Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Ja jeste jen tak pro uklidneni, ze jsme se snazili ve spravnou dobu a zda to jeste dnes jednou zkusit...ovu testiky tohoto cyklu, ovu tedy v nedeli, dnes 1.dpo, prsa stale boli, jinak hlen bela a lehce houstne.
Co myslite? Mame na to jeste dnes hupsnout, nebo uz mam jen cekat na //? Diky a dobrou noc 😀
@maice velika gratulace! 👶🏼😘 kolik jsi dpo?
@luciasek1987 Dneska 14DPO
@maice tak to je parada.. Ja musim cekat jeste tydeeen :((
@luciasek1987 Nemuzu tomu uverit... 🙂)))
@maice jeste jednou velika gratulace 😍
@leymea Ahojky, tak píšu jak jsem dopadla, no střelilo by mě! Večer čárka zesílila, tak jsme to pojistili, no a dneska ráno byla čárka ještě silnější, tak mě trošku štve, že jsme nevydrželi až do dneška, respektive nevím zda se snažit i dnes nebo počkat na zítra, aby to bylo k něčemu....:-/ a co ty dnes? 🙂)
No prosim, rekla jsem si, ze budu pekne v klidu cekat na //, nebudu se pozorovat a hledat vsemozny priznaky tehu a uz je to tady 😂 jsem 2 DPO a od rana me poboliva v podbrisku ( ale to budou zarazene vetry urco) a pred chvili na WC jsem si vsimla pruhledneho hlenu s nitkami krve, i pres to, ze mam od vcera hlen husty a bily... Je prece jeste moc brzy delat nejake zavery, ale ve skrytu dusicky si clovek stejne rika, co kdyby...😊
@sadamka90 je to opravdu jedno. Pokud je čárka silnější dnes, ovulace může přijít dnes večer, zítra nebo i později. Zdravé spermie vydržé bez probélmů 2 dny, říká se že i mnohem dýl. Takže včerejší snažení určitě k něčemu bylo a je úplně jedno jestli pokračování bude už dnes nebo až zítra. Na pravděpodobnost otěhotnět to nebude mít žádný vliv. tfuj tfuj, držím pěsti.

@leymea Ahoj,lh hormon behem cyklu ruzne kolisa,podle me ovulace vubec jeste nebyla,zkus testova dal,jednou denne ve stejny cas ( ja mam test pozitivni i dva dny). Ovulace muze pribehnout mnohem pozdeji nez myslis... Jak dlouhe mas cykly???