icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

nikinelinaty
9. srp 2016

@hanulkaha tak nevidím to, když nedám upozornění ale jdu napravo kde jsem přizpěla tak pak se dostanu do lišty nějaké diskuze, a tam kdo je jaký týden či se snaží nevidím. Tak pak se orientovat, je docela složité.
Nevím přizpívám t tak 2 měsíce ))

maximaty
9. srp 2016

@nikinelinaty byli jsme a jsme oba zdravi...

nikinelinaty
9. srp 2016

@maximaty no tak 1 dítě máte, tak já nevím co podpořit to těma vitamínama?Tvrdí aspon dle popisu, že to pomůže pro lidi co jinak chodí na ivf jako investuj do toho a pak by se vidělo dál.
Co takový clostbet na ovulaci nepomohlo by to?
jsem napjatá jak hrom a uvidíme já nevím tu středu já duchy vidím všude i rovnou na vybaleným testu to já zas budu duchařit to vím už ted ))
Ten čtvrtek ale je jistota pokud nic tak bohužel. Ve čtvrtek už duchy nepřijímám 🙂)

maximaty
9. srp 2016

@nikinelinaty syna mam z predchoziho vztahu. Krmit se hormonama nebo umele oplodneni oba odmitame, pokud neotehotnim do 35 prirozene, budeme to resit jinak ale do te doby to budeme zkouset tou "klasickou" cestou...

nikinelinaty
9. srp 2016

@maximaty tak zkus to podpořit tím gelem nebo nějakýma vitamína nosifol nebo něčím takovým to jsi zkoušela?
Ale třeba už je zdařeno, uvidíme třeba ted konečně. Mamka na mně čekala 7 let 🙂
A prý byla na mašli.

maximaty
9. srp 2016

@nikinelinaty mam ted gynex... uvidime no 🙂 tri cykly jsem si slibila ze s gynexem zkusim...

nikinelinaty
9. srp 2016

znám známou podařilo se. Já zkusím ten gel holky, můj je někdy tak z práce vysílený ja na nervy takže já budu i připravená 🙂)
Taže já si koupím v neděli ten gel. To je 8 aplikátorů to nám akorát postačí na celý měsíc ))

A poreferuju ale nesnáším viz parmatex co jsme užívali to bylo hrozně nepříjemné, ale asi to testnu ))
Abych se zase nebála, že mně veškerý potvory vytečou ))

No promyslím co pořídím, sobě mám chytré miminko nic víc mi gynekoložka nedala a pak mám brat od 4+ hned utrogestan až do porodu.

nikinelinaty
9. srp 2016

sem určitě 11 dpo dnes zítra 12dpo. Ale možná o 1 den mín, nejsem si jistá, nebot s MS v sobotu by to bylo posunuté. Ale odhaduji dle ovu testu.

dreana
9. srp 2016

@hanulkaha Ty vado to jsou ukazkové příznaky, budu držet vše co mam 🙂

dreana
9. srp 2016

@maximaty Ahojky, hele taky bereš gynex 20 min po jídle nebo 20 min před jídlem? Kolik bereš? jak často?

maximaty
9. srp 2016

@dreana na doporuceni z poradny Energy beru 3x denne 5 kapek... pul hodiny pred jidlem nebo hodinu po jidle podle toho jak se to vyjde 🙂

dreana
9. srp 2016

@maximaty Ja mam zase vymysleno, že až budu oznamovat tak koupím dupačky s naším oblíbeným hokejovym tymem a tričko " budu táta" 😀

dreana
9. srp 2016

@maximaty Ja mam 3x denně 9 kapek .. a snažím se taky kolem jídla ale někdy mě to nevyjde 🙂

maximaty
9. srp 2016

@dreana tak to je taky krasny napad!! snad ho budes moc brzy zrealizovat 😲

maximaty
9. srp 2016

Holky priznam se, opet jsem zkousela TT.. 9 dpo a snehobilo... normalne uz mivam PMS, tak mi treba gynex nepomohl k miminku ale aspon nemam ty vecne priznaky :D

dreana
9. srp 2016

Holky, já ráno letěla za manželem nadšeně že ovulace přece jen bude :D A on tomu začal říkat okurka :D místo ovulka :D

maximaty
9. srp 2016

@dreana tak si to snazeni poradne uzijte!!

dreana
9. srp 2016

@maximaty Ono to je super. užívej si to. ja myslím že gynex je super a jeste bych přidala kontryhelový čaj 🙂

hanulkaha
9. srp 2016

@dreana děkujíííí hrozně moc 😅 i tobě ještě jednou hodně štěstíčka! 🙂

deli_lah
9. srp 2016

Holky, mě se prostě mění pms a nelíbí se mi to 😀 vážně jsem i věřila, že je to těhu..

aluskan
9. srp 2016

@hanulkaha @ myximaty holky, ja jdu zitra taky lovit 🙂 teda pokud do te doby nedorazi ms. Tak sem zvedava, 12 DPO nebylo nic, ale nejsem si jista presnym dnem ovulace. Tak doufam, ze to proste bylo jen brzy. Test mam jeden,takze to tam proste bude a basta! 🙂

aluskan
9. srp 2016

@maximaty, koukam, ze sem te prejmenovala 😀 omlouvam se 🙂

hanulkaha
9. srp 2016

@aluskan vítej do party lovců a ráno se budeme těšit na testík 😉

aluskan
9. srp 2016

@hanulkaha keeeez by z toho neco bylo 🙂 🙂 🙂 tak zitra to zhodnotime 🙂

deli_lah
9. srp 2016

Holky ja vam nevim.. pocity tehotnosti zadne. Mam vubec zkouset test? Jeden jsem si dneska koupila 😀

hanulkaha
9. srp 2016

@aluskan bude!!! 😉

hanulkaha
9. srp 2016

@deli_lah Jasné! za zkoušku nic nedáš a třeba budeš mile překvapená 😉 držím pěsti!

aluskan
9. srp 2016

@hanulkaha dobre, prestavam pochybovat 🙂

sadamka90
9. srp 2016

Ahoj holky, tak se od pátku ozývám. V sobotu jsem měla opět ovulační test totálně pozitivní, těhu negativní, v neděli jsem nic netestovala a včera už ovu test zeslábnul po týdnu pozitivních testů. Dnes mám dle kalendáře termín MS (i když u mé pravidelnosti, nvm nvm 😀), ale taky se tak cítím, jsem nafouklá, zavodňuju se, takže si myslím, že tenhle cyklus opět nic, a že ovulace snad ani nebyla. Všem ostatním čekatelkám držím moc moc pěsti, ať to vyjde 🙂)

maximaty
9. srp 2016

@sadamka90 ja bych to jeste tak nevzdavala... dokud ta bestie neprijde, jsou tu sance...

Strana