Poradíte, jak pochopit záměry plachého chlapce?
Ahoj holky..píšeme si s jednim klukem (znameni ryba) je opravdu moooc hodný,milý,málo ukecaný. A kdyz si píšeme tak proste neni tak ,,akcni ,, na co jsem zvykla.. je to proste obycejnej kluk🙂 zadny hajz* je zaměstnaný a chodi do prace.
Jenže ja jsem mela vzdy podnikatele a vzdy se na mě lepi takovy typ chlapu.. jenze …. Ti podnikatele jsou proste neco jineho nez obycejny kluk.
V dnešní dobe kdy je vše drahe tak kluk co chodí do práce si nemůže dovolit to co podnikatel.
Jenže já jsem se uz spálila s podnikatelama a rekla jsem si a dost,ze chci obyčejného kluka… ale jako… bojim se ze je na me moc hodný. ☹ Ja jsem trosku cert a on je takovy nunanek… byli jsme 2 x venku (podruhé jsme se líbali) a vcera mi napsal ze bychom se videli ze by dojel příští týden a muzeme se dívat na Harry Potter … což značí,ze chce dojet asi ke me… ale jako ja nechci ho brat jeste ke me ale zase me něco k němu tahne.. ja jsem proste vaha váhavá a to je silene ☹(( poraďte mi neco 😀
Hlavně musíš vědět, co chceš, to je základ a to my ti tu neporadíme. On se k tobě necpe, byl to jen návrh, na film můžete jít do kina. Vidíš problémy tam, kde nejsou. Nemusíte jít k tobě domů klidně rok, když nebudeš chtít. Ty se neustále pitváš ve vztazích, píšeš sem jednu perlu za druhou.
Nevim kolik ti je, vám je...
Ale tak normálně, napiš že chceš někam zajít, jit ven, na procházku... Že nechceš trčet doma 😄😊pises podnikatele a nebo obyčejný kluk.😃 Tak já nevim... Pokud jdeš po materialnich věcech a potřebuješ asi větší přepych..tak možná neplytvej s jeho časem a i dost možná jeho dobrým srdcem😄😊
Asi spíš ne co ten kluk vlastně chce, ale ty co vlastně chceš. A jinak astrologie je... k ničemu.
Asi by sis opravdu měla srovnat, co od chlapa vlastně chceš - aby vydělával hodně peněz, aby ti platil výlety, večeře, kupoval dárky, aby tě dokázal zkrotit...? Normální hodný kluk tě bude nudit podle mě. Asi se potřebuješ v život spálit, abys dokázala ocenit to, že je někdo hodný, pracovitý a milý. Zbytečně spolu ztrácíte čas, když z něj nejsi na větvi už teď, pochybuju, že to bude časem lepší.
Tento sloh je také tvůj, že? Ty jsi tedy materiál!
https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/co-si-myslet-o-muzi-ve-znameni-byka-na-dalku/
"Milé Bravíčko, co mám dělat..." pardon, ja musela 🙈😄
@lenikss
A když to není podnikatel, tak je to hned nějaký "ňouma" nebo co??? Hele tvoje nároky mě dost překvapují 🤔 buď hledáš vztah, nebo "finanční polštář" 🤷♀️ a znamení zvěrokruhu tomu nijak nepomůže, pokud nejsi vyloženě astroložka...
@lenikss Úplně normálně mu řekni, že jsi zlatokopka 😃. Budeš mít vyřešeno 😀.
@marketa1218 😀
Ještě v půlce prosince jsi rozjížděla vztah s tím feťákem
@marketa1218 😂😂😂
tak predne si ujasnime, kdo je to vlasne podnikatel, ju?
Podnikatel je clovek, ktereho nikdo nezamestnava. Ridi si sve zakazky sam, na svuj ucet a riziko. Treba instalater. Nebo automechanik.
Fakt to nijak nesouvisi s financni situaci. Vysoky manager, pravnik a tisic dalsich profesi na tom muzou byt lepe (a byt to vetsi snobi), ale presto to jsou "jen" zamestnanci
To jen tak pro pojmy, at nejsi za trubku.
Dal - on asi vi co chce, ale ty nemas tucha. Tohle si nejdriv ujasni a neanalyzuj vsechno na foru (materskem..). Neco se proste vyplati zkusit, kdyz se ti neco nelibi tak rekni ze se ti to nelibi, kdyz necemu nerozumis, zeptej se co tim dotycny mysli a jak si to mas vylozit
@lenikss Zdravím... Vypadá to, že by chtěl vztah posunout z venkovních procházek do interiéru. Zažít relax po boku "partnerky" a třeba by i ukecával na víc. 🤷🏼♀️ Teď je otázka, jestli to s ním myslíte vážně a ty dvě povahy k sobě pasují. Záleží, jak se dlouho znáte a jaký je váš čas k posunu ve vztahu... Měsíc, dva, tři? Je to na vás. Ale já bych si s ním narovinu promluvila a řekla bych mu, jak se mi jeví a jestli si myslí, že Vás dá, tu Vaší povahu.

Normálně mu to řekni, že se na to ještě necítíš pozvat ho k sobě domů, že by ses radši sešla venku.