Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@kristynabayer vzhledem k tomu že ostatní testy jsou bílé bez duchů, tak mohlo
@kristynabayer promin asi te zklamu ale ani jeden neni pozitivni ☹ chtelo by to BT...
@monichka to presne sedi ano je to ovulace 🙂
Holky ať máte brzy pořádný čárky! A to myslím na těhu testu, já se jdu pomalu připravovat na další snažení 😀
@chyluc92 já když měla prvního dušíka (něco jako ty dnes) tak jsem pak testovala každý den. A bylo orpavdu vidět že sílí. Tak za 3-4 dny už byla pěkná (sice světlá) čárka a už to tak rychle nesílilo, ale během těch prvních dnů byl pokrok každý den. Takže za mě, určitě zkus další test už zítra.
@dreana to já samozřejmě vím, ostatně jsem to tam taky psala, že ani jeden z nich není jednoznačně pozitivní, ale dost holek tu psalo, že klasicky pozitivní test neměly nikdy a ovulaci přesto měly, tak třeba i já... 🙂 BT měřit nebudu, kvůli práci to postrádá smysl - mívám ke standardní pracovní době dost nočních služeb a hodnoty by byly zkreslené, navíc mě ta metoda neláká :D
@kristynabayer já měla podle testů ovulaci až 19 DC a taky nebyl test stoprocentně pozitivní, čárka byla světlejší, ale další dny opět slábla, takže jsem spíš jen nevychytala LH vrchol, měřila jsem každý den stejně kolem 20hod večer 😉 uvidíš jak se bude vyvíjet test další dny ale určo bych to pojistila sexíkem 😀
@aluskan toto je tehu urcite gratuluji!!!
@chyluc92 vidim ale uvidis ja takovych tu videla a nakonec nic zitra budem moudrejsi. Drzim palecky
@hanulkaha Děkuji moc 🙂 Tobě zase přeji ať dušíčka ulovíš 🙂 Jak jsi měla dotaz kdy testovat, tak včera ráno (9DPO) jsem měla sněhobílo a odpoledne pidi dušíka a dnes to samé, takže já si myslím, že můžeš také zkoušet každý den, samozřejmě asi je lepší si počkat ale jak vidím málokteré z nás to jde :D
@aluskan Krásný 🙂 Tak ať sílí, kolikáty DPO jsi?
@nikinelinaty Děkuji, já se na to právě radši nechci upínat, samozřejmě věřím a doufám, ale kdyby nic, tak není všem dnům konec 🙂 Ale říkám o sobě že jsem naivní optimista tak uvidíme :D
@hanulkaha ja uz testla taky nikde nic takze nic ale mam toho jeste nad hlavu preventivku v 5 ti letech neuologii kvuli logopedii tk i nesmutnm. Mela byvh jako sprvna mama byt pritomna takze aspon tak. Tak na zacatku zari uz budu smutnit to uz nic nestoji v ceste ;(
Od konce zari zacnou chrchlat
V nedeli koupim neco na pomoc.
Asi se mam dickat az k nsrozeninam achjo az v listopadu :(
@chyluc92 diky kdyz ti sel nafotit vypada o skvele.
Ja sem 26 den testnu v patek pred tou galeji prace a pak je jistota.
A priste mame tp skoro jako pred 2 lety tak uvidime zda to ma byt osud.
Muze sm vyorovodila s praskem maci a dodala ze se snazil nadmaximum a te priste.
Tak aspon mam nemim stres kolem holek.
A vrati se vsichni lekari z dovolene 🙂)
@nikinelinaty Ber to trochu optimisticky, ženská jedna! 😉 A dokud nedorazí MS, není nic ztraceno 🙂
Jsem si pobrecela a nevim co dal...
@hanulkaha no mam 18.8 svatek ale s mym stestim
Brivho mne bolet jeste nezaclo.
Tak co se jako deje?
Uvidime ten patek.
Vy ste takovy optimisti ja uz ne mne he o jasne ani sem o neoplakala nebot pocitam s delsim cekanim
Uz cekam 1 rok a 6 mes musela sdm po cisari a maly zemrel
Takze radeji pockat a na kvalitu.
Vxmxslim neco na priste
Kez bx o bxlo aspon do tech vanoc

@monichka takze ovulace proběhla včera. To sedí.