes dozvěděla, že sestřenice čeká miminko. což je super zpráva, ale stejně jsem hodinu brečela do polštáře. už to fakt moc nedávám 😢

fandysek_1
15. lis 2016

@sukiv to plně chápu 😖 já jsem jako na trní 😕 nevím jestli to do čtvrtka vydržím a nedám test, už zítra

sukiv
15. lis 2016

@fandysek_1 zítra už by to mohlo něco ukázat, nechci tě navádět, ale já bych nevydržela 🙂 vypadá to opravdu hodně nadějně

michaela_pol
16. lis 2016

@fandysek_1 držím palce, já bych čekat nevydržela :D a testovala bych snad každý druhý den :D

fandysek_1
16. lis 2016

@sukiv bojím se toho negativního výsledku, takže počkám. Někde jsem se i dočetla, že je optimální, až 16. den 😲 testovat
@michaela_pol také jsem dřív testovala, ale pak jsem byla smutná, že buď to byla pregnylová čárka nebo pak duch zmizel a bylo to biochemické...takže zítra jsem čtrnáct dní po IUI a to, už by mělo být skutečně směrodatné zda jsem nebo ne

bilabotka
16. lis 2016

@be_ruska Tak, a je to. Dnes ráno MS přišla. Sice kočárek zatím nebude, ale aspoň vím, že můj cyklus běží jako švýcarské hodinky. ( troufám si říct, že je to díky kontryhelu, který každý den popíjím.) 🙂

bilabotka
16. lis 2016

@be_ruska a netestovala jsem ... ted uz to ani neni potreba. Dej vedet, jestli Ti taky prisla, nebo jestli uz se muzes tesit. 🙂

renunka01
16. lis 2016

@fandysek_1 ano, jestli se tak teda da nazvat koupeni vitaminu. 🙂 Ale koukam, ze tady uz je snazeni fakt v plnem proudu! Drzim palce!

be_ruska
16. lis 2016

@bilabotka já už včera spinila takže jsem už byla smirena. Dnes je už samozřejmě MS v plném proudu. Takže taky na den přesně.
Na co je dobrý ten Kontryhel? Přemýšlím že si ho dnes zajdu koupit. Já mám cyklus v pořádku vždycky MS na den přesně max o den dřív.

12misulkq
16. lis 2016

@bilabotka Ahojky a neměl by se pít jen do ovu?? Pak by měl spis naopak škodit ne??;)

fandysek_1
16. lis 2016

@be_ruska mě vždy kontryhel natáhnul cyklus, takže bacha na něj a skutečně by se měl do ovulace

be_ruska
16. lis 2016

Tak jsem byla v lékárně a ten Kontryhel mi nedoporučuji jestli nemám vyloženě nějaký gyn.potíže. tak jsem nic nekoupila

fandysek_1
16. lis 2016

@be_ruska 🙂 tak jsou rozumný a nechtěli za každou cenu vydělat...taky dobře 😉

sukiv
16. lis 2016

@fandysek_1 tak každopádně napjatě očekávám výsledek, určitě to klapne 😉

sukiv
16. lis 2016

@be_ruska Ahoj, mě kontryhel taky nedělal dobře, dokonce mi blokoval ovulaci, pila jsem ho prvních 14 dní. A doktor mi potvrdil, že pokud by se ovulace chystala dřív než ten 14.tý den, tak jí kontryhel může buď oddálit, tím prodloužit cyklus, nebo ovu ten měsíc nemusí vůbec proběhnout.

marki00
16. lis 2016

Taky se pridavam. Mam po 2 potratech (20. a 7. tyden). Zatim cekame na vysledky z genetiky a pak prosinec/ leden snad budem zkouset znova. Preju vsem, at se zadari;)

fandysek_1
16. lis 2016

@sukiv tak jsem se dnes nechala unést a test udělala...no a nic ☹ dle mého minulého cyklu by MS měla přijít 20.listopadu, takže je tady ještě nějaká šance, že bylo vajíčko oplodněno, až kolem 6. listopadu (4.11. byla inseminace) a tudíž má ještě čas. No uvidíme. Zítra ráno se uvidí.

fandysek_1
16. lis 2016

@marki00 To jsou nepříjemné věci potraty, ach jo...Vidím, že pro všechny bude přelomový prosinec/ leden 🙂. Budu držet palce.

sukiv
16. lis 2016

@fandysek_1 si asi netestovala z ranní moči, ne? naděje umírá poslední, ještě není nic ztraceno. mě bylo řečeno, že 14 dní od prokazatelné ovulace už je možno testovat, tak to ještě máš čas.

fandysek_1
16. lis 2016

@sukiv nebylo to z ranní 😒 zítra je první ofiko testovací den...zkusím ráno...podbřišek stále tlačí, bradavky citlivé, ale to může být z utroše, ach jo

marki00
16. lis 2016

@fandysek_1 Jojo, to jsou. Zvlast u toho prvniho, chteli jsme obhlizet kocary a misto toho jsem sla rodit.
Snad budou pro vsechny tady vanoce symbolem nadeje🙂

fandysek_1
16. lis 2016

@marki00 To je hrozný tyhle věci, ale člověk musí jít dál.

To je hezké s těmi Vánoci 😉 snad to tak bude.

sukiv
16. lis 2016

@marki00 taky mě to potkalo, 20tt kvůli vývojové vadě... ale bude lépe.

Strana