Poraďte prosím jméno pro chlapečka k příjmení Slunečko
Ahojky 🙂
Poraďte prosím jméno,které by se nejlépe hodilo k příjmení Slunečko. U kluka rozmýšlíme mezi Markem a Kryštofem a kdyby to přeci jen ještě byla holčička,tak se nám líbí Laura nebo Markéta. Doma už máme Viktorii,tak taky trošku koukám,aby se to k ní hodilo,aby to nebylo příliš z jiného soudku 😀
Děkuji za názory
Mně se líbí jména, jež jdou zkrátit na Radek - Radomír, Radoslav, Radovan i jen ten Radek; a myslím, že ke Slunečkovům se to celkem hodí.
@la_amanita Radek mi taky neprošel. Můj je trochu posměváček a kamarádovi říká Radek-zadek,takže toho by určitě nedal 😂ale mě se to jméno líbí a k příjmení by šlo,to zas jo😉
Včera jsem koukala na biblická jména a všimla jsem si, že se dost dává jen Dan, tak to mě překvapilo.
Moc se mi líbí varianta Kryštof a Laura, oboje jde krásně k Markétce a jsou to moc pěkná jména 🙂

@deny918 Ne nepůsobí na mě zastarale, i když možná ke starším jménům patří.. Ale jak už jsem psala, působí na mě tvrdě a vždycky jsem byla skoro všude jediná Markéta a tak trochu jsem se za své jméno styděla 😒 Přijde mi to že tehdy v devadesátkách byly v módě právě ony Anety, Nikoly atd... Prostě taková jednoduchá jnéma bez toho hnusného R 😀 Ale chápu že někomu kdo se tak nejmenuje může Markéta připadat hezké 😉