icon

Oblečení pro děti, která značka?

orchestra
15. únor 2018

Maminky, prosím, jaké oblečení pro děti kupujete, aby bylo kvalitní a nezrujnovalo člověka? Kupovala jsem synovi Lupilu, ale tepláky teď nevydržely ani dobu než z toho syn vyrostl. Kombinézy a zimní bundy jsou tenčí a tenčí a já nejsem přesvědčená za tu cenu zda syna v zimě dostatečně ochrání. Nebo neobjednáváte že zahraničí eventuálně web? Děkuji

linbrno
•
15. únor 2018

HM, CA, koukám i v sekáčích, ne na značky, ale na materiál

dandaa
•
15. únor 2018

Mám teda maleho syna 8m ,ale kvalitove mi zatím nejlepší přijde Lindex a Zara .Jinak v obchodě osaham vždy materiál. Švagrová pro kluka 2r kupuje hlavně HM a F&F .

absintka19
•
15. únor 2018

Body C&A, zbytek Lindex a nestydim se za sekace. Hlavne kdyz se plazila, lezla...tes je to lepsi kdyz chodi/cupita...

stuplakova
•
15. únor 2018

@orchestra Pro malou kupuji taky oblečení v lidlu, ale na zimu a takové věci mám v plánu kupovat věci ve sport obchodech, bundy a kalhoty, jinak pro mě značka není důležitá, ale spíše materiál, aby to bylo malé příjemné 🙂.

hz
•
15. únor 2018

Ja vyuzivam zdejsi bazar, daji se sehnat fajn veci v peknem stavu a mnohem prijemnejsi cenu nez v obchode. treba jsem tu koupila synovi zimni bundu svedske znacky Didrikons za 300Kc(v top stavu, bude ji mit i mladsi syn), ale bylo to uprostred leta 🙂). pritom v obchode se pohybuje od 1500Kc a vyse...
ale chapu, ze kazdy to ma jinak nastavene...

konidana
•
15. únor 2018

V sekáči. Stejně všechno hned zničí, tak nemá cenu kupovat nové. A značka: čím starší-tím kvalitnější:D

35_a_budu_mamka
•
15. únor 2018

Ja mam nejradeji H&M a F&F, pak z druhe ruky TU, George, Next, Lindex. Zimni kombinezu mame novou z H&M, sice za tisic, ale je super, vzdy je male teplicko, ale nepoti se, spokojenost velika.

jaja01k
•
15. únor 2018

Na cem nesetrim jsou svrchni vrstvy, kalhoty a bundy. Hodne kupuju funkcni, nejcasteji softshellove. Oblibila jsem si obchod promaledobrodruhy. A letos mame super lyzarske kombinezy od znacky pidilidi.
Teplaky, mikiny, tricka kupuju nejcasteji v Tescu nebo Kiku. Rekla bych, ze kvalita je uchazejici. Po dvou detech neco vyhodim, neco jeste poslu dal.

luj89
•
15. únor 2018

auoj, ja popravdě nechapu to lidlovske silenstvi. Me lupilu prijde ne moc kvalitni a ne uplne levne vzhledem ke kvalite... Kupuju z 90 % tady na bazarku, a to zn. HM (bodycka jen zavinovaci, ty klasicke jsou uzke kolem krcku), FF (tam i nove, mivaji uzasne slevy) a nove jsem se zamilovala do zn.Carter's, ta kvalita je super. Jinak kvalitou je fajn i lindex, ale tam se mi zase nelibi design. U Carters miluju, ze nemaji pro holcicky takovy ty sladounky ruzovy a volankovy veci, ale treba tmave modre body s kytickama, svetle modre s maslickou, bile s puntiky a vysitou ruzovou aplikaci atd.

orchestra
autor
•
15. únor 2018

Prosím, a nemáte tip na dobrý sekáč pro děti ve Středočeském kraji nebo v Praze? Děkuji

ellie25
•
15. únor 2018

občas něco koupím v lidlu, třeba tričko, teď ve slevě ponožky a svetr. Jinak mám celkem ráda FF z tesca, v Kiku se mi líbí pyžámka a nějaké tepláčky/mikiny. HM kupuji ve slevě.
Carters mi dovezl manžel ze služebky a super. Příjemný materiál, krásně drží tvar a ty vzory mi také vyhovují (žádné ujeté obrázky, ale třeba jen proužky, lodičky apod.).
Zimní kombinézy jsem kupovala přes bazar od Topolino, za peníze stejné jako nové z lidlu, ale kvalita úplně jinde. Něco jsem vybrala tady na koníkovi nebo na letgo, vybírám s osobním odběrem

hz
•
16. únor 2018

@orchestra Koukam, ze jsi taktez od MB. bohuzel neporadim, jak jsem psala vyse, vzdy si na nejakem bazaru vyhlednu nejake obleceni, zadam lokaci a v okoli Boleslavi si jej u prodejce vyzvednu. Mrkni treba na server mimibazar, tam se docela dobre da sehnat to co shanis... jinak v MB co si pamatuji byl na starym meste velk sekac, ale nevim, zda jeste funguje. zeptej se ve skupine v MB, tam jiste poradi.

anyza
•
18. únor 2018

@orchestra koukni na www.laclik.cz, je to internetový sekáč, já tam nakupuju tak 70% oblečení pro děti.

lucasice
•
31. říj 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Já už pouze na netu.

zelenaesmolda
•
31. říj 2019

Primark ma dobre veci pro deti az na bodycka,ty se strasne vytahaji kolem ramen.

leymea
•
31. říj 2019

U me vede H&M, pro me top (pokud chci neco za normalni ceny) a taky mam rada F&F 😊