Plastika prsou i přes manželův nesouhlas. Šly jste / byste?
Ahoj nenašla jsem podobné téma ale uvažuju že si po dvou dětech nechám upravit prsa plastikou ale manzel moc nechce, spíš mi přijde že to říká že slušnosti ke mě ale zajímá mě šly jste na operaci i když manžel nechtěl a pak byl nadšený a fakt šťastný že jste zase krasne? Nebo to bral špatně a rozešli jste se třeba? Ani nevím jaké jsou prsa na dotek s implantáty? Děkuji za zkušenosti
Můj muž by teda šílel,kdybych něco takového naznačila. A já v opačném případě taky. Nechtěla bych,aby měl ve svém těle něco "umělého" a mě se až navaluje,že bych to měla mít v hrudi já. U nás vyloučelo.
@terulinkas :D jo taková plastika není na škodu.. jasně že to každý bere jinak ale dneska už se dělají fakt pěkný, že to není ani moc poznat
@kami1984 Holky, jen pro forma - a víte, jaká brutální zátěž "na hlavu" je každá narkóza? Jak moc poškozující to je? Nikdy, ale fakt nikdy bych do sebe nenechala v narkóze řezat, pokud by mi nešlo vyloženě o život. Pak se párkrát dostaneš pod kudlu z nutných důvodů a už se ti to sečte. Ale zas vím, že se mi to kecá, já mám prsa velká, pěkná a pevná a břicho se taky nějak dalo do cajku, takže zas nechci moralizovat, když mě samotnou nic takového nepálí.
Autorko, muž má rozum, ještě to zvaž!
Kdybych do něčeho takového šla, tak hlavně kvůli sobě... Ale přes manžela bych nesla, kdyby moooooc nechtěl, tak asi ne... A teda s tím terapeutem si to představuju nějak takhle... Miláčku, asi si nechám upravit prsa... Hele a nechceš si radši zajít k psychologovi? 😁😅

Ano je, hlavně je rád že já jsem spokojena. Ale už mi párkrát taky říkal, že mají pěkný tvar, že se mu líbí. Jen ze začátku je tak nejistě zkoumal ale nakonec si zvykl 🙂