icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

michalka_n
12. bře 2015

@mysackovi test sem delal 29DC a nic 31DC trosinku spinení dnes 32DC a zatím MS nemam tak uvidime...

blauen
12. bře 2015

@martinalinda ahojky mně ty chlamidie jak už jsem psala zjistili na imunulogii a nasadil mi na to nějaký lék, který by je měl vybít.......jinak mě nikdo nezakázal se snažit dál ani imunolog ani gynekoložka....Jinak k té zprávě od doktorky jak ti zjistila ten folikul jdi do toho za to nic nedáš a příroda se sama pak postará, když to má vyjít tak to vyjde! Držím palečky! My jsme si dali minulý měsíc pauzu a ted nevím jak to bude....ale jeližko beru ten clostík měli bychom to zkusit.....ale nějak se mi nechce..ted se to snažím tak nehrotit....já klidně bych to vydržela i další měsíc bez snažení.....docela mi to pomáhá aby se z toho nestával plánovaný sex..jak už jsem psala tyto měsíce nebo půl rok bylo jen o tom...... ☹

mysackovi
12. bře 2015

@michalka_n aha...tak budu drzet pesti aby nedorazila 😉
Jak mas dlohy cykly?
@karlos si pis...ja jsem ted krasne a pozitivne naladena....to bude tim ze se blizu jaro...miluju slunicko 🙂pted 14dnema jsem ale mela hroznou naladu....vsechno me stvalo a vytacelo
Ty ted neco zobes?

mysackovi
12. bře 2015

@martinalinda tak pojistila jsi to vcera....myslim na tebe :-*

michalka_n
12. bře 2015

@mysackovi no 29-30DC tak uvidime ale plany nadeje si nedelam kdyz se mi to vcera ukazalo 🙂

karlos12
12. bře 2015

@mysackovi já měla krizovku v prosinci, ale jeli jsme s miláčkem k moři, tak jsem se z toho dostala 😉 Teď zobu femibion, macu ( tu i manžel ), gynex a jmelí ( četla jsem to v nějaké starší knížce o bylinkách .To bylo někdy o víkendu a ve středu mi kamarádka přinesla dvě lahvičky, je zlatá.Teď ještě aby to pomohlo, ale když jsme oba v pořádku, musí se to podařit 😉

karlos12
12. bře 2015

@majkylove ahoj kočko, nějak jsem si zavzpomínala na dobu minulou a Tvou testovací mánii 😉 .Tak si tak říkám, co Tě vedlo k testování ? Jen tak, nebo něco jiného ?Moc díky za odp.Mám nějaké nutkání a snažím se ho potlačit, ale nevím jak dlouho to vydržím.Vlastně vím, do neděle, to by měla přijít ms. 😉

karlos12
12. bře 2015

@michalka_n ahoj, někomu se to ukázalo až dýl, tak uvidíš.Jinak koukám že jsi z Kadaně, já jsem původně z Chomutova.Tak vítej krajanko 😉

michalka_n
12. bře 2015

@karlos12 zdravím ze severu čech 😀 😀

mysackovi
12. bře 2015

@michalka_n budu držet pěsti...třeba se podařilo 🙂

mysackovi
12. bře 2015

@karlos12 mě přijde že už to teď taky moc nehrotím...ono bych to ani tolik neřešila před tím, kdybych věděla že je vše v pořádku....ale teď je to prostě jasný a ani nic jinýho nepřipouštím 😀 prostě ten clostík zabere a basta 😀
dnes na ovu jen jedna čárka a ta druhá už tam v podstatě není....to bych se musela hooodně dlouho soustředit🙂

karlos12
12. bře 2015

@mysackovi tak se nesoustřeď na testy, ale na dělání 😉 On se člověk musí asi dopracovat ke " klidu ".Já už jsem velmi blízko,ale že mi to trvalo 😉 Teď si řeším kytičky a tak.

mysackovi
12. bře 2015

@karlos12 jj....máš pravdu 🙂
teď řešíme bydlení....přemýšlíme, zda nemáme koupit dům....jen se asi bojíme hypotéky....nevím 🙂....ale chceme bydlet ve vlastním 🙂

karlos12
12. bře 2015

@mysackovi já bych se hypotéky nebála, většinou stejně nic jiného nezbývá, pokud nejsi milionář 😉 Domeček je super, klídek, soukromí a zahrádka.Vyžití na čerstvém vzduchu.A pro děti také super a Ty můžeš být v klidu, máš je pod dohledem 😉 Já jsem v domečku moc ráda, ani dojíždění 50 km mi neva 🙂

lloupacek
12. bře 2015

já jsem v domecku taky strasne spokojena a to jsem puvodne panelakovy dite. 🙂
ted mame dva psy, vlekou zahradku a pohodu. jen tech penez co furt tlacime do rekonstrukci. nicmene zahrada pro dite super, uz abych nejaky mela🙂
dojizdim jen 25km, takze kousicek a taky se ale povazuji za opravdu stastnou osobu.

janajens
12. bře 2015

Ahojky holky tak pristi patek jdu na konizaci deloznoho cipku nema nektera zkusenost

karlos12
12. bře 2015

@janajens jéžiš, ahoj, to je v čudu.Kamarádky byly, jedna byla v době operace těhotná ( nikdo to nevěděl ).Ale co chceš vědět ?

janajens
12. bře 2015

@karlos12 no co me ceka jelikoz ziju v nemecku moc jsem doktorum nerozumela jen ze je to ambulantne jj presne tak a navic kdyz budu chtit mit dite hrozi diky zkraceni cipku porod driv takze je to pekne v haji

karlos12
12. bře 2015

@janajens ambulntně to jde, ale nemusí být porod dřív.Druhá kamarádka byla na konizaci, asi za půl roku otěhotněla a přenášela malého týden.Spíš je větší pravděpodobnost než u holek bez konizace, ale určitě ne třeba měsíc.To si nemyslím.A vyprdni se na to, info je fajn, ale co holka to jiná reakce 😉

mysackovi
12. bře 2015

@karlos12 našli jsme jeden...melej, před rekostrukcí za dobré peníze...v podstatě kousek od našeho paneláku....je to řadovka, sice s malou zahrádkou ale stačilo by....a nebo celkem pěkný zrekonstruovaný, ale chce za něj paní 2,5 mil a to bez realitky :-/ ....chceme zůstat v místě bydliště...

karlos12
12. bře 2015

@mysackovi to bych šla asi do hotového.Cena za nezrkonstruovaný může být lákavá, ale rekonstrukce je velmi drahý koníček 😉 Ale to je na Vás, to je jasné.Hlavně aby se Vám dobře bydlelo 😉 To chce si sednouta probrat, je to drahá sranda, ale vyplatí se 🙂

janajens
12. bře 2015

@karlos12 dekuji moc tak snad to dopadne dobre

karlos12
12. bře 2015

@janajens to víš že dopadne, žádný strach 😉 Vždyť to by mohli udělat na vrátnici 😀 😝

janajens
12. bře 2015

@karlos12 no teda diky jde o to ze mam nejaky virus ktery znaci rakovinu takze to musi poslat na histologii a cekat tyden na vysledky zda se jedna o rakovinu nebo ne ☹

karlos12
12. bře 2015

@janajens hlavně aby to bylo venku.A věř v tu lepší variantu, to je rozkaz ! 😉

janajens
12. bře 2015

@karlos12 dekuji budu poslechnu te

karlos12
12. bře 2015

@janajens tak tfuj, tfuj, tfuj.AŤ Ti to dobře dopadne a můžeš se těšit na miminko 😉

janajens
12. bře 2015

@karlos12 jj pristi patek jdu na to tobe drzim taky pesticky at se ti brzy zadari

karlos12
12. bře 2015

@janajens děkuji, snad už zadaří, ne ? Už čekáme dost dlouho 🙂

martinalinda
12. bře 2015

@marketat 🙂 jj no nahlodalo me to a procisteni jsme dnes zacali poctive, vsechny vitaminy a ocistne preparaty, a pry se muzou brat i v tehotenstvi, takze jsme na to smele vcera skocili a uzili si to. Jako nebudu otrokem nejakych vysetreni a povidani nekterych lidi...musime si zvazit sami, zda chceme mimi a vyuzijeme toho nebo ne. Ale rozhodli jsme se spravne, dyt to nemusi vyjit a nebo taky jo. Holt to resit nebudem, budem si uzivat a zaroven se cistit.

Strana