icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

jarmulka
6. srp 2016

@maximaty tyyy jo, to už je teda doba.... Zasloužila by sis to miminko!!!!!
@deli_lah @kolmenka jj holky, vyrazíme. I když mi není úplně nejlépe a to břicho už zase bolí, ale ono bude bolet doma i v bazénu. Tak jo. Udělám svému osazenstvu doma radost a vyrazíme směr aquapark 🙂 .... Aspoň pár hodin,, zabijeme ,,.... Jsem moc ráda, že na to nejsem sama a že tady holky jste 🙂

maximaty
6. srp 2016

@jarmulka tak se radne vyblbnete 😏

kolmenka
6. srp 2016

Tak jsem zkusila ze zvědavosti čípek a je poměrně vysunutý dopředu (nevím jak to popsat) a úplně zavřený. Týden zpátky (v době kdy podle dr. byla ovulace) byl vysoko a otevřený. Tak třeba je to další dobré znamení .-)

hanulkaha
6. srp 2016

@maximaty ja asi testnu ve stredu, taky budu 10 DPO 😉

kolmenka
6. srp 2016

@hanulkaha Fakt jsme se tu pěkně sešli. Budem sem dávat // hezky naráz.

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka tak to ja od ovulky pozoruju cipek docela dole a dost otevreny, tak na pul prstu 😶 a je fakt, ze jsem to pred MS takhle nikdy nepozorovala, jinak hlen je bily, husty a lepivy, neni ho moc...prsa boli, kazdy den rano poboliva hlava a BT se drzi nad 37. Tak to jsem vazne zvedava 😏

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka to uz abysme pomalu zakladaly skupinu "dubnatka" 😊

apollena
6. srp 2016

Holky, posilam pozdrav z plaze, obcas sem nakouknu. V pondeli bych mela dostat MS, tedy vlastne nemela 😀 drzim vsem palce a i kdyz to bezne nedelam, posilam fotku a pripijim na nas vsechny, at to vyjde!!

kolmenka
6. srp 2016

@hanulkaha No tak to na tom jsme + - nastejno 😉 A kolikátý jsi DC nebo DPO?

apollena
6. srp 2016
kolmenka
6. srp 2016

@apollena Pořádně si to užívej. A těším se na //

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka jsem 6 DPO a celkove 25 DC 😉
Jakoze ten cipek me opravdu zaraazil, nejsem si vedoma, ze bych ho tak nekdy mela...

maximaty
6. srp 2016

@apollena kocka 😏 ti to bude s pupikem sluset ☺

kolmenka
6. srp 2016

@hanulkaha Je zajímavé že ty ho máš ve cca ve stejné poloze jako já jen já ho mám úplně zavřený a ty otevřený ale je fakt že já jsem 8DPO a celkově 20.DC

apollena
6. srp 2016

@maximaty
Dekuji,moc moc se tesim, budu si to hrozne uzivat, tedy doufam 😉 Tak at vam to utika a ja dan pristi tyden vedet 🙂

maximaty
6. srp 2016

Si taky prihodim... Na tu moji tlamu asi nikdo zvedavej neni ale ta rezavice to je moje nejlepcejsi terapeutka 😍

deli_lah
6. srp 2016

@maximaty jee krásný

maximaty
6. srp 2016

@deli_lah no to ona je, krasna nejkrasnejsi, mam ji vic nez 14 let, koupila jsem ji rocni, prosly jsme spolu vsemoznyma srajdama, tehotenstvim, materstvim... Je to bozska kliiiisna proste 😍

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka to ano, ale myslim, ze ny mel byt cipek po celou dobu tehu uzavreny az do porodu...nevim, asi zabrousim do odborne literatury, at se muzu tech zbylych par dnu stresovat jeste vic 😂

kolmenka
6. srp 2016

@hanulkaha A myslíš že by se měl uzavřít už ten 8DPO?

kolmenka
6. srp 2016

@hanulkaha dej vědět co vyčteš.

hanulkaha
6. srp 2016

@kolmenka jasnacka, nastuduju to a napisu 😉

maximaty
6. srp 2016

Tahle je starsi, Maxim mel asi 5 let... Dalsi z mach top 10 Pics...

maximaty
6. srp 2016

Jsem naka jakasi melanchooolicka... Koukam na ty fotky, kdyz byl maly stupslik... Jak bych ten cas vratila... Milovala jsem to byt tehotna i kdyz byly potize, milovala jsem kojeni, noseni, proc tak rychle rostou 😩 ?

dzejnydzii
6. srp 2016

Jak vidím tam to tady aspoň funguje :D Jinak ahoj děvčata, jsem tu nová a potřebovala bych poradit... Pomůže mi aspoň jedna z vás? :(

kolmenka
6. srp 2016

@dzejnydzii Ahoj vítej. Když budeme vědět určitě poradíme.

dzejnydzii
6. srp 2016

Přidávám foto, jelikož jsem to psala v jiném fóru, tak abych to nemusela psát znovu, tak jsem to vyfotila a posílám sem.

dzejnydzii
6. srp 2016
apollena
6. srp 2016

Holky, tady se vi skoro vsechno, tak se jeste popram. Myslite, ze bych si mohla vzit jednirazove Gutalax? Uz to jinak asi nevydržím, trpim na tyhle cestovatelske problemy, uz je to 4.den, jsem strasne nafoukla. Vaham, chemii a lekum se pri snazeni vyhybam, ale uz jsem si na dovolené musela vzit i Ibalgin, mela jsem strasnoz migrenu a bolesti lezla po zdi. Tak snad ti pripadnemu tehu neuškodí, nevim no...co myslite?

kolmenka
6. srp 2016

@apollena myslím že jednorázově takhle moc na začátku můžeš.
@dzejnydzii Podle mě 5dní před Ovu a bez možnosti zahnízdit moc velká šance na těhotenství není.

Strana