Očkování na koronavirus - jsem proti tomu
Dobrý den
Chci se zeptat , protože mi přijde že se snad všichni nechají očkovat a ja budu snad jedinà neočkovana 🤷🏻♀️ Už i můj přítel změnil nazor a chce se nechat ...
Ja nechci být ockovana mam roztroušenou sklerozu a proste to nechci nevěřím tomu očkovani , nevím co by to se mnou mohla udelat teda spíše z moji nemoci třeba nic a treba ano -
A nepotřebuji to , na chřipku taky nejsem ,( ano vim ze to neni to same )
Jen se bojim ze pak nebudu moc nic delat protoze vlada to tak zaridi protoze ockovani bude vstupenka do restaurace ciziny kina atd atd - snas me chapete ,,
@merope rozhodne:( a clovek si rika, kde k tomu sakrys prisel, vzdycky kolem me nikdo nic 😄😄 asi staci prace, autobus a je to :/ je docela fajn, ze se mozna ted lidi odnauci vse prechodit a chodit do prace, dokud to jde a radsi to vylezi, i zamestnavatele vudou snad benevolentnejsi :/
@j.a.n.i Nevšimla? Už v několika diskusích se tady i jinde rozjel dost tvrdý útok na ty, kteří vyjádřili svůj názor a očkovat se nechtějí, kdy se diskuze založena na úplně jiné téma otočila na 100+1 důvodů, proč se nechat naočkovat, načež zastánci očkování začali útočit na ty, kteří si nechtějí nechat píchnout do těla neznámou látku, jak oni můžou za to, že se situace v naší zemi nikdy nezlepší a jací jsou neuvěřitelní sobci, že jim vůbec nezáleží na situacích v našich nemocnicích a kdyby měli aspoň trošku soudnosti nechají se naočkovat. Jasně ale nikdo nikoho do ničeho nenutí...
@nikyliz Ne všechny nemocnice nevyhlašovaly stav hromadného postižení. Nemocnice má nějakou kapacitu, je tam nějaký strop (jde především o ta JIP oddělení, je to jako úzké hrdlo u láhve, jinak ostatní oddělení byla spíše prázdná), víc už jich tam nevezmou, proto prostě na tom oddělení už víc lidí nebude a převezou je jinam (pokud bude kam) a to se dělo. Takže víc lidí prostě na to oddělení už být nemohlo, kapacita by přetekla, kdyby je nebylo kam odvážet a tomu se právě snažilo předejít. Takže z pohledu pracovníka na oddělení je to tak, že má prostě plné oddělení, ale nevidí ten zbytek, který se tam nedostal, nebo hrozí, že by se nedostal.
@cherie24 Tak to já naštěstí nepotkala jinde než na fb v té diskuzi "Sněhu" a tam útočí na všechny a na všechno 😀. Ale jsou tam zase i nějaké ty informace, tak jsem to ještě nevypnula 🙂. Jen jsem tam asi největší "vrah seniorů", protože respirátor neudýchám, tak ho nosím "otočený", abych měla díru na bradě a mohla dýchat 😀.
no jo, vždyť největší propagátorka iniciativy sníh je hojda, takže už chápu, proč každého stále na to očkování tak až fanaticky přesvědčuje 🙈
@merope Tady se nadává na kde co, ale Sníh jsou zase druzí extremisti, to už nedávám jakou dobu 😀 Naprosto souhlasím s tim neockovanim děti vs. covid. Když je někdo aspoň nazorove konzistentní, tak jsem s tim ok.
@marcicek84 Já nepřesvědčuju, jen upozorňuji, že se lidé rozhodují na základně informací, které nejsou pravdivé😘 a některé informace jim naopak chybí. Je mi jedno, jestli se někdo nechá očkovat nebo ne, ale vadí mi, když se někdo rozhoduje, že se nenechá na základě dezinformací a ty tu zase šíříš ty, viz naposledy školy pro děti soudců....a když uráží ty, co se očkovat nechají, nebo chtějí a to je opět tvoje parketa. Já nikoho za jeho rozhodnutí se neočkovat neurážím😘
@cherie24 Ne, ve skutečnosti nevšimla... diskuze neřeším, v nich se je schopen jeden do druhého navážet protože se rozhodně jet na dovolenou sám nebo z nějaké jiného podobně pitomého důvodu. A vlastně je mi úplně fuk, jestli se do mě naváží nějaká imaginární postava n netu, štvou mě jen ti, kteří na odborné dotazy odpovídají totální nesmysly.
@marcicek84 Od tebe bych ráda nějaké relevantní zdroje o těch lidech, kteří mají po očkování dlouhodobé problémy o kterých jsi mluvila, chtěla bych nějaké statistiky, aby to bylo možné porovnat s následky po covidu.
@hojda ode mě neočekávej nic, již několikrát jsem tě upozorňovala, že nemám zájem ti neustále něco vysvětlovat a odpovídat ti na dokola se opakující otázky, neb je to v případě tvého fanatismu pro mě ztráta času. To platí stále a dále prosím, už to tady nespamuj na to máš koronavirovou diskuzi 😉 Myslím, že nikoho tady nezajímají tvoje osobní antipatie. na tvé urážky odmítám reagovat, neboť jsou velmi dětinské (typická iniciativa sníh alias Flegrovy děti).
@marcicek84 Tak jsem doufala, že bys třeba jednou překvapila a měla i nějaká relavantní data. Z uvedených zdrojů čerpám právě data a informace z různých studii, chodím se dívat i na Občanskou neposlušnost, kterou propaguješ ty, abych měla informace i z druhé strany, ale tam bohužel z 99% ověřená data nejsou. K očkování si sbírám informace (ne dezinformace) pro i proti😘.
@hojda nezlob se na mě, ale již několikrát jsem ti psala, že v žádné skupině občanské neposlušnosti nejsem ani ji nepropaguji, nechápu, proč mi to pořád cpeš. 🙈 Prosím tě zamysli se nad sebou konečně a přestaň lidem vnucovat svoje nesmysly, děkuji. Tímto bych s tebou tuto nesmyslnou debatu ukončila, jelikož jsi off topic a nemyslím, že je vhodné dále zasírat toto téma. Data si dohledej, nehodlám servírovat.
@marcicek84 Začni u sebe, ani já nejsem ve skupině Sníh a u Flegra. Jestli sis nevšimla, tak jsem tě tu ingnorovala a nevyjadřovala se k tobě. Bohužel si opět začala zase ty 11:14. Klasická tvoje strategie píchnout do vosího hnízda a pak se sebe udělat chudáka, kterého všichni pronásledují. Tvoje neustála potřeba někoho vyprovokovávat je tu již legendární. 😘
ach bože, zachraň se kdo můžeš, to je konečná tohoto tématu 🙈🙉🙊

@hojda Tak jelikož respirátor od roušky mají hlavní rozdíl, že respirátory mají normy na prodyšnost, které roušky nemají, tak respirátory by měly být prodyšnější než roušky. A většinou i jsou - resp. tedy s respirátorem jsem schopná dýchat i skrz, rouška je fajn, že netěsní nikde kolem, tak se s ní dýchá líp.
@j.a.n.i Tak si přečti zprávy, co se už od května děje na Seychelách, kde je 70 % populace naočkováno a přesto se tam teď šíří právě ty mutace, protože na ty ani vakcíny nestačí, takže to tam šíří i ti načkovaní. Právě proto by ti naočkovaní neměli mít výhody, když je tam ta možnost šíření.
@petaov To je způsobené tou čínskou vakcínou https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3297549-cins...
@merope já se přiznám, že tomu moc nerozumím. Nevím, jak jsi to myslela. Některé respirátory jsou prodyšnější než jiné. Prodyšnost se měří přístroji, takže tam nejsou žádné mezery a porovnávají se hodnoty prodyšnosti. U některých respirátorů naměřili stejné hodnoty jako u chirurgické roušky, ale mnohem lepší záchyt virů.
@petaov Jo a ty si precti, cim tam ockuji... Mit se nechat ockovat timhle, tak to se taky radim k zarputilym odmitacum. Jako tricko z Bangladéše klidně, boty z ciny taky ok, ale zrovna u vakciny je made in China ci Indie ne úplně znacka kvality.
Jo a jestli se tsm siri mutace nebo jen ty vakciny stoji za houby, to nikdo nevi, neb sekvencovani tam nikdo nedělá.

@nikyliz Četla jsem někde statistiku, že i chřipka má 15% bezpříznakových případů. Holt má "jenom" kratší inkubační dobu. S nakažlivostí si nejsem jistá - mám pocit, že ta skáče z člověka na člověka taky velmi rychle a ráda.