icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

sadamka90
10. srp 2016

@maximaty No to máš pravdu, že dokud nepřijde, tak mám být pozitivní, ale pochybuju mám typické PMS, oteklost, nafouklost, nemůžu usnout, dneska na váze ze dne na den 2 kg hore, pochybuju, že by začátek těhu tohle dělal 😀 spíše doufám, že přijde brzy a začne nový cyklus a tentokrát bude ukázkový 😀 Ale moc děkuji za podporu 🙂)

maice
10. srp 2016

@maximaty Ja mela 10dpo taky uplne bilo a podivej dnes ;)

maximaty
10. srp 2016

doba od oplození (ovulace) doba od poslední MS hladina hCG (mIU/ml)
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 - 5
14 dní 28 dní (4t) 3 - 426
21 dní 35 dní (5t) 18 - 7340
28 dní 42 dní (6t) 1080 - 56500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7-8t) 7650 - 229000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8-11t) 25700 - 288000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11-15t) 13300 - 253000
17 - 24 týdny Druhý trimestr 4060 - 65400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3640 - 117000

jeste jedna tabulka ... tak mala nadeje taky nadeje, mozna plana nadeje

hanulkaha
10. srp 2016

@nikinelinaty určo, budem kočárkovat spolu!!! 😉

maximaty
10. srp 2016

@maice to je tak kraaaasnyyy... rada bych si nadeje delala a vzhledem k tomu, ze ke snazeni pristupujem celkem zodpovedne 😀 ta sance tu porad jeste je... ale ten strach ze to zase nevyslo me proste nici... clovek nemuze udelat nic jineho nez cekat, doufat, sexovat, zit ....

maximaty
10. srp 2016

@maice pokud to dobre chapu, delas standartni a latino tance... ja jezdim... hodne... vrcholove nesportuju, protoze jsem se v poslednich dvou letech zacala soustredit na vyuku a tento rok dodelala Instruktora Centered Riding- jezdeni ze stredu tela, kde jde hlavne o vnimani tela... Pracuji s Alexandrovou technikou, Franklinovou metodou, Joga, Tai-chi... Nechavam se osetrovat od Omniopaticky, nejsem zadny odbornik to ne, ale snazim se pro svoje telo delat dost...
treba je to opravdu jen v hlave, treba mam ucpany vejcovody, treba mam endometriozu treba nemam vubec ale vuuuubec nic, jen smulu...
tezko rict.... jen si rikam, jedno dite uz jsem preci porodila, byla jsem dvakrat tehotna (prvni tehu - zamlkle v 9TT) tak v cem je sakra problem

dreana
10. srp 2016

@maximaty kocko a proc to vzdavas? A jak dlouho se snazite?

maximaty
10. srp 2016

@dreana proc to vzdavam? po ctyrech a pul letech uz to vzdavam celkem oduvodnene :D 10 dpo uz miva velka cast zen aspon miniducha... ja mam tak krasne bilo ze se z toho delaj az mzitky pred ocima... @maice me tedy jeste malinko dodala nadeji s jejim testikem, kdy 10 dpo bylo taky bilo (uplne bilo??? jakoze snehosnehobilo????)
tak asi tak noooo...

hanulkaha
10. srp 2016

@maice Aaaaaach, nádhera, asi ti ho vykoukám! 🙂

hanulkaha
10. srp 2016

@maximaty i mě ta @maice fotečka trochu víc nakopla, a zase se víc těším na pátek, že už tam snad aspoň ten pididušík bude 😉

nikinelinaty
10. srp 2016

test dělaný 29 den cyklu a těhu to bylo naprosto regulerní do 23týdne. A kdyby neměla dědičnou srážlivost krve bych měla do termínu.
Prd vidět.

nikinelinaty
10. srp 2016

Nikolka 8 let dělaný test 1 den po termínu 30cáty den.

nikinelinaty
10. srp 2016

nedočkavost druhého dítěte.

Takže asi jak které dítě jsou čárky.

maximaty
10. srp 2016

Dekuju vsem ze se mi snazite dodat odvahu...
POKUD SE ZADARI (VIDITE? NEVZDAVAM TO UPLNE)
poslete mi vsechny vase adresy a kazda dostanete balicek pro stesti!!
A TO MYSLIM SMRTELNE VAZNE!!!
Na vetsine diskuzi me odpalkuji s tim- tak jdete do CAR nebo proc testujes tak brzo nebo proc na to tak myslis atd atd... tohle je jedna z mala diskuzi, kde si nepripadam jak uplnej debil, ze nelitam po doktorech a necpu se hormonama... DEKUJU!!!

nikinelinaty
10. srp 2016

Natálka. A dělaný test 29den

Ted testuju 26 den a nic bílo.
Bolest břicha nic mám jen bílý výtok nebo co to se asi prodře růžová.

TAk uvidíme jak rychle vykoune další prcek.
Mám pocit, že hlavně malému to hodně dlouho trvalo.

hanulkaha
10. srp 2016

@maximaty Jsme tu přece od toho, aby jsme se navzájem podporovaly a posílaly andělíčky pro štěstí 🙂
A dřív nebo později se KAŽDÁ dočkáme toho vytouženého miminka, věřím tomu!!!

maximaty
10. srp 2016

A me rozbolelo bricho na kramy 😀 😀 😀 😀 no se z toho fakt po... jeste aby ta bestie nakonec dorazila driv :D nejen ze me to nenechalo spat (i kdyz to jsem si rano tak rikala, treba to souviselo s tema blbyma snama) ono to fakt zacalo regulerne bolet :D...
asi si pojedu zvednout naladu do obchodu s jezdeckyma vecma, uz jsem si stihla dneska koupit pres amazon novy rajtky (utraceni je moje hobby po kazdem negativnim TT) tak jsem zvedava s jakou se vratim domu 😀 mozna s cervenou 😀

nikinelinaty
10. srp 2016

@maximaty mně se tu taky líbí. Mám pocit, že někde se na mně až moc stresovalo kdy je ovu kdy ted?Já teda toto teda nesleduju. Ale sleduju ty bílé testy. Hodila jsem je ráno do koše, nebot bych den strávila vykoukáním bílého testu ))
A mám klid.

DRžím ti hrozně moc palce fakt jo :(
Já zas musím pochopit to slovo náhoda a věřím ja se zblázdním do 27 týdne i tento týden nebyla u nás jistota.
Ale zvorala to doktora. Viděla v pondělí, že se něco s natálkou děje a poslala mně domů.
A ve středu jsem se ji vrátila v pátek rodila

Co se stalo netuším

Zkusím být pozitivní, že to byla náhoda.
Už nevím jakou porodnici zvolit jestli znova Bohunice?
Ale docela se bojím, ta Vlašínova od Vlašína nic nepoznala. A vlašín nepoznal u malého předčasný porod též a koukal na mně jak na debila.
A za týden mi praskl čípek.
Takže ani Vlašín v našem případě nebyla jistota.

Ted mám DR Svojanovskou tak jsem teda sama zvědavá. Já už ani nevím zda do poradny chodit do Bohnic na rizikové, ale tam jsme byly s Natálkou od 12týdne a dopadlo to nezdarem.
A hlavně Gerychová mně málem sedla na břicho jak ji nemohla vyšetřit a pak mi začlo bolet a pak nastaly veškerý problémy.

Ale třeba to byla náhoda.

I Milousů byly prima tam mně řekli at to zkusíme určitě ještě jednou doslova nás prosili a sešijí mně.

Tak snad sešijí DR mně šije nejdříve ve 14týdnu.

Já mám porody tak rychlý, že já nestačím dojíždět :(

maximaty
10. srp 2016

@hanulkaha dekuju Dekuju DEkuju DEKuju DEKUju DEKUJu DEKUJU!!!!!! <3

nikinelinaty
10. srp 2016

@maximaty já zas ujíždím na plodech na zahradu. Na podzim jsem koupila 15 stromečku rybízu manžela málem kleplo a letos asi sázím zas tak už mám v plánu že nakoupíme další.
Pomáhá to.
Mám pocit, aby ta zahrada už nepraskla. Ted rozmnožuju jahody ))
Tak v sobotu je ostřídám a narvu další do kelím¨ků. Asi tu zahradu mám asi i sklidit.
A zhrabat listí ))

Frč se provětrat neprší u tebe?

maximaty
10. srp 2016

bych vam holky kazdy poslala srdicko, jenze mam jen dve 🙄

maximaty
10. srp 2016

@nikinelinaty tady leje jak z konve... uz od vcerejsiho vecera... no hnus... proto misto do lesa s kobylakama vyrazim do obchodu

hanulkaha
10. srp 2016

@maximaty Jen si je nech, myslím, že je potřebuješ víc, než většina z nás tady 😉 Ale děkujem 😅

maximaty
10. srp 2016

tak uz mam tri.... moc moc dekuju 😲 to opravdu potesi....

maximaty
10. srp 2016

teda ctyri!!! 😲 😲 😲 😲 😲 vy jste zlate kocky

dreana
10. srp 2016

@maximaty tak to mě mrzí :( Ale nezoufej, ono přijde. Musí.. pro každého z nas musí byt někde připravené 😀

nikinelinaty
10. srp 2016

@maximaty něco ti přijde, at máš radost mám jich ještě 6 jseš první kteé jsem jej odeslala.
Já ani nevím k čemu to je 🙂)

Já se dám do gruntování at je tu aspon čisto, když je test bílý at je bílo uplně všude ))

a jak přestane lit se dám o víkendu na zahradu já už ji rovnuo zkulturním a končíme.

deli_lah
10. srp 2016

@maximaty je moooc dobře, že to nevzdáváš 🙂 Já už se připravuji na další snažení, ale no co.. Aspoň do té doby pořešíme jiné důležitosti a na miminko budeme připraveni 😀 A taky bych rozeslala srdíčka, ale nejde to.. 😒 je jich málo... ☹

maximaty
10. srp 2016

priletelo jeste pate!!! ja srdicko dostala zatim jenom jednou a ted tohle 😀 dekuju vsem, jste vazne uzasny... 😲 😲 😲 😲

maximaty
10. srp 2016

@deli_lah mam jeste 50 ovu testu a 15 tehu testu.... kdybys potrebovala, rada venuju... aspon par.... ovu nepouzivam v podstate uz... jsou to kvalitni testy...

Strana