icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maice
1. srp 2016

@leymea Ahoj,lh hormon behem cyklu ruzne kolisa,podle me ovulace vubec jeste nebyla,zkus testova dal,jednou denne ve stejny cas ( ja mam test pozitivni i dva dny). Ovulace muze pribehnout mnohem pozdeji nez myslis... Jak dlouhe mas cykly???

hanulkaha
1. srp 2016

Ja jeste jen tak pro uklidneni, ze jsme se snazili ve spravnou dobu a zda to jeste dnes jednou zkusit...ovu testiky tohoto cyklu, ovu tedy v nedeli, dnes 1.dpo, prsa stale boli, jinak hlen bela a lehce houstne.
Co myslite? Mame na to jeste dnes hupsnout, nebo uz mam jen cekat na //? Diky a dobrou noc 😀

leymea
1. srp 2016

@maice mam to takhle kazdej mesic ve stejnou dobu, pred je bilo a pak uz jen taky bilo. Cyklus mam 28 dni, uz takhle je ovu docela pozde (17DC).

kolmenka
1. srp 2016

@hanulkaha Myslím že malou pojistkou nic nezkazíte. 😉 😉

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha u Tebe neni nad cim premyslet 😀 nooo, kdyby zalezelo na me, tak bych to jeste dneska pojistila 😀 nikdy nevis 😀

hanulkaha
1. srp 2016

@kolmenka @leymea pojisteno a jdeme spinkat 😉

maximaty
1. srp 2016

@hanulkaha 😂 tak dobrou noc

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha parada, dobrou noc 😉 ja jdu taky spinkat s tim mym kocicim miminkem 🙂

maice
2. srp 2016

@hanulkaha Toho 30. to vypada slibne ;) drzim palec at najdes //

maice
2. srp 2016

Holky,tak se mi to vcera nezdalo ;)

luciasek1987
autor
2. srp 2016

@maice velika gratulace! 👶🏼😘 kolik jsi dpo?

maice
2. srp 2016

@luciasek1987 Dneska 14DPO

luciasek1987
autor
2. srp 2016

@maice tak to je parada.. Ja musim cekat jeste tydeeen :((

maice
2. srp 2016

@luciasek1987 Nemuzu tomu uverit... 🙂)))

luciasek1987
autor
2. srp 2016

@maice jeste jednou velika gratulace 😍

hanulkaha
2. srp 2016

@maice děkuju 🙂 A tobě moooc gratuluju!!! Ať čárečka pěkně silí 😵

maximaty
2. srp 2016

@maice wow, parada😍 gratuluji😍

sadamka90
2. srp 2016

@leymea Ahojky, tak píšu jak jsem dopadla, no střelilo by mě! Večer čárka zesílila, tak jsme to pojistili, no a dneska ráno byla čárka ještě silnější, tak mě trošku štve, že jsme nevydrželi až do dneška, respektive nevím zda se snažit i dnes nebo počkat na zítra, aby to bylo k něčemu....:-/ a co ty dnes? 🙂)

maice
2. srp 2016

@sadamka90 I dnes i zitra ;) pro jistotu 🙂

leymea
2. srp 2016

@maice gratuluju 🙂

leymea
2. srp 2016

@sadamka90 ahoj. To aby clovek opravdu zesilel. Ja bilo a uz ani nemam bolesti, tak ze bych mela uz po? Fakt nevim 😀

sadamka90
2. srp 2016

@maice Myslíš? Jsem z toho zmatená někde holky radí obden, někde denně 😀D Jinak moc moc moc gratuluji, je to nádhera 🙂))
@leymea Tak to už asi fakt máš po, držím pěsti, ať to vyšlo 🙂))

kolmenka
2. srp 2016

@sadamka90 Hele spermie v těle ženy vydrží až 72 hodin. ve varletech každých 24 hodin postupně dozrávají nové a nové spermie takže Je jedno jestli denně nebo ob den. Pokrytá je stejná doba.

leymea
2. srp 2016

@sadamka90 Tobe taky drzim pesti 🙂 uvidime jestli spermie prezili 😀 ale prej holcici maji delsi vydrz a ja bych si moc prala holcicku 🙂

hanulkaha
2. srp 2016

No prosim, rekla jsem si, ze budu pekne v klidu cekat na //, nebudu se pozorovat a hledat vsemozny priznaky tehu a uz je to tady 😂 jsem 2 DPO a od rana me poboliva v podbrisku ( ale to budou zarazene vetry urco) a pred chvili na WC jsem si vsimla pruhledneho hlenu s nitkami krve, i pres to, ze mam od vcera hlen husty a bily... Je prece jeste moc brzy delat nejake zavery, ale ve skrytu dusicky si clovek stejne rika, co kdyby...😊

maximaty
2. srp 2016

@hanulkaha pred chvili jsem psala kratkou zpravu s podobnym poznatkem... 2dpo a boli me podbrisek pri kazdem kroku, kdyz si bricho trosku zmacknu... abych si misto pro krasnou novinku nesla na gyndu pro antibiotika ☹

brunhylda
2. srp 2016

@sadamka90 je to opravdu jedno. Pokud je čárka silnější dnes, ovulace může přijít dnes večer, zítra nebo i později. Zdravé spermie vydržé bez probélmů 2 dny, říká se že i mnohem dýl. Takže včerejší snažení určitě k něčemu bylo a je úplně jedno jestli pokračování bude už dnes nebo až zítra. Na pravděpodobnost otěhotnět to nebude mít žádný vliv. tfuj tfuj, držím pěsti.

hanulkaha
2. srp 2016

@maximaty jejda, to snad ne 😶 me tam teda jakoze picha, ale ne porad, jen obcas... Ale ten pruhledny hlen behem typicky poovulacniho? Jasny, muze to byt cokoliv, ale ty krvave nitky?

maximaty
2. srp 2016

@hanulkaha u tebe to vypada spis na trefu do cerneho 🙂 u me se obavam ATB misto pozitivniho testu... 😖 treba jsi mela ovu preci jen o den dva driv :D

hanulkaha
2. srp 2016

@maximaty bylo by to super 😊testiky mi ji predurcily na nedeli, ale podle osobnich pocitu bych to tipla spis na tu sobotu... Ale ze bych mela priznaaky uz takhle brzy? Kdyby to bylo uhnizdovani, to je preci az tak 4, 5 den? No uvidime 😊

Strana