Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Holky, prosím Váš názor 🙂 Moje první těhotenství bylo neplánované, otěhotněla jsem přes HA. A dle zpětných výpočtů Dr. to bylo v době, kdy jsem měla dostat MS. Teď jsem vysadila antikoncepci, jsem 22. den od prvního dne MS a už někdy od 7. dne zkouším ovu testy a zatím všechny těžce negativní. Tak začínám být malinko nervózní 😀 Myslíte, že to bude zase až někdy ke konci cyklu?
@hanulkaha hele to je fakt treba i dobre znameni, jsem tu na zacatku psala, u Maxima jsem behala dva tydny s vlozkou a litala kazdych 10 minut na WC protoze jsem mela porad podle bolesti pocit, ze uz jsem to dostala... takze tfui tfui tfui... u me neeeeee ted, protoze fakt vim, ze to je mrcha co se na me plizi, ty testy jsou jednoznacne a prsa, depka, bolest dole, to je kazdy mesic typicke... ale ted mam i cajik, gynex, vas tak pristi mesic snad konecne 😀
@petra1612 ahoj 🙂 pokud jsi brala HA dlouho, muze se stat, ze to telu chvilicku potrva nez se nastartuje a zacne fungovat normalne... Neni neobvykle mit anovulacni cyklus po vysazeni HA... ale nebudem malovat cerne, snad prijde pozdeji, vydrz, testuj, mer... co to podporit bylinkama???
@maximaty já si snad ten kontryhle taky zajedu koupit 🙂) Ale mně to vždy cyklus nějak rozhodilo, ale co se stalo po ovu neměla jsem PMS tak v tom byl teda jako fakt užasnej!
To ted nevím kde je bylinkářství kromě Králova Pole to bych si dala jízdu fakt docela okružní.
Není to někde v centru Brna?
v pondělí bych zakoupila nebot v pátek to asi nedám tolik pochůzek. Ale to už budu 3 DC
každopádně já se dám na nákup dárků a sbírání známek v albertu dcera bude mit knížky nato mi řekla a to je jako budu číst?
Tak budu poctivě sbírat to mně zabaví 🙂)
Tak devcatka jsme na ceste domu a prave jsme potkali obrovskeho capa! Ani nebudu delat tt 😂😂
@misina01 krásné. To na mně hukl bažant skoro u mně, když jsem prohlížela jak rostou rajčata. No manžel se mi smál asi pul hodiny, nebot já havět nemám ráda 🙂)
@luciasek1987 yeeeessssssss!! :-*
@maximaty mozna si vse jen nalhavam... 🙂 jen mi ted pomaha tu takhle psat protoze jsem silene nervozni... Nikdy jsem nemela zpozdeni ani jeden den a dnes je to uz treti... Porad si vse promitam v hlave.. Co by kdyby... Noo dnes uz budu vedet...
@luciasek1987 posilam pozitivni energii a obejmuti, to dopadne skvele!!!
@maximaty ty jsi mila! 😘 dekujuu a kdyz nedopadne tak alespon bylo nejake vzruso 😉
@luciasek1987 😀 no to je teda vzruso 😀
@maximaty musim to brat pozitivne... Jinac by mi z toho uz je*lo 😊
@luciasek1987 hele, kazdy mesic si rikam, jeste jedno zklamani a me jebne... ale ne, drzim se 😀 jen ty stavy mezi 5DPO a 1DC jsou cim dal zoufalejsi, zbytek mesice se da 😀 nejebne ti, nebude muset, to bude prcek, ti to povidam jako ze se ja jmenuju...
@maximaty a jak ze se to jmenujes? 😄 tedy sebevedomi ti nechybi to je parada 👍 takove lidicky mam rada! 😘 a dekuji za ❤️
@luciasek1987 sebevodmi mam pro ostatni na rozdavani, ale sama jsem spis jak hovinecko u cesticky... Martina, jmenuju se Martina

@maximaty ☹ ale je fakt, že od včera taky chvílemi cítím takovou mírnou bolest v podbřišku, jako by měla přijít MS, tak uvidíme 😉