icon

Petice proti plošnému nošení roušek.

martiniquest
18. srp 2020

Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:

https://www.petice.com/petice_proti_povinnemu_n...

sudylichozrout
20. srp 2020

@rezusesmichy Ne vzdy. Ale v tomto pripade skutecne ja nic, ja muzikant. 🙂 Hodila ses do skatule sama a jeste jsi mi ukazala jeji jmenovku.
@knuffel I to muze byt duvod. A asi i v mnoha pripadech je.

rezusesmichy
20. srp 2020

@sudylichozrout ale já se nemám za co stydět. A nebo se pomalu vracíme do minulosti kdy volit je povinnost a jako třešničku na dort toho koho mi určí? 😁

sudylichozrout
20. srp 2020

@rezusesmichy Nemas. Vzdyt ja ti nerikam, aby ses stydela. A na demagogii tohoto typu odpovidat nebudu. Silene laciny a spatny argument. Diskutuj, premyslej. Neuchyluj se k temhle nesmyslnym pseudoargumentum.

rezusesmichy
20. srp 2020

@sudylichozrout jakým pseudoargumentum?? Nelíbí se ti že někdo volí někoho koho ty nesnášis a nazývas ty lidi slobomyslnymi? Nazyvas, tak to jsme už velmi blízko tomu co tu bylo dřív. Nech ty lidi žít stejně jako oni nechávají žít tebe.

sudylichozrout
20. srp 2020

@rezusesmichy Ano, pseudoargumentum. Koukninse na umeni retoriky a pochopis, co je pseudoargumentace. Ja jsem totiz vubec nikde a nikdy nerekla, ze si myslim, ze by nekdo mel mit/nemit volebni pravo a uz vubec ne to, ze by mel nekdo nekomuburcovat, koho ma volit. Presto mi toto podsouvas, pouzila jsi kladivo, kterym jsi zabila normalni diskuzi, protoze na takovy nelogicky kalibr neni odpovedi. Ver mi, toto jsi neustala ty, ne ja. Nechala ses unest a tim nasi diskuzi prohrala.

rezusesmichy
20. srp 2020

@sudylichozrout víš já ale nikdy s tebou nediskutovala kvůli výhře. Ač se spolu v ničem neshodnem tak mě to baví a světě div se i něco dává. Myslela jsem si, že jsi jiná než spousta těch se kterými se tady neshodnu, ale vypadá že nejsi. Ale vlastně jsi, jen nevím jestli je to dobře. No nic tak toho raději necháme. Svého si dosáhla a ani o tom nevíš, bohuzel

marcicek84
20. srp 2020

@rezusesmichy uklidni se,tady ti nikdo nerikal co mas nebo nemas delat,jedine co jsi nam o sobe rekla,ze volit nemas odvahu nebo chut,ale ze bys nevolila pravici,mozna jsi typicka cilovka Ano populismu,ted se po precteni poslednich stran diskuze zase rezu smichy ja 😂🤦🏻‍♀️
A mimochodem s temi duchodci to neni uplne mimo,oni ovlivni pro sebe par stovek duchodu,ale cely tvuj zivot,a jak budes zit jejich volbu,to uz tady nebudou....a tim taky nerikam,ze nemaji mit volebni pravo...

marcicek84
20. srp 2020

@odula ale jo...
Jinak rouska sem,rouska tam,minuty bez rousky pocitam 😂😂😂😜😜😜

odula
20. srp 2020

@martiniquest fakt ne?? 🤔 Divný.

rezusesmichy
20. srp 2020

@marcicek84 prosím nech si svá moudra pro sebe ano? Už jsem se dnes dost rezelasmichy😁jasně nikdo nic neřekl, přímo ne, ale to bych už po tobe chtěla moc, aby jsi to pochopila že? 😉

marcicek84
20. srp 2020

@rezusesmichy spis jsi to nepochopila ty 😜

rezusesmichy
20. srp 2020

@marcicek84 jdi se ostrouhat ano? Sakra já už se snížila na vaši uroven🙈😂😂😂

sudylichozrout
20. srp 2020

@rezusesmichy Kocko, vis o mne, ze se mnou jsou debaty na trochu jine urovni. Kdyz se do nich poustis, musis se fakt snazit. Ja diskuzi neberu jako soutez, ale pokud mi nekdo nabehne sam na vidle...

marcicek84
20. srp 2020

@rezusesmichy spis jsi davno pod ni 🙂

marcicek84
20. srp 2020

No takze o te generalni stavce 17.9. jsem se dovedela z diskuze pod clankem na novinkach,proto se ptam,zda nekdo nevi neco blizsiho

rezusesmichy
20. srp 2020

@sudylichozrout tak za prvé, nejsem pro tebe kočka ano? No já vím, že žádnou úroveň nemam😁ale víš co je zvláštní, že tady se chováš fakt jak namyšlená husa, ale když se spolu bavíme přes IP tak to je docela normální a kultivovaný rozhovor, proto tě kolikrát oslovím i když vím, že to nedopadne dobre, naivně čekám že tu normální tvar ukážeš i tady, ale to přece nejde že ano? Dostala by na frak tvá image chytré a nad věcí.

rezusesmichy
20. srp 2020

@marcicek84 tak to bych se musela ještě hooodne snazit😁už si se ostrouhala?

marcicek84
20. srp 2020

@rezusesmichy ja cizim recem nerozumim a tem priblbym se rezu smichy 😜

rezusesmichy
20. srp 2020
sudylichozrout
20. srp 2020

@rezusesmichy Kocko rikam vsem, to neni z me strany zadna invektiva. Dobre, nebudu ti tak rikat. A nemyslis treba, ze je to i tebou a tvym pristupu k tehle debate? Uz sis mohla vsimnout, ze casto praktikuji jaksedolesavolacismus.

rezusesmichy
20. srp 2020

@sudylichozrout teď už vážně naposled. Ja se s tebou bavím tak jako ty se mnou, ač jsi mi sama nahrála a řekla jsi, že já si klidně o tobě můžu myslet že jsi kráva, tak bych to neuděla Já se neschovavam za hezká, v mých očích rádoby inteligentní slova jako to děláš ty. Jestli ti to někdo tady žere tak fajn, ale já mezi ně fakt nepatřím, ale pořád jsem doufala že je to jen maska pro MK. Bohužel není. Na debaty tu máš svých privrzenkyn dost mě k tomu nepotřebuješ. Jo a jestli tahle má odpověď nebyla dost inteligentní a kultivovaný tak se omlouvám, jiná už nebudu🙂

sudylichozrout
20. srp 2020

@rezusesmichy Ja z vas, zensky, fakt nemuzu. Kazda mi tu vycita neco jineho. Lecktera si tady do me projektuje sve osobni strasaky a protivniky. Nebavi me to. Jsem, jaka jsem. Nekdy jsem soucitna, pomahajici a citliva, nekdy cynicka a krvelacna bestie. Jako kazda z vas. Berte, nebo nechte byt.
Kazdopadne opravdu z duse nesnasim takove to pateticke lamentovani "myslela jsem si, ze jsi takova a ty jsi pritom makova". Ja jsem Sudy Lichozrout, ten je proste jen jeden a je svuj. A sere na konvence, a to i v realu.

knuffel
20. srp 2020

@sudylichozrout Pozitivní je, že nás asi zajímáš, proto se do Tebe vandrujeme. Kdyby po Tobě neštěk ani pes, bylo by to horší.

marcicek84
20. srp 2020

Damy,tak uz jste mimo tema tak 3 strany,asi by to chtelo vychladnout,nebo se vratit k te IP
@sudylichozrout
@rezusesmichy

sudylichozrout
20. srp 2020

@knuffel To me tesi. Ja to vandrovani davam celkem s prehledem, ale nekdy uz me to fakt nebavi vysvetlovat dokola 🤪

sudylichozrout
20. srp 2020

@marcicek84 Jo. Jak rikam, obcas seru na konvence, tedy i na to, o cem kde zvanim. 😘

marcicek84
20. srp 2020

@sudylichozrout jestli to ti to prijde cool...🤷🏻‍♀️

sudylichozrout
20. srp 2020

@marcicek84 Jak kdy. Ted mi to neprijde cool, ale jako proste vyusteni debaty. To se holt obcas stava, ze clovek zacne resit A a skonci u X.

j.a.n.i
20. srp 2020

@rezusesmichy ja ti ho neberu, jen konstatuju, zes vyuzitim sveho prava teto skvadre pomohla ke zvolení, to je fakt. Takze z meho pohledu si ve stejne skupine jako ti, co mu ten hlas hodili, to je zas me pravo na muj nazor.

rezusesmichy
21. srp 2020

@j.a.n.i tak spanek mi to urcite nevezme😉a pokud vim,zijeme ve svobodne zemi,kde v ramci zakona mam pravo nevolit a nebo volit koho ja uznam za vhodne a a at chcete nebo ne musite to respektovat.a pokud s tim mate problem,tak neco udelejte at to tak neni a jenom o tom nezvante na socialnich sitich😉

Strana