Nové snažilky 2016-2017
Ahoj holky, napadlo mě založit novou skupinu pro snažilky, protože ty skupiny, co zde jsou jsou už samé těhulky 🙂) tak pokud jste pri vzájemnou podporu, budu rada ;)
Já uz pres rok nebertu ANTIK. A porad nic, tak jsem se rozhodla uz to jit resit s doktorem, ten mi zacal zkoumat muj cyklus a pri posledni prohlidce rikal, ze mam prijit az dostanu MS, tim padem tento mesic zase nic a pritom to byl teprve 10 den po ovulaci a to si myslim ze nic nemohl videt ☹
Tak uvidime jestli se MS pristi tyden ukaze kez by ne ☹(
Tesim se na vase prispevky 🙂
@petuliee a já zase prosila kamarádku, které předčasně odešla...den před naší isneminací měla nedožité 28. narozeniny
Ahoj holky! Můžu se připojit k Vám do diskuze? Je mi 30 let, chceme první miminko, snažení od února 2017. 🙂
@renunka01 takže jste zatím v období trénování a chystání se na mimi 🙂
@fandysek_1 ježda mane :( tak snad nam andílci někoho pošlou
@petuliee 🙂 pošlou, už jsem měla i sen o miminku...to je děs ta psychika 😀
@fandysek_1 to rozhodně 🙂
jóóó psychika.... já se dnes dozvěděla, že sestřenice čeká miminko. což je super zpráva, ale stejně jsem hodinu brečela do polštáře. už to fakt moc nedávám 😢
@sukiv to plně chápu 😖 já jsem jako na trní 😕 nevím jestli to do čtvrtka vydržím a nedám test, už zítra
@fandysek_1 zítra už by to mohlo něco ukázat, nechci tě navádět, ale já bych nevydržela 🙂 vypadá to opravdu hodně nadějně
@fandysek_1 držím palce, já bych čekat nevydržela :D a testovala bych snad každý druhý den :D
@sukiv bojím se toho negativního výsledku, takže počkám. Někde jsem se i dočetla, že je optimální, až 16. den 😲 testovat
@michaela_pol také jsem dřív testovala, ale pak jsem byla smutná, že buď to byla pregnylová čárka nebo pak duch zmizel a bylo to biochemické...takže zítra jsem čtrnáct dní po IUI a to, už by mělo být skutečně směrodatné zda jsem nebo ne
@fandysek_1 ano, jestli se tak teda da nazvat koupeni vitaminu. 🙂 Ale koukam, ze tady uz je snazeni fakt v plnem proudu! Drzim palce!
@be_ruska mě vždy kontryhel natáhnul cyklus, takže bacha na něj a skutečně by se měl do ovulace
Tak jsem byla v lékárně a ten Kontryhel mi nedoporučuji jestli nemám vyloženě nějaký gyn.potíže. tak jsem nic nekoupila
@be_ruska 🙂 tak jsou rozumný a nechtěli za každou cenu vydělat...taky dobře 😉
@fandysek_1 tak každopádně napjatě očekávám výsledek, určitě to klapne 😉
@be_ruska Ahoj, mě kontryhel taky nedělal dobře, dokonce mi blokoval ovulaci, pila jsem ho prvních 14 dní. A doktor mi potvrdil, že pokud by se ovulace chystala dřív než ten 14.tý den, tak jí kontryhel může buď oddálit, tím prodloužit cyklus, nebo ovu ten měsíc nemusí vůbec proběhnout.
Taky se pridavam. Mam po 2 potratech (20. a 7. tyden). Zatim cekame na vysledky z genetiky a pak prosinec/ leden snad budem zkouset znova. Preju vsem, at se zadari;)
@sukiv tak jsem se dnes nechala unést a test udělala...no a nic ☹ dle mého minulého cyklu by MS měla přijít 20.listopadu, takže je tady ještě nějaká šance, že bylo vajíčko oplodněno, až kolem 6. listopadu (4.11. byla inseminace) a tudíž má ještě čas. No uvidíme. Zítra ráno se uvidí.
@marki00 To jsou nepříjemné věci potraty, ach jo...Vidím, že pro všechny bude přelomový prosinec/ leden 🙂. Budu držet palce.
@fandysek_1 si asi netestovala z ranní moči, ne? naděje umírá poslední, ještě není nic ztraceno. mě bylo řečeno, že 14 dní od prokazatelné ovulace už je možno testovat, tak to ještě máš čas.
@sukiv nebylo to z ranní 😒 zítra je první ofiko testovací den...zkusím ráno...podbřišek stále tlačí, bradavky citlivé, ale to může být z utroše, ach jo
@fandysek_1 Jojo, to jsou. Zvlast u toho prvniho, chteli jsme obhlizet kocary a misto toho jsem sla rodit.
Snad budou pro vsechny tady vanoce symbolem nadeje🙂
@marki00 To je hrozný tyhle věci, ale člověk musí jít dál.
To je hezké s těmi Vánoci 😉 snad to tak bude.

@sukiv třeba zkusí i inseminaci s clostilem