Petice proti plošnému nošení roušek.
Dostala se ke mne tato petice. Chci ji sirit, proto sdilim:
Už vyhrožují, že budou povinné roušky i v kadeřnictví. No, do kadeřnictví, kam chodím já, to nikdo nikdy neměl. Tož si v klidu.
@krasna_neznama86 nezlob se na me,ale urcite kdyz jsi na materske,tak se te ty rousky netykaji tak,jako pracujicich lidi,ne v tom velkem rozsahu,obchod a doktor,mozna sam tam MHD.Konec pribehu.De facto na materske je to ted nejvetsi nerouskova pohoda,mozna si prece jen druhe porodim,pokud to bude stale pokracovat i dalsi rok...
@burnette Ja vim, ze mi vykas dlouho, ale ptam se proc 🙈 ach jo
@burnette tu minimalni denni spotrebu jsem myslela 4 ks nikoli 2,mam tam preklep,at me zase nepopotahujete za cisla...Jinak pri spotrebe 2ks by to bylo pro rodinu 20 000 Kc u rousek jednorazovek,ale to zase jsme u toho,jestli to clovek pouziva spravne kdyz to po vystoupeni z MHD nebo treba po navsteve obchodu rovnou nevyhodi,zda je takove pouziti jeste vubec ucelne a preventivni 🤷🏻♀️
Jak tak čtu ty diskuze pod články, co zase Ken vymyslel, tak čekám defenestraci. 😀
@babanci jo, někteří už na tom pracují. A pokud bude žaloba velmi ráda se k ní připojím.
Už ten absurdistán odmítám podporovat.
@babanci lide nejsou hloupi,uz to mnohym dochazi,je to hra na pandemii,argumety podivejte se do okolnich statu jsou jak pro male deti,protoze kazdy stat ma logicky i jinou epidemiologickou situaci...
Nahlášujte jak chcete, stejně s tou petici je to blbost takže tak. Já už opravdu končím a aby jste měli ještě co nehlašovat potrefená husa nejvíc kejhá 😉
Uz pres 11 tis. podpisu...a od rana 2000 navic...
A nerikala jsem to https://zivotvcesku.cz/rastislav-madar-pri-zhor... Uz nevylucuji rousky i venku...
@marcicek84 odkaz nefunguje
@marcicek84 beru zpet, uz funguje
@marcicek84 a co maji rikat dr a sestry na salech, kteri je nosi furt? Nebo ti, kteri jsou na jip a infekcnim odd a staraji se o nemocne? Odvazani nejsou, ale respektujou to...
Vsak si druhe porid, nikdo Ti nebrani...
@marcicek84 bože 🙏 čeho se tady ještě dočkáme 😒
@krasna_neznama86 nejsem zdravotnik,nikdy jsem pro vyberu sveho povolani s zadnou rouskou nepocitala,obvykle kdo se touto cestou vyda,musi pocitat i s ochrannymi prostredky...jsem obcan a chci dychat vzduch,mam na to pravo...
@burnette Upřímně....všímate si,nebo všimla jste si někdy,jak ty roušky některých lidi vypadaji??Jak jsou špinavé jen na pohled a o množství bakterii a virů ani nemluvim...ty naštěstí nejsou videt🤮kolik z Vás rouškomilů a příznivců je každý den pere,kdo po sundání a nasazení roušky si umyje ruce??Kdo jednorázovou roušku ihned po použití vyhodi??Vážně myslíte,ze to nošení roušek má ještě smysl?
@krtcice no pokud se ted lide neohradi, v zime to mame jiste...
Dnes jsem četla dobrý citát od Aristotela a sem se hodí. Je po právu otrokem ten, kdo dává přednost bezpečí před svobodou.
@marcicek84 Ohradí. nevěřím, že bychom byli takové stádo. Určitě se něco stane.
@marcicek84 no jo, ohanej se pravem a pak rvi na zdravotniky, ze chces osetrit, ze mas Covid, na to mas tez pravo, ne?
@kuttu Ti chytrejsi a zodpovedni ani, hlupaci a ignoranti ne
@krasna_neznama86 Jak se, prosím Tě, ošetřuje covid? Rýma a kašel se léčí jak? Nikdy jsem nebyla nemocná, ale kdybych snad měla covid, tak si lehnu a uvařím si lipový čaj. Pokud si teda vůbec všimnu, že o mám. 😀
@krasna_neznama86 K dnesnimu dni je hospitalizivano 29 lidí s Covid...4 na JIP
....kolik lidí dnes zemřelo pri autonehode,kolik na infarkt,rakovinu??Kolik z tech pozitivne testovanych má potize?Nevite,ze??Jasne...tohle totiz neřeknou
@krasna_neznama86 Jsem asi divná, ale kdyby mi něco scházelo, myslím po zdravotní stránce, tak poslední, co bych udělala je, že bych šla k doktorovi. Jeden takový způsobil, že mám dítě v nebi, takže u nás to chodí trochu jinak.

@martiniquest vykam Vám už dlouho 😂 u prvního ne, jelikož jste mě fakt vytočila.
Člověk celý den lítá jak fretka v roušce , aby nikoho nenakazil zároveň pomohl pak narazí na tohle 😫
Takže kdo tu nečte. Furt si myslím, že jste tele, ale to je na dlouhé povídání.