icon

Nové snažilky

majkylove
2. čer 2014

Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂

jaenik
31. srp 2014

@sleepers Děkuji, tenhle měsíc se na to soustředím poprvé, tak jsem v mírném šoku (v pozitivním slova smyslu), že mi to tělíčko (asi) funguje přesně tak, jak by mělo, i po 11 letech braní HA... jen mě zaráží ten hlen, resp.žádný hlen, nebo jestli jsem si jen nevšimla..

bublinka74
31. srp 2014

@svobodpetika hezký 🙂 31 DC ju ?? 😉

sleepers
31. srp 2014

@jaenik taky jsem byla minuly mesic v soku, kdyz jsem poprve od vysazeni HA mela ovulaci. Snad se nam brzo zadari. Ja jsem dnes 14 DC ale minuly mesic byla ovu az 19 DC.

svobodpetika
31. srp 2014

@bublinka74 asi tak 16 DPO 🙂 testovala jsem po 2 dnech a tenhle krásnej oproti mama testu před 2 dny a to tenhle je 25

bublinka74
31. srp 2014

@svobodpetika joo těhotenský 😀 ,gratuluji mocc !!Já už jsem zblblá z těch ovulačních 😀 😀

dany777
31. srp 2014

@bublinka74 Dneska jsem si udělala ovulační test a byl pozitivní tak jsem si udělala těhotenský test a je taky pozitivní 😲 .Holky já se zblázním radostí.Pořád tomu nemůžu uvěřit to mi doktorka říkala,že by to byl zázrak kdybych otěhotněla.Já jsem tak šťastná.Clostík zabral. 😵 Dostat to mám až 5.9.Teď,aby bylo všechno v pořádku. 🙂 Já jsem se konečně dočkala.V pondělí si skočím na krev.Ovulační test má pěkně silné čárky,ale těhotenský má slabší čárku,ale na to,že to mám teprve dostat,tak je to užasné. 🙂

dany777
31. srp 2014

@bublinka74 Tedy oprava,měla bych to dostat 3.9.Jsem z toho tak rozhozená,že už blbnu. 🙂

rytmus22
31. srp 2014

@bublinka74 tak sme vcera nic nestihli tak doufam ze sme tto nepropasli ☹

karlos12
31. srp 2014

@dany777
@svobodpetika holky, to je super, blahopřeji. 🙂

bublinka74
31. srp 2014

@rytmus22 tak dneska 😀 my taky včera nic 😉

bublinka74
31. srp 2014

@dany777 ježíš fakt ??? Gratuluji ..to by bylo bájo 😉

dany777
31. srp 2014

@karlos12 Mocinky děkuju,vůbec už jsem nedoufala. 🙂 Je to úžasný. 😀 Snad to dobře dopadne 🙂

svobodpetika
31. srp 2014

@karlos12 děkuji 🙂 a tobě držím palečky

rytmus22
31. srp 2014

@bublinka74 nodnes uzsnad jo 😀 vcera sme byli na koncerte

bublinka74
31. srp 2014

@rytmus22 hezký 🙂 tak jste na to měli skočit po 😀

dany777
31. srp 2014

@bublinka74 Teď si na řadě ty,Bublinko. 🙂 Pořád tomu nemůže uvěřit.Ještě mám strach se pořádně radovat.Raději si počkám na výsledky z krve a jestli to dobře dopadne,tak to mužíčkovi povím v den mých narozenin,jen ,jestli to vydržím,mám je až koncem měsíce.Tak nevím,jestli to do té doby utajím. 😉 Jsem strašně zvědavá na jeho reakci.Snad bude pozitivní a bude mít radost,znáš chlapy,aby nezačal plašit. 😉

dany777
31. srp 2014

@bublinka74 A jsem zvědavá,co jsme si vytulili,jestli jedno nebo dvojčátka,raději bych brala jedno,ale když budou dvě tak se s tím budu muset nějak poprat.jen,aby nebyly 3,po tom Clostíku,se to občas stává. 😲 Tak to bych už nedala 😖

bublinka74
31. srp 2014

@dany777 nooo ono to někdy přijde 😉 držím moc moc palečky ju a hned písni co a jak 😉 ,budu zítra odpo v práci,ale přihlásím se 🙂 a Vy jste to neplánovali spolu to mimčo 😉 ,určitě bude rád

bublinka74
31. srp 2014

@dany777 noo uvidíš dala bys i tři 😀 ,přítel je z dvojčat ,mně by to taky nevadilo 😉

karlos12
31. srp 2014

@dany777 dopadne to jedině dobře.Ty jsi z CV,že? Ke komu tam chodíš? 🙂

karlos12
31. srp 2014

@svobodpetika nemáš zač, já jsem nic neudělala 😉 A děkuji, snad to jednou vyjde.

rytmus22
31. srp 2014

@bublinka74 to sem dřív odpadla :D

dany777
31. srp 2014

@bublinka74 V lednu jsem vysadila HA a řekli jsme si,že kdyby se zadařilo tak by to bylo pěkné,jenže se pořád nic nedělo.Tak jsem zašla k doktorce a ta mi nechala udělat ten hormonální profil a řekla,že je šance minimální,ale,že mi zkusí napsat na zkoušku Clostilbegyt.Ta asi bude překvapená,že to s největší pravděpodobností vyšlo hned první cyklus.A myslím,že přítel už s tím asi ani nepočítal,takže nevím jaká bude jeho reakce.Nejraději bych mu to řekla ještě dneska.Štěstí,že nebyl doma,když jsem si dělala testy.V tom šoku bych mu to určitě hned řekla a potom by mi to bylo líto.Chci si užít tý slavnostní chvilky,až mu to řeknu,přece jen to bude moje poslední děťátko. 🙂

dany777
31. srp 2014

@karlos12 Moje gynekoložka je Dostálová,znáš jí???

swellt
31. srp 2014

@dany777:
@svobodpetika:
Holcicky,potichounku gratuluju! At je hlavne vse,jak ma byt. <3

dany777
31. srp 2014

Děkuju,snad bude pozitivní i test z krve 🙂

svobodpetika
31. srp 2014

@swellt děkuji 🙂 zatím vše super 🙂 tak budeme čekat co řekne pan doktor 🙂a co ty?

bublinka74
31. srp 2014

@rytmus22 tak dneska nooo 😀

bublinka74
31. srp 2014

@dany777 hezký no vidíš ,tak to není zas tak dlouho kočko 😉 ,já bych počkala na krev a hned to řekla ,nevydržela bych to 🙂

bublinka74
31. srp 2014

@dany777 určitě bude 😉 jestli máš dvě čárky 🙂

Strana