Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky jak často se v období ovulace snažíte? každý den, ob den.. ? je lepší v den co je pozitivní test nebo až třeba další den. Prý musí spermie dozrávat a není dobré každý den, ale když to bude ob den,neprošvihne se to? 😀
@monichka "snažíme" se prostě vždycky když se nám chce :D Příroda to tak zařídila, že zrovna kolem ovulace se mi chce skoro pořád :D Kvůli práci to vychází cca ob den...ale zrovna tento měsíc už asi od 5. DC je chuť velká furt :D
Holky, ani netušíte, jak mě se to děsně vleče ☹ 5DPO, prsa bolí, vylítla BT, lehce do hněda hlen, bolí podbříšek... jsem napnutá jako malý gatě 😀
Kdy si můžu nejdřív udělat TT, aby tam případně byl aspoň duch vidět???
@hanulkaha hele tak tak to se nam to vlece spolecne :D jsem na zabiti protivna otravena ddno proste padla na hlavu... ty cykly probihaj porad stejne :D 1 DC slzy a smutek, 2-14 DC euforie a nadseni, 15-20 depka ze to urcite zas nevyjde, 20-1DC psycho a zoufalstvi... menstruacni cyklus ála ja
Holky ja jsem 10 dpo a snehobilo... Zkusim az v pondeli a to rozhodne.... Keeez by to vysloo
@luciasek1987 držím palečky 🙂
@hanulkaha hnedy hlen? To je dobre znameni 😉 jsi urcite v tom 😀 jinak me nic neni (3DPO) a neverim tomu, ze by to vyslo, protoze sex dva dny pred ovu? To by byl zazrak. Vzdycky jsme se snazili den pred, v den a i po a nikdy to nevyslo. Akorat mam hojnej vytok, ale myslim, ze za to muze gynex.
@maximaty presne tak. Akorat ja stale jeste nebrecim kdyz jsem 1DC, zatim se drzim 🙂 spis se mi chce brecet kdyz se dozvim, ze kamaradka otehotnela ( v celku kratke dobe) a tuten rok je nejakej plodnej, pac je jich nejak hodne. Tak je mi pak smutno ☹ preju jim to, ale proste jsem z toho smutna.
Tak holky ja budu kazit hlavni zamer skupiny :'( dneska rano 12 DPO a test uuuuuuplne bily... jsem smutna, uz jsem zacinala verit, ze to klaplo... no tak ted cekat na ms a huraaa do dalsiho kola 🙂
Ahojky holky.
Všem moc držím palečky při testování. mě zbývá ještě dlouhých 9 dní než budu moct udělat TT. Příznaky nemám žádné. A to už jsem dneska cca 8 DPO. Takže taky myslím že budem zkoušet dál. a dárek k svátku se nekoná.
Ahojky holky! Pojdme trošku pozitivně 🙂 JA teda nemam vubec dobré zpravy :( Ale snad nějaka těhulka tu bude ... 🙂 Brzo 🙂

@maice
@leymea
@maximaty No holky je topodivné. Asi si zakážu všelijaké diskuze, bo jsem se už dočetla, že neustále pozitivní ovu test může být i syndrom PCO, čemuž by možná odpovídala i ta teplota, která se moc nezvedla i špatná pleť, co teď teda mám..😀