Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@nikinelinaty mě se ovu testy válí po celé komodě, při předsatavě, že jeden vychází cca na 20kč :D jsem horší jak ,kdybych kouřila cigára
Holky vydrželi by jste 3týdny manželovi neříct ze jste v tom? 🙂 jen přemýšlím, že kdyby se teď konečně zdařilo, chtěla bych mu to dát jako dárek k prvnímu výročí 12.9 🙂
@monichka já mu to řeknu, až opravdu čárku uvidím duchařský čárky ho nikdy nepřesvědčili a pak budu muset nebot mně bude všude vozit. Takže uvidíme achjo můj svátek je na cestě krev je na cestě 🙂)
Holky jdu koupat oni se rozhodly mně drhnout vanu mydlem a houbičkama tak my i koupelnu máme naleštěnou 🙂)
Bože to je zvláštní 3 dny před MS to jsem ejště nezažila ))
Ale nevím nevím proto se mi moc testovat nechce nic tam nebude a už z toho budu fakt paf špatně nic dobře nic.
Asi zlatý střed 🙂
No v pátek bych určitě testla máme neurologii s Neli poslalo nás tam logo kvůli řeči tak abych věděla jak mám přehánět či ne 🙂)
Tak v pátek se to dovím určitě.
Snad Nelinka bude v pořádku. Achjo má takovou zvláštní vadu řeči uprostřed slovo ji chybí písmeno nebo na konci.
No mám nato 2 roky to dopilovat bude to asi nějaký složitější.
TEd už má zaplacený lekce každý týden na logo speciálně nato a uvidíme.
no nic devcatka zlata, prave jsem se nakopla a jedu za tema myma kobylama... budu sem tam jukat na mobil, at jsem v obraze co se tu deje.... tak krasne odpoledne jeste a drzte se kocky 😲
Holky nemám šanci vás dočíst. 6 stránek za 1 den mazec
Holky běžím cvičit, mějte se tu krásně 😎
Jinak zítra ráno jde manžel na spermiogram tak snad bude výsledek dobrý.Jinak je po snažení.
Děvčata, jelikož jsem začala pět dní před MS "špinit" , tak to znamená, že těhotná asi opět nejsem že? :(
@dzejnydzii a nemuze to byt pozdnejsi hnizdeni? 🙂
@aluskan co bych za to dala, kdy to doopravdy vyšlo 🙂 Bolej mě prsa, hlavně bradavky, připadám si jak kdybych měla každou chvíli explodovat :D Pomooooooc :/
@dzejnydzii to bude hnizdeni. Pockej zda se rozjede 🙂
@dreana hlavně ať ta mrcha ani neleze :D :D bylo by úžasné, kdyby to vyšlo 🙂
@dzejnydzii mne neboli nic prsa bricho jen zase mi chytla bolest v krizi a zastavil mne hlad. Usla sem po obede mne uz klepne. Ale zlaty nemam ty tlaky na ms to fakt nevim zda mam jit prujmovat nebo cekat toto nemam a jedu 25 den ale zitra treba uvidime.
Holkx vykoupany jdeme jist
@nikinelinaty mě zas jo, nafouklá jak potkan, před týdnem jsem štěkala do mísy, unavená a tohle mi nepřijde normální na to, že by měla přijít MS. Já jen doufám, že nedojde. Když včera jsem si dělala test, tak byla jenom jedna čárka :/ tak asi ještě vydržet že? Tak ti přeji,aby ti to vyšlo 🙂 pak přilož foto, jestli ano 🙂
hlásím test negativní...zase...takže nic ☹
@dzejnydzii no jsme po veceri a mne stale nic neboli i kdyby to mevyslo hlavne ze mi neni spatne minule sdm nebyla schopna ani telefonovat. Porad nadymani ja ani nevim jak ten tlak specifikovat hruza.
V patek testuju stopro a dam vedet.
Zitra asi ne je brzx ms v sobotu nevim
V patek jo nebot mame toho mudra a ja uz bych de bala i pohnout tak bx !ne dovezl autem domu nez 2x bus
ak v patek sdm jasna 🙂)
@nikinelinaty já snědla večeři a to bylo v šest a teď jsem si šla pro další jídlo, protože mám nějaký hlad, žravku :D tak takhle mě bylo před týdnem jak píšeš, strašný... Tak ať to dopadne skvěle 🙂
Sedime v cinske restauraci, ja jsem unavena a zveda se mi kufr... Holcicky kez by to nebyl PMS...
@dzejnydzii Bud se mimi zavrtava nebo blbne žluté tělísko. Co z toho to je poznáš až jestli přijde MS. U mě je to zatím špatnou funkci žlutého tělíska. Snad Gynex pomůže 🙂
@xyrina je mě trapně se ptát, ale co je žluté tělísko? To čtu prvně
@dzejnydzii Taky jsem se doktora musela zeptat, asi jsem v hodině biologie zrovna chyběla. Žluté tělísko vzniká po ovulaci, produkuje progesteron a je odpovědné za zahnizdeni a udržení těhotenství do té chvíle než se udělá placenta. Pak asi zanikne. Takže prý když nefunguje dobře, nebude dost progesteronu a zahnizdene vajíčko se odplavi s MS. Dávají se na to nějaké hormony, holky píšou že nějaký Duphason nebo co nebo Utrogestan.

@jarmulka dokud nepřijde ms, tak žádný tyhle pesimistický řeči! naopak 🙂 těšit se, že každý den není ms a odpočítávat zpoždění, nikoliv 10DPO smutnit, že je bílý test 🙂 🙂 🙂