icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

hanulkaha
1. srp 2016

@maice vidííím ducha 😉

jarmulka
1. srp 2016

@maice anóóóóóóóó vidím 😵 .... ke značce testu už se vyjadřovat nebudu - ale budeme věřit, že vše bude tak, jak vypadá a bude sílit 🙂 ....

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha jsem na nas zvedava 😀

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 a jak mas dlouhe cykly?

leymea
1. srp 2016

@maice hezky 🙂 gratuluju, hlavne at je vse v poradku 🙂

ellisabetha
1. srp 2016

@maice Ahoj ! Co to vidím, chcete pořídit Honzíkovi brášku nebo sestřičku ? Tak zatím to vypadá dobře, tak tfuj tfuj a držím palce !! Lenka 🙂

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea to já taky 😀 ted jsem si udělala ještě jeden testík a čárka byla zase o něco silnější, tak snad jsme zapracovali ve správnou dobu 😉
Ono těžko říct, jak moc se může člověk na ty testy spolehnout... sleduju si ještě hlen a podle něj bych teda ovu asi tento měsíc propásla 😨 V pátek byl tak "něco mezi", sobota to stejné, neděle taky nic moc a přitom třeba minulý měsíc jsem měla pěkný natahovací "bílek" (omlouvám se za tu otevřenost 😀 ) tak bych podle toho tento měsíc ještě čekala, nebýt testíků, které mi ovu ukázaly nejspíš na tu neděli...
No, nezbývá než čekat a doufat 🙂

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha ja mela zacatkem tejdne, pak hlen nikde a potom zase v sobotu. Taky jsem nechapala. Ja budu testovat asi po obede 🙂

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea taky jsem z toho právě trochu zmatená, a to mě i v sobotu dopoledno píchalo v podbřišku... 😒
Jsem zvědavá, co ti testík ukáže 🙂

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha me prave bolel uz v utery levej vajecnik, tak jsem cekala a porad nic. Az ted no. Jj pak dam foto 🙂

maximaty
1. srp 2016

@maice no pani!! tak at sili!!! drzim pesti!!!!! 😲

maximaty
1. srp 2016

Tak dnes 16DC - 1DPO... Prisla v noci, z prava 😀 tak bud a nebo... Uz ted mam strach z dalsiho zklamani... do ovulace je daleko jednodussi se drzet pozitivni, po ovulaci odvaha klesa...

sadamka90
1. srp 2016

@leymea No já ti ani nevím 😀 Poslední roky, kdy jsem otěhotnění neřešila, cca 30-35 dní "pravidelně" bez většího výkyvu. Ale co jem to řešit začala, tak první měsíc, kdy jsme se teda ještě nesnažili tak se mi to protáhlo až na 50 dní, minulý se to srovnalo na 31 a teď babo raď 😀 HA jsem nikdy nebrala, teda jo, 3 měsíce před 9 lety, takže to vliv mít nemůže.

leymea
1. srp 2016

@sadamka90 tak ted uz Ti to bude jedno 😉 si das na 9 mesicu voraz 😀

kolmenka
1. srp 2016

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dneska jsem 15.DC Ve čtvrtek jsem byla na gyndě a viděl tam prý krásný folikul a měli jsme se snažit. Bohužel taky viděl cystu 6cmm na levém vaječníku.

luciasek1987
autor
1. srp 2016

@kolmenka jasne viteeej.. Tebe jsem uz videla v jedne diskuzi... Myslela jsem si ze uz jsi tehu

leymea
1. srp 2016

@hanulkaha tak jako nevim. Jestli slabne, ci je stejna a nebo silnejsi 😀

kolmenka
1. srp 2016

@luciasek1987 Bohužel nejde nám to. 3 roky jsem neměla Ms teď už jí mám ale po 3 ms teprve teď byla poprvé ovulace

luciasek1987
autor
1. srp 2016

@kolmenka tak ted se uz zadari neboooj 🙂)) kolik ze jsi dpo?

hanulkaha
1. srp 2016

@leymea No ty vado 😀 Já bych řekla, že je lehoučce slabší, než včera

kolmenka
1. srp 2016

@luciasek1987 dneska jsem 15.DC snažili jsme se čt, pá,Ne tak snad šance je.

kolmenka
1. srp 2016

@leymea taky mi přijde že slábne.

luciasek1987
autor
1. srp 2016

@kolmenka pokud sex byl, tak si myslim ze je sance vzdy.... ja ted take cekam na vysledek.. a jsem silene nervni... takze za hodinu valim do fitka... 🙂 abych mela take jine myslenky..

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka jsme skoro na den stejne... Tak muzem doufat spolecne ☺

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty To budu ráda. A jak dlouho se snažíte?

@luciasek1987 No já valím dneska na noční.

luciasek1987
autor
1. srp 2016

@kolmenka tak ti alespon ten cas take bude utikat... 🙂

maximaty
1. srp 2016

@kolmenka 4 roky... Tento cyklus poprve s gynexem... Uz jsem vidinu druheho ditete vzdala, ale tento mesic jsem opet pozitivne naladena, doufam, ze gynex pomuze jako uz spouste jinych... A ty?

kolmenka
1. srp 2016

@luciasek1987 No tento týden ještě jo ale v neděli odevzdám syna na tábor a už se to povleče.

kolmenka
1. srp 2016

@maximaty Já 3 roky. tento rok se zapojením dr. ale jen gynekologa. a začala jsem pít tento měsíc kontryhelový čaj

luciasek1987
autor
1. srp 2016

@kolmenka nebooj... jsme tu my 🙂) mne uz se to vlece ode dneska... v patek chci zkusit test protoze v sobotu jdeme na velkou oslavu.. no ale budu cca 10 dpo takze to bude stejne videt velke kulove... :D

Strana