icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

maximaty
7. srp 2016

@vejdunka mohlo se neco stat a chapu ze takovou odpoved asi cist nechces, ale zajdi si k doktorce pokud se ti neco nezda, ta ti dokaze realne odpovedet, my muzem pouze spekulovat

kolmenka
7. srp 2016

@vejdunka No podle toho co píšeš si těhotenství potvrzené neměla. jen podezření a ano mohlo a nemuselo. Buď udělej TT nebo zajdi k dr.

vejdunka
7. srp 2016

@maximaty @ kolmenka Jo děkuji holky určitě tam zajdu... ..

leymea
7. srp 2016

@vejdunka pokud je to uz 22 dni tak si udelej test ne? A pokud bude pozitivni tak upaluj k doktorce a pokud negativni tak se nejednalo o tehotenstvi a normalne Ti dosla MS 😉

vejdunka
7. srp 2016

@leymea tak počkám až budu mít po MS a pak si ho udělám

kolmenka
7. srp 2016

@vejdunka udělej ho hned pokud těhotná si tak se to musí hned řešit a né až za týden!

leymea
7. srp 2016

@vejdunka presne jak rika @kolmenka .

vejdunka
7. srp 2016

@kolmenka dobře dobře 😊

kolmenka
7. srp 2016

Takže holky kdo že to testuje už zítra a kolik DPO? Já budu zítra cca 10. - 11. DPO ale jsem v práci po noční tak holt budu muset vydržet do úterý. nechci takhle brzy testovat odpoledne.

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka ja mozna jo.. Ale uvidim jak moc budu behat na zachod 😀

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah No já tu sice mám ty dr. max co jsou do proudu moči ale nějak nechci testovat v práci :-/ i když si myslím že to bílo je asi jedno kde ho najdu :-/

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka kdepak bilo, dve carky tam budou 😉 jo a zitra budu asi 12dpo.. Ale nemerila jsem, netestovala tak je to jen teoreticky 😀

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah No já to mám taky teoreticky. byla jsem 11DC na folikulometrii a dr. našel folikul před prasknutím a řekl že buď ten den nebo ten další praskne ale zda prasknul to nevím a ani nevím kdy sex byl 4 dny po sobě takže šance tam je. Ale nemám žádný příznak.

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka no ja priznaky mam.. Klasika ty pred menstruacni ale 😀

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah Já jen od ovulace zkouším zkoumat čípek a už několik dní ho mám hodně vysunutej dopředu (dlouhej) a pevně zavřený a tvrdý ale těžko říc jestli to něco znamená nebo ne.

maximaty
7. srp 2016

@kolmenka
@deli_lah pozitivne myslet matky 😘

kolmenka
7. srp 2016

@maximaty Po 3 letech snažení už // nečekám 🙂 ale moc si je přeji.

deli_lah
7. srp 2016

@maximaty 😀 😀 😀

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka a cipek jsem zkoumala jednou minuly cyklus, a vcera... A vubec radsi neresit 😀 jsi tehule, proste jooo 😎

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah Když to říkáš 😀 ale manželovi to raději řeknu až když opravdu najdu // a budu mít po termínu MS

maximaty
7. srp 2016

Me zas cuka bodbrich to je fakt na palici

kolmenka
7. srp 2016

@maximaty hele to se mi taky stává hodně málo ale jo. Vždy mám období že se to objeví a pak zase dlouho nic.

maximaty
7. srp 2016

@kolmenka co proti tomu delas? Ja zezrala snad kilo bananu uz abych doplnila zasobniky magnesia ale prd z toho, skube to porad... Takhle jsou normalne citit pohyby mimina 😂

kolmenka
7. srp 2016

@maximaty hele nedělám nic. Ono to u mě vždy trvá pár minut a pak to přešlo samo.

kolmenka
7. srp 2016

Když bych chtěla udělat ráno ten TT cca kolem 4:30 v kolik naposledy pít a jít na WC?

deli_lah
7. srp 2016

@kolmenka myslim ze nekde psali ze tak 2 hodiny pred.. Jen ja to nikdy ani nedokazu dodrzet 😀

maximaty
7. srp 2016

@kolmenka 4 hodiny spanku.

kolmenka
7. srp 2016

@deli_lah No já půjdu mezi 23 - 24 spát tak to vydržím 🙂 a spím tak do 4:30 - 4:55 ale nemůžu se rozhodnout zda TT dělat nebo ne 😒 hrozně se bojím že zase najdu jen /

maximaty
7. srp 2016

@kolmenka jdi do toho... A hod ho sem hned at uz jakkoliv... Ti tam tu caru vykoukam uvidis...

kolmenka
7. srp 2016

@maximaty 😀 hele kde nic není ani smrt nebere 😀 Uvidím zda se mi ráno bude chtít vstávat o těch 5 minut dřív a jestli nezapomenu 😎

Strana