icon

Poraďte prosím jméno pro chlapečka k příjmení Slunečko

deny918
2. zář 2017

Ahojky 🙂
Poraďte prosím jméno,které by se nejlépe hodilo k příjmení Slunečko. U kluka rozmýšlíme mezi Markem a Kryštofem a kdyby to přeci jen ještě byla holčička,tak se nám líbí Laura nebo Markéta. Doma už máme Viktorii,tak taky trošku koukám,aby se to k ní hodilo,aby to nebylo příliš z jiného soudku 😀
Děkuji za názory

Strana
z2
maggie287
5. zář 2017

@deny918 Ne nepůsobí na mě zastarale, i když možná ke starším jménům patří.. Ale jak už jsem psala, působí na mě tvrdě a vždycky jsem byla skoro všude jediná Markéta a tak trochu jsem se za své jméno styděla 😒 Přijde mi to že tehdy v devadesátkách byly v módě právě ony Anety, Nikoly atd... Prostě taková jednoduchá jnéma bez toho hnusného R 😀 Ale chápu že někomu kdo se tak nejmenuje může Markéta připadat hezké 😉

la_amanita
5. zář 2017

Mně se líbí jména, jež jdou zkrátit na Radek - Radomír, Radoslav, Radovan i jen ten Radek; a myslím, že ke Slunečkovům se to celkem hodí.

deny918
autor
5. zář 2017

@la_amanita Radek mi taky neprošel. Můj je trochu posměváček a kamarádovi říká Radek-zadek,takže toho by určitě nedal 😂ale mě se to jméno líbí a k příjmení by šlo,to zas jo😉

babanci
6. zář 2017

Včera jsem koukala na biblická jména a všimla jsem si, že se dost dává jen Dan, tak to mě překvapilo.

deny918
autor
6. zář 2017

@babanci To jo,mě překvapilo i že Marek je biblické jméno,tak se aspoň k Viktorii bude hodit,ta se taky dávala kdysi a pak dlouho ne,až teď je zase v módě. O tom Markovi jsem to vůbec netušila. Dan mě osobně se moc nelíbí,víc se mi líbí Daniel,ale ten taky doma neprošel 🙂

babanci
6. zář 2017

@deny918 Můj budoucí zeť se jmenuje David a co ho znám,je bezvadný,urostlý fešák,tak se mi to líbí.🙂

deny918
autor
6. zář 2017

@babanci Jo David se mi taky líbí,ale bohužel termín mám 7.1. a vzhledem k tomu,že tam jsou ještě vánoce,tak jsem vyloučila jména listopad-únor,aby to neměl všechno najednou a pak celý rok nic

andiienka
6. zář 2017

Moc se mi líbí varianta Kryštof a Laura, oboje jde krásně k Markétce a jsou to moc pěkná jména 🙂

deny918
autor
6. zář 2017

@andiienka Máme Viktorku 😀 Mezi Markétkou a Laurou se právě rozhodujem co napíšem kdyby se spletli,zatim je to prý jistý kluk,ale člověk nikdy neví😀 Jinak nad Kryštofem už vyhrál Mareček,u Kryštofa nás odradili zdrobněliny,že mu neni moc jak říkat,jinak jméno je to krásný🙂

Strana
z2