Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@deli_lah tak bude jiny byt neboj 🙂)))
@luciasek1987 bydlíme v Praze
@deli_lah sem tam nam zivot slusne nakopava prdel, ale z vlastnich bohatych zkusenosti vim, ze se nic nedeje bez duvodu a kdyz mame pocit, ze uz ty rany osudu nemuzem vydrzet, stane se, prijde neco, co nam ukaze, ze to co se zdalo jako nejvetsi tragedie, bylo vlastne to nejlepsi, co se nam mohlo stat.... Nevysel ti byt?? tak to spis vypada na znameni, ze to fakt nebyl byt pro vas, a nekde na vas ceka neco daleko lepsiho, uzasnejsiho a ted to konecne muze prijit :-*
@luciasek1987 Doufám, snad něco najdeme v co nejbližší době.
@maximaty Snad ano, určitě to bude nějaké znamení... Moc děkuju :-*
Všem tady moc děkuju, jste vážně skvělé holky. Škoda že všechny nebydlíte někde za rohem.. 🙂
@deli_lah ja testnu cca za 3 hodiny.. Ale nevim prestavam si verit...
@luciasek1987 Věř! Já věřím 🙂 Budeš tam mít krásné 2 čárky :-*
@luciasek1987 abych zrovna neusnula. Neboj to už bude pozitivní fakt tomu věřím na další cyklus nám zakážet testovat zavřeš lékarny v celým čr na den před testovánm 🙂)
Ted jsem na 15minut usnula kristepane dnes jdu spat ješt dřív :(
Holky moje... Jsem rada ze vas tu mam... Je hezke jak se tady drzime navzajem...😍
Zitramoc nezvanit nebo vas nedoctu vratime se az kolem ,13 30 🙂)
Děkuji 🙂 všem vám moc držím palce a brzy // 🙂
@luciasek1987 Taky moc držím pěstičky a jsem přesvědčená, že tam // budoooouuu! 😀 😉
@luciasek1987 od Rakovnika ale sem v pohybu i v Praze nebo Plzni 🙂
@luciasek1987 jinak já jsem z Brna 😉
tak jsem pro jistotu uz dnes vysvetlila milackovi, ze tenhle mesic to opet vypada blede... ty tri sekundy ticha, pred tim nez me zacal ujistovat, ze to urcite vyjde priste, mluvily za vse... Skoda meho benatkovskeho snu, bylo by to fakt fain...
@maximaty a kolik ze jsi dpo??
@luciasek1987 11 DPO 26DC v sobotu prijde mrcha.. uz se pekne hlasi, svine jedna
@maximaty nemusi byt.. Nehazej fluntu do zita... Me se zda ze mam pms uz treti den a zatim nic.... Pojdme doufat do posledni chvile 🙂
@luciasek1987 ja se snazim, fakt bych rada, jenze nejak vnitre vim, ze to nevyslo, uz po nekolikate jsem dnes bulela, jsem precitlivela bolava, proste jako kazdy mesic pred bestii... neco je u me asi proste spatne...

@nikinelinaty jo to jo 😄😄