Petice proti plošnému nošení roušek.
Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:
@blondynka400 beru to stejne. Bohuzel mu to zajisti uspech ve volbach. Ale ja si porad rikam, ze bozi mlyny melou...
@martiniquest bohužel tady to bude trvat ještě dlouho, než domelou.... Alespoň můj pocit, ale třeba se pletu.
Za me by se rousky nosit mely. Je to otrava, ale ucina. Samozrejme vyjimky ze zdrav.duvodu at nenosi.
@kaja2016 a v čem jsou učinné? 😀
@blondynka400 tak asi nejak budou, ze jo minimalne udrzi tvoje kapenky, nebo aspon vetsinu tvych kapenek na tvy puse. ;) Prusvih je spis v tom, ze kdyz se nepouzivaj a nenosi spravne (coz v podminkach plosnyho noseni rousek proste neni mozny zajistit) tak muzou predstavovat paradoxne vetsi riziko, nez kdyz je nemas.
Zeptala bych se uctívačů roušek,proč ,když byly na jaře roušky všude povinné, se i tak nakazilo tolik lidí?
@babanci tolik lidí?? Na to že je nás tu jen 10 000 000 je to jako kapka v mori
@babanci no tady nas mistni prymula (Meng... eee Tegnell) pravidelne opakuje, ze i v evropskych zemich, kde byly plosne nasazeny rousky, se nejak dramaticky nesnizila incidence. Na druhou stranu - co ty asijsky staty jako Japonsko, Korea - kde se nosi rousky pri jakykoliv epidemii respiracnich onemocneni? No jo, jenomze tam je to jeste kombinovany s vysokyma hygienickyma standardama a asi je i umej pouzivat ... nevim no. Jako k necemu rousky evidentne jsou - ale asi ne ty rousky, ktery se nosi opakovane, ac jednorazovy, ktery si clovek rukou nasadi na celo, pripadne bradu, po tom, co uz ji 5x zrecykloval, kterou polozi vnitrni stranou na stul aby pak patlal rukama, kteryma si ji sundal, vsude mozne.... 🙊
@odula tak toto je jasné, ale to se bavíme o správném použití, které v podstatě není reálné. A i v ideálním používání nikdy nezadrží 100%. Kaja2016 psala, že je to učinné, tak mne zajímalo v čem 😀 Jinak ano, právě že představují, což za mne není paradox, ale naprosto jasná věc
Všude kolem nás to nosí a stejně tam počty rostou.
@rezusesmichy No,tak vidíš. Prdlajs nebezpečí,semafor bílej a všichni tlaměnky?
Ještě mě napadlo,jestli Ti s nižším intelektem kapénkové nákazy nešíří?😀
@babanci a říká ti něco slovo prevence? Asi ne vid? Pro mě za mě ji klidně nenos. Až se nakazis ty nebo někdo s tvých blízkých od podobne smýšlejících lidi jako jsi ty, a nebude to mít zrovna růžový průběh, tak si do svého svědomí budeš muset sáhnout ty ne ja😉a hlavně to potom nezapomeň svést na zdravotnictvi😉
Prý bychom měli chodit s rukama nad hlavou, s potápěčskými brýlemi,na hlavě koupací čepici,na nohou holínky, v holínkách igelity,ve výtahu jezdit po jednom s odstupem 10 minut, otevírat kopnutím pravou nohou a tu ponořit do vaničky s desinfekcí a nejlépe hodinu dennê nedýchat. 😀
@rezusesmichy Prevence proti nemocem,to vím,co je,na tom makám léta. Právě proto si ten hadr na pusu nedám. Takovou Petriho misku. Na to se mám moc ráda.
@babanci !!!!! tos byla ty v tom metru, ze jo???? napravo, v tom bilym oblecku.... https://9gag.com/gag/awB3wZ4
:D
Kde je info o povinné vakcíně?
@babanci
tvoje volba,v tom pripade ti preji hodne stesti pri nakupovani a podobnych akcich😉nudit se fakt nebudes😂
@rezusesmichy Já nenakupuju. Mám na to lidi. 😀
@odula můžu říct, že jsem se dobře pobavila 😀
@rezusesmichy rouška a prevence, ach jo.... Někdy to fakt bolí.
@babanci aha,takze ty ten hadr na pusu nedas,ale ze ho musi mit ten druhy ktery ti nakoupi ti je jedno.to ovsem hodne vysvetluje a uz se tvym myslenkovym pochodum nedivim😀
Prymule chce roušky i na plesech. To je ...no,tanto. Kdo na takový ples asi půjde?Nehlaste se všichni.😁
@babanci já myslím, že minimálně jedna z této diskuze a z této stránky by tam ráda šla 🙂
@blondynka400 dobre tak jinak,ale mi jasne ze nevezmes ani to.neco jako takova brzda,ktera to muze spomalit,je uz to lepsi??
@blondynka400 ha,ha ha,pro tvou informaci ja na plesy nechodim😎
@rezusesmichy asi takto, kdyby všichni využívali roušky tak jak se má, mohlo by to být jako brzda. Ale takové použití prostě reálné není. Navíc já nechápu jednu věc, když už mluvíš o prevenci, co skutečně začít na sobě pracovat tak, aby si lidé navýšili imunitu a nebyli tak náchylní? A na toto je přesně rouška kontraproduktivní
@blondynka400 kdyz uz jsme u ty prevence, co takhle zacit s tim, ze kdyz bude clovek chtit dodrzovat odstup treba ve fronte, tak ho lidi nebudou predbihat... ja jsem byla v prazsky zoo (pac melo bejt hnusne, navic vsedni den). Rikala jsem si - jooo, lidi jsou vycepovany od unora, ma bejt navic hnusne, zadny davy, to bude v poho. Prd. Straslivy tlacenice, blba fronta na zmrzlinu - kdyz chtel clovek dodrzovat odstup tak proste nemel sanci, okamzite se pred nej do metru a pul nasackovalo pet lidi, lidi prskali, aj do dlani, pak makali na veci okolo, nedavali si prednost, autobusy totalne narvany, rusky nula nula nic. nejaka hygiena rukou, to bylo sci-fi... fakt me to docele prekvapilo, jak to maj vsichni na salamu. Jo a PS - vsichni jsme to prezili ve zdravi. I v ty zamoreny Praze ;)

@martiniquest další politický tah 😀 Ale tentokrát je mi to asi jedno, hlavně ať toto rozhodnutí, které je úplně mimo, změní....