icon

Plánujete Silvestra v klidu doma nebo ve společnosti?

klokanka31
30. říj 2022

Máte někdo už plány na Silvestra? Jak ho nejradši trávíte - v klidu doma nebo ve velké divoké společnosti?🙂

Strana
z2
msgracia
31. říj 2022

Pravidelně na silvestra čistíme dýni na kompot a pak na Nový rok zavařují.

lucynka721
31. říj 2022

Sama doma s dětmi, manžel jako vždy je v práci i na silvestra. Uděláme si večer pohoštění, bouchneme rychlé špunty a jdeme spát 🙈

sonaxoxo
31. říj 2022

Chtěla bych strávit Silvestr na horách, což stopro nevyjde, takže udělám jednohubky, všechny je sežeru, zapálim prskavku a půjdu spát..🤣🤣ne, není mi 80...🤣🤣🤣

ab3185
1. lis 2022

Stejně, jako už mnoho let, do 18 hodin v práci, pak rychle domů, nějaký to občerstvení připravit. V osm si s tím sednem k telce, do hodiny v křesle usnu, když se vzbudím, tak si o půlnoci ťuknem džusem, když to zaspíme, nic se neděje. U nás se nepije, Silvestr neslaví, přijde mi nepochopitelné, co s tím někteří lidé nadělají. U nás v práci je každý rok rozpis, kam si lidi mají vybrat, jestli půjdou do práce na štědrý den nebo na silvestra. Většina si nepochopitelně vybere štědrý den, ale aspoň není problém pro mě, už od svých nějakých 15ti let trávím silvestra v práci.

michaela666
1. lis 2022

@ab3185 Mám stejnou zkušenost, raději půjdou všichni do práce na Štědrý den (ok + 100% za svátek), jen aby mohli na Silvestra připravovat mega pohoštění a chlastačky. Na druhou stranu díky bohu za ně, protože můžu 24. trávit a rodinou.

Strana
z2