icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@dany777 jj,už jsme psala,ale bude to boj teda,takovej neléčenej zánět,no nikomu nepřeju ☹

dany777
26. zář 2014

@majkylove Chudinku,to tě lituju,snad ti bude brzy líp.S těmi léky šetři jak budeš moc,protože v prvním trimestru by to mohlo mimískovi vadit. 😒

majkylove
autor
26. zář 2014

@dany777 nebooj,o tom žádná,teď sem si to lehce namázla tou mastí a ráno po noční zkusím jen ten tvaroh jestli usnu a pokud budu spát tak si ten panadol nebudu brát vůbec,jen kdybych zas nemohla spát tak si ho vezmu bo nevyspaná třetí den by možná mohlo ublížit ještě víc ☹ uvidím,budu věřit alternativě v tvarohu 🙂

dany777
26. zář 2014

@majkylove Budu na tebe myslet,tak vydrž 😉

majkylove
autor
26. zář 2014

@dany777 děkuju,no nic jinýho nezbývá,pro bublinku všechno 🙂

ssarula
26. zář 2014

@majkylove paralenové přípravky můžeš, bylo to i v samadoma a i můj dr.mi to řekl při prvním těhu, nemusíš se bát, myslím, že je lepší tělu ulevit než aby bojovalo s nějakou nemocí,aby to pak nebylo pro mimíska horší (navíc tělo napřed chrání sebe a až pak mimi, takže by se ho zbavilo, ale to jsou už extrémní případy)
@danny777 tak to ti moc gratuluju, písni jestli se dvojčátka potvrdí 🙂 Mi by dvojčátka vůbec nevadili, i když už mám doma dvouletou princeznu :D

majkylove
autor
26. zář 2014

@ssarula děkuju moc za radu 🙂 no nějak s tou nemocí zatočím,hlavně ať se nic nestane bublince!Musím myslet pozitivně 🙂

mysackovi
26. zář 2014

@bublinka74 no, ze to tak statečné zvladas 😉

@majkylove my se snažíme ,,chvili-pres 4mesic" ale me to přijde dlouhý :-/
Doktor mi zatím udelal hormonalni profil a ten vyšel dobře, vše mám v normálu, jen mám trochu víc muzskeho hormonu,ale ze to prej nevadí.....v srpnu mi na měsíc nasadil utrogestan, to MS přisla ale ted v záři ne ....jen aby si neklepaal na čelo, ze to hrotům ,,brzo''

mysackovi
26. zář 2014

@majkylove tak hlavně at to přejde co nejdřív..... 😉

majkylove
autor
26. zář 2014

@mysackovi no na čelo si určitě klepat nebude,kor když máš zpoždění tak se to přece musí řešit,nebooj 😉 a děkuju!

majkylove
autor
26. zář 2014

@ ahoj kočko,tak dneska poslední noční že? 🙂 co máš v plánu o víkendu?

rytmus22
26. zář 2014

Tak dr že prej nic nevidí ani na krev mě neposlal, pokud to nnedostanu do 15.10. Mám prijit

majkylove
autor
26. zář 2014

tam mělo být @karlos u toho předchozího příspěvku,mi pěkně hrabe 😀

bublinka74
26. zář 2014

@mysackovi joo kočko nic jiného nezbývá 🙂 musím ...on ten daný čas přijde 😉

bublinka74
26. zář 2014

Holky tak já nafasovala konrtryhel,malinovník a k tomu jeřáb ptačí kapičky ....samé bylinky ...nechci žádné hormoše 😀 😀

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 to je nejlepší 🙂 a k dr jdeš na Ko?

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove noo doktor je na té dovče ,ten bude koukat ☹ bude smutný za mne ....ale objednám se,chci aby se na mne podíval do 14 dnů určitě i v nemocnici to řekli ...čoveče pani mi v bylinkách poradila ten jeřáb ptačí a že je výbormý i na cysty prý ,tak jsem ho mrskla ještě k tomu kontryhelu a malinovníku a to by bylo aby nebylo a listovku do toho :D

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove jinak kočičko hezky mazej,v poklidu ...a když bude velká bolest je lepší to prospat 😉

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 určitě to kontrolu chce to je jasný,jinak teda máš dobrou zásobu,to teď budou aspoň trojčata 😀
no prospat,dnes jsem nenaspala skoro nic a za 3 hoďky jdu do práce,takže až ráno ☹ ale mě to právě tahle v pohybu zas tak moc nebolí,ono začne právě peklo jak lehnu tak vklidu :-/ ráno namatlu tvaroh,nebudu na to vůbec myslet,v práci to pěkně odrbu tento víkend 😀 a to bylo abych do příštího týdne nebyla jak rybička 🙂

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove no to joo trojčata 😀 hele kde je karlos,tu dlouho nebyla,nebo špatně vidím 😕 ...noo nebo nějaký čajíky na bolest co ty na to 😉

bublinka74
26. zář 2014

Joo a holky začínám chodit cvičit a plavat od příštího týdne až se to uklidní u mne 🙂 už se těším ....nějak jsem si řekla a dost,bylinky,cvičení a lehká jídla a bude fajn a přijde to zas 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 dnes má třetí noční tak jestli neodpočívá,ono ty dvanáctky sou dlouhý,taky budu mít v pondělí dost :-/ to sem se v lékárně neptala jestli je nějakej takovej čaj,ale to si myslím že neexistuje,možná ale nějakej protizánětlivej,no skočím si tam ještě než půjdu do práce 🙂

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 to seš dobrá,u mě by vše šlo krom toho lehkýho jídla,já sem prostě gurmán,taky tak vypadám 😀 jo a to rameno mám nejspíš z té minulé neděle jak sme byli v tom aquaparku,na 99% :-/ , musím na sebe dávat větší pozor.co budeš cvičit?

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove určitě nějaký čajík bude....cvičit posilovat zadek,břicho,pánevní dno,přítel má v práci malou posilovnu a chodí občas dvakrát v týdnu tak budu chodit s ním a plavat jednou týdně jsme si řekli,ono mi to dříve taky dost pomohlo a je to výborný pro tělo i psychiku 🙂 já jsem taky gurmán nemysli si,umím se přecpat čímko-li kdyko-li 😀

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 ať zas nejsi pak až moc zdravá 😀

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove hmm tak toho se nebojím 😀 ,ale fakt mi překvapil ten jeřáb ptačí holka,že je prý výborný na cysty a myomy ...

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 myslím že už se tady někdo o něm zmiňoval,ono už tady toho bylo tolik,určitě vše zabere a cysty už se nevrátí 😉

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove tj noo hele kde je ta karlos ...nevíš ??

majkylove
autor
26. zář 2014

@bublinka74 myslím že odpočívá po a před noční,nebo dohání rychle nějaký věci než zas půjde do práce,však ona se nám ozve,teda jestli od nás neutekla 🙂

bublinka74
26. zář 2014

@majkylove ahá tak to ju a ona to ještě nedostala néé nebo ano už ..ani nevím jak jsem byla ze sebe rozhozená ve středu 😕

Strana