Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@brunhylda
@jarmulka Právě že normálně mam cykly 26dní... ale ted sem první cyklus na kontryhelu a gynexu. tak sem zvědava jak se mi to prodlouží a jak dlouha bude luteálka.. doufam že alespon těch 12 dní 😀 Abych věděla že tělo funguje dobře 🙂
Děkuju moc holky.. sem nadšená.. ten pocit že nemam anovulační cyklus je pro mě výhra a je mi celkem jedno zda se povede tento cyklus. Tohle je pro mě vítězství 😀
@dreana na krvi jsem byla, výsledky nemám... Ale cítím, respektive vím, že nic... Tak snad příští měsíc 🙂 . Jinak ukončení pracovního poměru dohodou jedu podepsat zítra.... No, bude mi to líto, mela jsem super práci. Ale přestěhovala jsem se, bydlím 150 km od místa práce, takže to je jasné řešení.... Ale ono zase něco,, přijde,, 🙂
A Tobě úplně rozumím!!! Já mám také s každou OVU Vánoce 😀 ....
Holky kdo bere Inofolic, zpozdila se vam ms nebo jste mely hned cyklus ukazkovy? Ja dnes 30DC a ms nikde, mivam po 29 dnech. Inofilic beru mesic. Ale nic si od toho neslibuju, asi vliv klimatu 😉
Holky, tak se musím přiznat, zkusila jsem test, koupila jsem si dvě balení, tak jsem si řekla, že hold se nic nestane...ale, je tam strašně mooooc slaboučký duch, zkusila jsem to vyfotit ale vůbec nevím zda to na tom uvidíte...nechce se mi tomu moc věřit na oko je viditelný opravdu jen malinko, tak jen budu doufat, aby sílil...
mam depku ☹
@maximaty žádný depky...na ty není čas....Ráda sem hodím, takovou malou radu, co jsem dělala nyní (ještě to, sice není jistý, ale hodlám v tom pokračovat) a i v období, kdy jsme se snažili o naši dcerku - to jsem ještě pořádně nevěděla nic o ovu apod. ..... Jen co jsme si s manželem řekli, že chceme miminko, tak moje myšlení bylo takové, že se prostě zadařilo, hladila jsem si bříško, že už tam fazolka je a nepřipouštěla jsem si nic špatného, samozřejmě, mě někdy napadlo že nic, ale hned jsem si to v hlavě napravila, že úž tam zasazená fazolka je (A BYLA) .... když jsme se snažili poprvé, tak se zadařilo hned druhý cyklus po vysazení HA, teď jsem taky druhý cyklus po vysazení HA, ale až těsně před ovu jsme si řekli, že to tento měsíc už zkusíme, sex který byl před ovu byl ve tři ráno ( až odpo poz. ovu test) .... manžel musel mít v sobě ještě promile :D snažili jsme se i před tím, ale hold nedošlo k vyvrcholení a pak ve tři ráno se prostě vzbudil a jelo se na novo s dokončením :D a od té doby jsme věřila, že to vyjde a když ne, jsou další měsíce 🙂 Omlouvám se za delší text ale naděje v životě prostě neumírá NIKDY....

@dreana to je názorná ukázka jak může ze dne na den být test z nuly krásně pozitivní.