Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Fakt na první ovulační 🙂 do té doby mi létala teplota jak na houpačce, jeden den 36.4. Pak najednou 37 a zpět na 36.5. celý cyklus 🙂 nasadili mi duphaston a nic se nedělo, tak jsem nasadila bylinky, brala jsem je cca 2 a půl až 3 měsíce 🙂 jinak strašně doporučuji jeřáb ptačí a inofolic! 🙂
@maice neměla jsem tušení, že je něco jinak. Příznaky žádné, od února od vysazení měřím bazální teplotu, beru duphaston a bylinky. Teplota pořád jako na houpačce, neudržela se chvíli rozumně 🙂 a tento cyklus najednou ukázková teplota od 1DC a když už jsem měla teplotu 37.1. jedenáctý den po ovu, tak mi to přišlo divný a zkusila jsem to 🙂
Holky, taky můžu doporučit jeřáb ptačí.. Už po týdnu kapání 2x denně mi narostl hezky folik..týden před na utz víc foliku menších 10mm, Dr říkala, že už asi nic..za týden jsem šla ke svému Dr, předtím to byl zástup a byl tam 20mm, 21DC..mívám ovu spíš později..No,třeba náhoda 🙂 ale další cyklus 15DC! pozitivní ovu test, což jsem málo kdy měla.. No i přes to jsem na začátku dalšího cyklu..Tak doufám, že už je poslední!!! 🙂
@misina01 gratulujiiii 🙂))
Ahoj holcicky moje 😘 jsem cca 1 dpo... A verim ze za 14 dni budou //....
Ahoj holky, ja delam ovu testy spis nahodile a docela me ovulace tento mesic vypekla, cekala jaem ji dnes a ono nic, vcera slaba carka, dnes by mela silit a uz tam nic nebylo, tskze z toho vyvozuji, ze byla nejspis v pondeli. Doufam, ze to je diky Inofolicu a rovna se mi cyklus trochu. Jsem z toho jelen uz emoticon jinak dnes 18. DC, takze ovu mohla byt ten 15. DC. No, uvidime, MS ocekavam 8.8. u more a tsm to obvykle vlivem vysokych teplot mivam driv...
@apollena moc drzim palecky...
MOc děkuji, v úterý letíme na dovolenou, neuvěřitelně se těším, konečně vypnu a nebudu řešit ovu, plodné dny, nic, jen si budeme užívat 😉
Ahoj holky, moc ráda se k vám přidám 🙂 my se snažíme od začátku září 2015,hned v listopadu se zadařilo ale koncem roku to skončilo ZT v 8 . týdnu, od té doby se nám nedaří, měřila jsem BT, dělala ovu testy, mezi tím v květnu cysta, která naštěstí odešla sama, dr mi nasadila utrogestan protože se mi cykly natáhly na 40 dní i víc, jeden měsíc jsem utrogestan brala, ale tento ne, zjistila jsem že mám ovulaci až kolem 23DC,ale když mám utros brát 20-25DC tak nemám šanci otěhotnět ☹ tajně doufám že teď to vyjde, v sobotu máme 5let výročí od svatby tak by jsme si mohli dát opožděně dáreček 🙂 tady jsou moje ovu testy, dnešní a předešlé dva dny(20-22DC) čárka sílí tak snad ovu bude 🙂 držím všem palce 😉
Holky? Jaky mate zkusenosti s plodnym hlenem? Vcera vecer jsem ho uz zpozorovala konecne a dnes zase nic ☹ ze bych ho mela jen vecer? 😀
Tak jsem vám zkazila název skupiny. MS je tady , takže poslední cyklus to nebyl. Slibuji ze se tento měsíc polepsim 🙂
Ja asi taky nic. Nejak mi utekla ovulace a sex nebyl :-/ ale budu testit dal, kdyby nahodou me chtela prekvapit ovulace 😀
Holky, jsem v soku 😀 od rana me bili pravy vajecnik, tak zkusmo udelam ovu test a je to tam, tzn. ovu je dnes, 19. DC, je to mozne? Myslela jsem, ze uz mam 4 dny po. A manzel zrovna v horeckach, s anginou a bere ATB. No nemam ja pech? 😀 (omlouvam se za interpunkci, pisi z mobilu)

@misina01 Je to paráda, že se ti to na první ovulační cyklus podařilo 🙂) Můžu se zeptat jaké bylinky si užívala?