Pojďme si povídat o všem možném
jen se hlavně netvařme že všechno víme a všechno známe..
Ahoj....existujou tady takové maminky;))
@caverina jasně,že můžeš.Pár měsíců zpátky jsme měli s manželem krizi,ale už je to dobré.Akorát vždy,když se pohádáme,tak jsem tak nervní,až agresivní,že jsem už i sprostá,a mám sto chutí se rozvádět,protože mám pocit,že on je ten špatný,a s takovým chlapem žít nebudu.A pak si uvědomím,že mám toho nejlepšího chlapa.
@andryyysssek tak v tomhle je tezko radit.....ja kdyz se pohadame tak se stahnu a dusim to v sobe a vice mene beru vinu na sebe i kdyz kolikrat moc dobre vim,ze to neni pravda....a to taky neni dobre....treba by to fakt chtelo si pokecat s nekym nestrannym a hlavne s nekym kdo tomu rozumi....a pak mozna zjistis ze te stve neco o cem ani nemas tuseni....a myslim si ze i pokec tady muze byt prinosem
@caverina já právě dřív taková nebyla,byla jsem vždy nervní,ale dokázala jsem to ovládnout,teď už ne,teď to vyventiluju ven,a to tím,že řvu agresivně,a jsem i sprostá.Právě proto jsem založila tu diskuzi,abych to v sobě nedusila.Chtěla jsem se svěřit i manželovi,mám v něm velkou oporu,ale chtěla bych ještě další dítě,jenže on už ne,ale i tak doufám,že změní názor.Ale kdybych se mu svěřila,tím tuplem by už nechtěl,a o šanci bych přišla úplně ☹
@andryyysssek vis nic mi do toho neni,ale myslis ze je rozumne mit dalsi dite? psala jsi ze kluk je dost akcni a podle me cim bude starsi tak to bude vetsi divocak....aby to nebylo potom jeste horsi....
@caverina no právě to jsem si dnes říkala taky ☹
@andryyysssek rozhodnuti je samozrejme na tobe a na tvem manzelovi,ale kdybych ja byla ve tve situaci tak bych do toho nesla.....ale mozna je to i tim ze ja jsem chtela jen jedno dite....castecne kvuli veku,castecne kvuli zdravi ale hlavne asi proto ze se znam a nevim jestli bych dve a vice deti zvladla....a to jsem ze trech deti🙂
@caverina já jsem labilní člověk,ale vždy se to u mě projevovalo právě přecitlivostí,a agresivitou jen vnitřně.Právě,že jsem bývala klidná,ale...prožila jsem si toho dost,už v dětství jsem byla šikanována,v pubertě týrána otčímem,pak manželem,pak rozvod,soudy,poporodní deprese po porodu syna,asi se to nakupilo,a psychicky nezvládám.Spíš myslím,že to vyvolalo něco jiného,než náročný syn.
@caverina mám podezření,že to vyvolala ta poporodní deprese,od té doby jsem agresivnější,a čas od času se sesypu.
@andryyysssek tak si zkus fakt promluvit s nejakym odbornikem....prozila jsi toho teda docela dost....neni to zadna ostuda vyhledat pomoc a pak sama uvidis🙂
@caverina asi budu muset,díky 🙂
@andryyysssek namas za co🙂 a uvidis,ze vsechno bude zase fajn🙂
Holky, to je nekdy desny, co se deje v rodinach a jaky to potom ma nasledky jeste v dospelosti, ze? Clovek se toho ne a ne zbavit. Ja jsem zrovna domluvena s jednim koucem, ze mi pomuze odbourat nejakej blok, co v sobe mam, ani nevim, co vse vyplave na povrch a mam docela strach. Ale musim, jsem rozhodnuta. Jinak jeste: mam tri dcery - 22, 17 let a 21 mesicu. Taky to mame zajimavy. Jsem rozvedena, pak jsem byla s pritelem 14 let a ted mam tu nejmladsi berusku z tretim chlapem 🙂 🙂 🙂 🙂 Kazda ma jineho otce 🙂
No jo, ty vztahy 🙂 Ale nez se trapit a nechavat deti vyrustat v nefunkcnim vztahu, nekdy je lepsi odejit. Fakt je, ze si clovek ale musi uvedomit zejmena ty sve chyby. My zenske jsme byly ucene ustupovat a byt ty hodne a to taky neni dobre, druzi toho zacnou zneuzivat. Ale vsechno je skola zivota a nepotkavame ty sve polovicky nadarmo 😉
Tak třeba - jakou máte zkušenost,pokud jste samy,se seznamováním? 😨
No,ja jse. se svym pritelem seznamila pres internetovou seznamku a zjistili jsme ze se vlastne zname uz dlouho🙂 ale ted prochazime dost dlouho a dost velkou krizi a vubec nemam odvahu si tipnout jak to mezi nami dopadne.....
Souhlasím, ze je lepší (i pro děti) když rodiče žijí odděleně, pokud si nerozumí - jinak je pěkné dusno a děti všechno vnímají a jsou napr. Častěji nemocne...
Jinak co se tyká seznamování nemůžu moc sloužit - vždycky to bylo v práci 😆 ale jednou me pozval na rande chlápek v supermarketu - mel nakup na pase přede mnou a asi mel dlouhou chvíli 😀
Holky,já od bývalého taky odešla právě kvůli dceři.Hrál automaty,chlastal,byl na mě agresivní,začala jsem se ho bát.Až na mě vztáhl ruku,sbalila jsem sebe a malou,a šla.
Ahoj holky....rada bych se vys na neco zeptala....dneska jsem tu narazila na diskusi poceti podle Jonasovy metody.....vazne si myslite ze diky tomu je vetsi sance na otehotneni?....ja jsem si to ze srandy udelala taky a....podle toho kdy jsem otehotnela jsem vicemene nemela sanci a vysla mi holcicka a ja mam kluka....
Holky...nekjak nam to povidani o vsem moznem nejde.....jak je to mozne?🙂

@andryyysssek ja vim...vsimla jsem si....treba to je jen nejaky prechodny stav...zkus si o tom treba s nekym promluvit....s kamoskou....a nebo fakt s nejakym psychologem....a muzu se zeptat? Doma je vse v poradku?