Nové snažilky
Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂
holky příští týden ve čtvrtek jdu konečně k novému doktorovi, už se těším....a doufám, že mě potěší a řekne, že čekám miminko...testovala jsme se naposled min pátek a řekla jsem si, že se už nebudu testovat, abych nebyla zklamaná...bude těžké to vydržet 😀....já prostě cítím, že jsem těhotná....všichni kolem tvrdí a ptají se jestli nejsem, že jsem jiná....příznaky sice mám, ale testy bohužel negativní....k tomu navíc dnes mi kamarádky pes čmuchal k břichu, což mě zaskočilo 😀
@ssarula 🙂 tak v tom případě si víkend na chatě teda užiju a i se napiju 🙂) Děkuju 😉
@majkylove Ahojky a pozoruješ nějakou změnu po vysazení ? Já vysadila po 10 letech a jsem uplně mimo ...připadám si jiná nebo jak to říct :DDJak dlouho se snažíte ?
Ahoj, já vysadila po 12ti a nepozoruji nic, kromě rozházeného cyklu plus mínus 5 dní, což je podle mé Dr. v normě. A taky že mě MS pěkně bolí.
Jinak jak jsem psala výš, u mě zatím MS nikde..test si ale dělat nechci, když se u mnoha ukáže třeba až v 7tt. A za 200Kč test se mi zatím dávat nechce...uvidíme, co bude dál..a nebo jak dlouho vydržím 😀
@mispula19
AHoj, omlouvám se, že píši až teď :(.
Já bych na mimi také nakupovala, ale zatím raději ne. Jen pokukuji 😀 Vím, ale jak zjistím II, tak to pojede, chudák přítel 😀 , ale moc se na to těším 🙂
Každopádně, když už kupuješ neodolatelné věcičky a ještě k tomu věcičky v akci, tak to se omlouvá 😅 😀
ještě je na prd, když se po mimi tak touží ☹ , ale bude lépe uvidíš 😉 . Hlavně se nestresovat a myslet na to, že bude lépe 😉
@jitulka188 snažíme se 4 měsíc a změny no,mám rozhodně o dost větší chuť na sex 😀 no a teda což dobrý není tak extrémně bolestivou ms,první den aj brečím než mi manžel donese prášek,to je fakt hrůza :-/
@majkylove ahoj Kocko, to je supr s tou chuti 🙂 ja to mam naopak 🙂 Nu, az budu mit vic casu napisu Ti zase do ip, ted jsem hotovka a letim do vany a pak do perin. S tou ms me to moc mrzi. ja mam ted neprijemny dilema ☹ , pisnu casem do te ip. Brou noc, paaa T.
Ahojky holky, poradí mi některá vás cc měříte BT? Měřím vždycky ve 4.45, ale dneska mám za sebou probdělou noc, napřed jsem nemohla spát já a pak se o půl 1 vzbudila malá, napřed brečela a polehávala ale od půl 3 už byla jako tajfun. Ve 4 jsem ji ukecala, že půjdeme spát 😀 , a jen tak preventivně si změřila teplotu, protože jsem věděla že v danou dobu nevstanu a navíc stejně tam nebude ten cca 4hodinový odpočinek pro objektivní měření, ale měla jsem 36,1. A ráno v 8 po krásných 4 hodinách spánku jsem si naměřila 36,8. Jsem 27.den cyklu (do 25. jsem brala duphaston), tak jestli můžu pořád doufat....
Mám jednu veselou 😉 dneska ráno dvě // a pěkně rychle 😉 tak uvidíme, co bude...zítra se objednám 🙂
@terezapetrova ahooj,tak to jsem zvědavá o co jde,určitě se mi ozvi. 😉
jsem po úžasným víkendovým fesťáku,bylo to boží,sice mě bolí každá kůstka v těle asi,ale stálo to za to,jsem nadšená 😵
@romancam mooooc gratuluju,hoď nám foto ať se můžem aspoň pokochat 🙂 teda tento měsíc se nám tu s těhulkama roztrhl pytel,doufám že to tak bude pokračovat dál 🙂

@majkylove děkuji