icon

Petice proti plošnému nošení roušek.

martiniquest
18. srp 2020

Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:

https://www.petice.com/petice_proti_povinnemu_n...

martiniquest
autor
19. srp 2020

@sudylichozrout Ja v tomto pripade realne zvazuji emigraci na Bali

martiniquest
autor
19. srp 2020

@sudylichozrout ...tedy za predpokladu, ze bych nenasla lekare, ktery by byl ochotny vakciny pro me a deti pichnout do prineseneho jablka nebo odpadu

marcicek84
19. srp 2020

@rezusesmichy srovnavat neco se rozvojovou zemi mi prijde prdle...a jeste s nejakym posmrtnym sexem 😳...no ja doufam,ze si to nedovoli tady davat povinne,ale jak jsem psala, do jara daleko...

rezusesmichy
19. srp 2020

@marcicek84 to byl jen priklad toho, ze to ze neco funguje nebo mozna bude fungovat v jine zemi,to jeste nemusi fungovat v jine😉🙈a presne,do jara daleko tak proc byt paranoidni uz ted ze?

babanci
19. srp 2020

@martiniquest Já do Švédska. 😀

marcicek84
19. srp 2020

@rezusesmichy protoze pokud ctes clanky pomalu na to populaci pripravuji...snahy urcite budou

rezusesmichy
19. srp 2020

@marcicek84 jedine co jsem cetla tak az se objevi vakcina tak ji nebudou mit pro vsechny ,ale jen pro rizikove skupiny a nebylo tam nic o povinnosti ji uzit.podivej je mozne ze to v planu maji,ale pokud je to stylem jedna pani povidala a nebo co napise nejaky radoby seriozni novinar tak tomu verit nebudu a uz vubec se toho nebudu bat jako bubaka😉

martiniquest
autor
19. srp 2020

Tak jsem se ted na FB dozvedela, ze Spanelsko reguluje, jake muzou mit lidi rousky - psala tam pani primo ze SP. Chtela jsem vam sem dat printscreen a nejde mi nahrat fotka

marcicek84
19. srp 2020

@martiniquest 😳😳😳 a co presne tam ma byt??? Asi lide demonstruuji sitovymi rouskami a pak ze s tim vsichnou souhlasi...blbost...

marcicek84
19. srp 2020

@rezusesmichy ma to v planu cely svet,momentalne jsi celkem naivni...

rezusesmichy
19. srp 2020

@marcicek84 tak radeji budu celkem naivni nez byt extra paranoidni a videt vsude spiknuti celeho sveta,to musi byt strašny zivot se vseho bat a videt vsude bubaky...a pokud to ma byt v celem svete tak to bude docela problem nekam emigrovat😉

martiniquest
autor
19. srp 2020

@marcicek84 Mam vyfoceny koment te pani ze Spanelska, kde popisuje, ze v TV stale bezi upozorneni, jak maji rousky vypadat a kolik za ten den rozdali pokut

martiniquest
autor
19. srp 2020

@rezusesmichy Covece, po tom, co jsem ted videla na nove Vojtiska, tvaril se jak zranene kure, co tam pindal...je mi uplne zle. Musim se dat dokupy

rezusesmichy
19. srp 2020

@martiniquest já vůbec netvrdím, že je dobrý řečník, mluvil tam taky i Bartoš, sám řekl že z nošením rousek v podstatě souhlasí jen se mu nelibi jak to vláda provádí, že by měla víc vysvětlovat než narizovat, ale nám Čechům se jen těžko něco vysvětluje, ve všem vidíme okamžitě braní osobní svobody.

babanci
19. srp 2020

Viděly jste Babiše?Nelíbí se mu,co vypustil ministr zdravotnictví a teď nás zachrání. Přesně,jak jsme říkaly. 😀 No,tak ať to odpíská. Jde mu sice o bodíky do voleb, bojí se občanské neposlušnosti,ale šance to je.

sudylichozrout
19. srp 2020

@babanci Fakt? Nevidela jsem, co nase Slunce jasne a zachrance rikal, aby si nepokazil preference?

marcicek84
19. srp 2020

@rezusesmichy ty si delej co chces,uz se tesim jak se budes rezat smichy,jak budes stat v rade na vakcinu a nedobrovolne s celou rodinou...pak poznas vyznam slova paranoia...to,ze si nekdo dojaze tento scenar priznat,aniz by se zblaznil,to chce spise odvahu,to se strachem nema nic spolecneho,ale neboj,pred pul rokem,kdyz se poprve objevila tato hypoteza jsem tomu taky neverila,bohuzel vsechny kroky k tomuto scenari smeruji,tak treba i ty po pul roku pochopis,ono je nejhorsi si priznat,ze nas maji v hrsti a je jen nas co vse jim jeste dovolime...

marcicek84
19. srp 2020

@babanci kde kdy?To chci videt

babanci
19. srp 2020

@sudylichozrout Na konci zpráv na jedničce. Mluvil mi do toho muž,tak jsem jen zaslechla,že zítra bude jednat s ministrem zdravotnictví, že je nepříjemně pŕekvapen,co z něj vypadlo a budou o tom dlouže hovořit.

rezusesmichy
19. srp 2020

@marcicek84 tak to se v té řadě asi nejspíš potkáme, když bude povinna😃leda že by jsi ty emigroval, ale fakt uvažuji kam🤔😁a jen tak mmch tobě ten můj nick nějak leží v žaludku, každou chvíli ho rádoby vtipne pouzijes😉

babanci
19. srp 2020

Děvčata,najděte to,jestli jsem zaslechla všechno.

marcicek84
19. srp 2020

@rezusesmichy tvuj nick byla tva volba...musela jsi s tim pocitat...ja v te rade urcite nebudu,budu obcansky neposlusna... 😜

knuffel
19. srp 2020

@marcicek84 Já se taky hlásím, že vakcínu nechci a jen přes moji mrtvolu...

marcicek84
19. srp 2020

@babanci ano promluvi si o tom s Vojtechem,to bude jeste sranda...

rezusesmichy
19. srp 2020

@marcicek84 já jsem ráda za svůj nick a moc dobře jsem věděla proč si ho davam😛tak buď, tvoje volba ale ze zkušenosti vím, že ten kdo nejvíc křičí tak pak drží hubu a krok😁 a tím bych naší debatu ukončila, aby ti náhodou kvuli mě neutekla nějaká zaručena informace na které se dá stavet teorie spiknuti😉

martiniquest
autor
19. srp 2020

@babanci kdeee? Babise jsem nevidela...jo uz to cru. Dohledam. Vsazim na jeho egoismus 🦾

martiniquest
autor
19. srp 2020

Zpravy jsem sice nasla, ale toho Babise tam ne a ne najit. Pul zprav jsem videla, pak jsem to 19.35 prepla na Novu
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10971813...

marcicek84
19. srp 2020

@rezusesmichy ja zas myslim,ze tak dopadnou lide,kteri se ted neustale rezou smichy...😜

pajula123
20. srp 2020
Strana